به گزارش خبرنگار ایلنا، اگر با ادبیات روابط عمومیها به ماجرا نگاه کنیم، اعلام اینکه در اوج شیوع کرونا و در شرایطی که میلیونها نفر در سراسر جهان بیکار شدهاند، کشور ما به فکر فرستادن نیروی کار به خارج از کشور است، نشانه ممارست و پیگیری طرحها به منظور رفع بیکاری است، اما واقعیت این است که در اوضاع و احوال کنونی چنین طرحهایی فقط طرحهای روی کاغذ هستند.
در هفت ماه فقط دو هزار نفر برای کار به خارج فرستاده شدند. این دو هزار نفر را با آمار بیش از سه میلیون بیکار (آمار رسمی) و اضافه شدن سالانه یک میلیون نفر به جمعیت جویای کار مقایسه کنید. میبینید که چنین طرحی تاثیر بسیار ناچیزی داردمحمد اکبرنیا (مدیرکل دفتر کاریابیهای وزارت کار) او ادامه میدهد: البته این نکته را باید همین ابتدا مشخص کرد که معمولا در ایران وقتی حرف از تبادل نیروی کار میشود، فرستادن کارجویان ایرانی به خارج مد نظر است و نه برعکس آن. البته در گذشته ما وارد کننده نیروی کار بودیم، اما رفته رفته به صادرکننده نیروی کار تبدیل شدیم.
او با تاکید بر اینکه بیان حرفهایی مثل امضای سند تبادل نیروی کار بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد، میگوید: به ویژه اکنون و در شرایطی که کرونا به بازار کار در سراسر جهان لطمه زده است، وعده اعزام نیروی کار به خارج وعده سر خرمن است.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »