به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی در نشست خبری ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره عدم رعایت پروتکلها از سوی برخی صنوف، گفت: ما ۷۰۰۰ نفر نیرو داریم، اما این تعداد برای کشوری با این وسعت و با این تعداد اصناف و با اضافه شدن پروتکلهای کرونا کم است. اینکه فکر کنیم فقط ناظرین وزارت بهداشت باید نظارت کنند، اشتباه است. باید بسیج اصناف و.. مشارکت کنند و نظارتهای مردمی هم بسیار مهم است.
وی ادامه داد: نظارتهای هفتگی انجام میشود و تقریبا هفتهای ۱۴ هزار بازدید مشترک در سطح کشور در حال انجام است و در هفته بالای ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ واحد را پلمب میکنند، اما برخی از اصناف هستند که رعایت پروتکلها در آنها پایین است. یکی از این مراکز نانواییها هستند و بعد از آن پاساژها قرار دارند. پایانههای برون شهری و درون شهری مسافربری در رده سه و چهار از نظر رعایت ضعیف پروتکلهای قرار دارند.
رییس اظهار کرد: در عین حال مراکز خوبی هم داریم. به عنوان مثال اکنون وضعیت رعایت پروتکلها در بانکها نسبتا خوب شده است. به جز تهران که هنوز در بانکها مشکلاتی وجود دارد. جرایمی هم برای افرادی که در ادارات پروتکلها را رعایت نمیکنند در نظر گرفته شده که از تذکر کتبی و درج در پرونده تا کسر یک سوم حقوق و تعلیق است. درباره اصناف هم تذکر، تعطیلی و پلمب جزو جرایمشان است. headtopics.com
رییسی درباره برگزاری نمایشگاهها، تاکید کرد: هر نمایشگاهی که میخواهد برگزار شود، باید به صورت مجازی باشد. فقط مدیران غرفهها میتوانند حضور داشته باشند.وی در پاسخ به سوال ایسنا، درباره وضعیت توزیع واکسن آنفلوآنزا و میزان نیاز وزارت بهداشت به این واکسن برای گروههای پرخطر گفت: در سال گذشته کل واکسن آنفلوآنزایی که در اختیار داشتیم، ۲۵۰ هزار دوز بود.