جدیدترین قیمت‌ها در بازار ارز

06/05/1399 01:39 ب.ظ

جدیدترین قیمت‌ها در بازار ارز امروز (دوشنبه) صرافی‌های بانکی هر دلار را به قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خرند و معادل ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان نیز می‌فروشند که نرخ خرید دلار نسبت به دیروز ۱۰۰ تومان کاهش اما نرخ فروش آن ۲۰۰ تومان افزایش یافته است.

در جریان معاملات امروز بازار ارز، نرخ خرید دلار و یورو ۱۰۰ تومان کاهش یافت اما نرخ فروش این دو نوع ارز با ۲۰۰ تومان افزایش قیمت مواجه شده است. همچنین، این صرافی‌ها هر یورو را معادل ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خرند و به قیمت ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان نیز می‌فروشند که نرخ خرید یورو نیز در مقایسه با معاملات روز گذشته ۱۰۰ تومان کاهش اما نرخ فروش آن ۲۰۰ تومان افزایش یافته است.

علاوه براین، بانک‌ها نیز امروز هر دلار آمریکا را به قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و هر یورو را معادل ۲۲ هزار و ۳۰۰ تومان می‌خرند.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

کرونا دوباره در ایران؛ وخامت وضع در همه استان‌ها، تهران در وضعیت هشدار - BBC News فارسیمعاون وزیر بهداشت ایران می‌گوید تهران منبع پخش ویروس کرونا به بقیه کشور است و تقریباً کل کشور در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

ثبت پاین‌ترین نرخ دلار آمریکا در ۲ سال گذشته؛ رکورد تاریخی قیمت طلا شکقیمت جهانی طلا همزمان با افزایش تنش دیپلماتیک میان چین و آمریکا و تدارک بانک‌های مرکزی جهان برای تزریق منابع مالی جدید برای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا، روز دوشنبه به بالاترین سطح تاریخی خود رسید.

رد افزایش ۴۰۰ درصدی نرخ عوارض ساخت و ساز در پایتخت/ عوارض رایگان برای بافت فرسودهمعاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران: افزایش ۴۰۰ درصدی عوارض ساخت و ساز در سال ۹۹ نداشتیم، عوارض امسال نسبت به سال ۹۸، در کل شهر تهران رشد ۳۰ درصدی داشته است بافت فرسوده عمدتا در جنوب تهران است که عوارض آن رایگان است

قیمت دلار و قیمت یورو در صرافی‌های بانکی امروز 99/05/05|قیمت ارز در صرافی‌ها بازهم ثابت ماند/ دلار 20 هزار و 300 تومان- اخبار بازار - اخبار تسنیم - Tasnimصرافی‌ها بانکی امروز، قیمت خرید و فروش ارز را نسبت به روز کاری قبل تغییر ندادند و برهمین اساس هم اکنون قیمت دلار در صرافی‌های بانکی برای فروش 20 هزار و 300 تومان است.

نماینده مجلس: آشفتگی کنونی بازار ایران در 40 سال گذشته بی‌سابقه استمصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ایران گفت که آشفتگی کنونی بازار این کشور در 40 سال گذشته بی‌سابقه است. - خبرگزاری آناتولی

کارگر خدماتی در غم نان، شرکت‌ها در اندیشه‌ ‌بی‌قانونی/ نظارت عالیه مجریان 'قانون کار' کجاست؟شرکت‌های خدماتی کارگران ساده را که در شهرستان‌های کوچک بیکار هستند، با دستمزدهای ناچیز جذب و در همان بدو استخدام تحت عنوان «آموزش برای انجام کار حرفه‌ای» مبالغی را از آنها دریافت می‌کنند.