جدایی‌طلبان شرق اوکراین از مردم خواستند به روسیه فرار کنند | DW | 18.02.2022

29/11/1400 11:58:00 ب.ظ

جدایی‌طلبان جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین از مردم خواستند به سمت روسیه فرار کنند. خودروی یکی از رهبران جدایی‌طلبان منفجر شد. پوتین دستور داد به مردم فراری پول، سرپناه و غذای گرم داده شود.

جدایی‌طلبان جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین از مردم خواستند به سمت روسیه فرار کنند. خودروی یکی از رهبران جدایی‌طلبان منفجر شد. پوتین دستور داد به مردم فراری پول، سرپناه و غذای گرم داده شود. به گزارش خبرگزاری آلمان، کمی پس از این فراخوان، رسانه‌های محلی این منطقه اعلام کردند که خودروی یکی...

به گزارش خبرگزاری آلمان، کمی پس از این فراخوان، رسانه‌های محلی این منطقه اعلام کردند که خودروی یکی از رهبران عالی‌رتبه جدایی‌طلبان در برابر یک ساختمان دولتی منفجر شده است. گفته می‌شود خسارت جانی به بار نیامده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به دولت مرکزی در مسکو دستور داد به هر نفر از فراریان این دو منطقه ۱۰هزار روبل (۱۱۶ یورو) کمک فوری بپردازد. والری سالوشنی، فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در یک پیام ویدئویی این ادعا را رد کرد و بی‌اساس خواند. او گفت: «یک عملیات تهاجمی در دونباس [شامل دو استان دونتسک و لوهانسک] قربانیان بی‌شماری در میان غیرنظامیان برجای خواهد گذارد و چنین سناریویی حتی مطرح نشده است.»

در ویدئویی که از دونتسک پخش می‌شد، آژیر خطر را می‌شد شنید. در این ویدئو گفته می‌شد که مردم سوار اتوبوس‌هایی شوند که قرار است آن‌ها را به اقامت‌گاه‌هایی در شهر روستوف در جنوب روسیه برسانند. از مردم خواسته شده تنها ضروری‌ترین اشیاء مانند اسناد، پول، لباس جزئی و دارو به همراه داشته باشند. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

euronews - اخبار بین المللی در مورد کره شمالی

کره شمالی | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

گزارش رویترز از پیش‌نویس برجام: خبری از لغو تحریم‌های نفتی نیست

کشف محموله عتیقه قاچاق پیش از خروج از ایران در مرز ترکیهگمرک ایران از کشف یک محموله قاچاق بسیار ارزشمند عتیقه‌جات که بین اثاثیه خانه جاسازی شده بود، در مرز ترکیه خبر داد.

از سرگیری پروازهای تهران-باکو پس از دو سال کروناسخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز پروازهای تهران - باکو و بالعکس پس از گذشت دو سال از شیوع ویروس کرونا و با دو پرواز هفتگی خبر داد.

تلاش پاکستان برای جلوگیری از ورود جنگجویان از خاک افغانستانارتش پاکستان در هفته‌های اخیر با راه‌اندازی عملیات‌های نظامی‌ در مرز با افغانستان تلاش می‌کند تا از ورود جنگجویان طالبان پاکستانی از افغانستان به خاک این پاکستان که خودش تولید کننده اسلامگراها هست. تو هر دهات و شهر و کپر یک مدرسه قرآن دارن.

باقری: بیش از قبل به توافق نزدیک هستیم؛ ند پرایس: وارد مرحله نهایی شده‌ایمدر حالی مقام ارشد ایران در مذاکرات هسته‌ای وین می‌گوید این مذاکرات بیش از هر زمان دیگری، به توافق نهایی نزدیک شده است، در واشنگتن نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن تاکید بر اینکه مذاکرات در مرحله نهایی است، خواستار مذاکره مستقیم ایران و آمریکا شد. الهی که همونجا قبر تو بکنی مملکت شده ارث پدر این بچه منتر های اخوند

ایران: بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایمایران: بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران در وین اعلام کرد بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.