دکتر مهدیه رحمانیان روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص دلایل بروز ترس روانی از ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: شیوع یک بیماری در جامعه به طور حتم با ایجاد رعب و وحشت همراه می شود.
وی با اشاره به مکانیسم ناچیزانگاری ادامه داد: شماری دیگر از مبتلایان به این وسواس فکری نیز بیماری را انکار و ترس و وحشت را درونی می کنند و بر این اساس جهت پیشگیری و مقابله با بیماری نیز اقدام نمی کنند. وی ادامه داد: به عبارت دیگر واژه ملموس آنفلوآنزا رعب و وحشت و بار روانی را کاهش می دهد؛ اما درگیری ذهنی در باره یک مساله ناشناخته توان مواجهه و مدیریت مساله را سلب می کند.
به گفته وی، کاهش ارتباطات اجتماعی، عدم حضور در مجامع عمومی، پارک ها، سینما، عدم استفاده از تغذیه رستوران ها و... از جمله اقدامات اساسی به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و در حقیقت تغییر سبک زندگی است که اضطراب و نگرانی را افزایش می دهد.رحمانیان افزود: اعتقاد به عدم معالجه و محکومیت به مرگ نیز در رابطه با این بیماری بر وحشت جامعه می افزاید. این تصور همچنین سبب تصویرسازی ذهنی در باره ابتلا به ویروس و خودبیماری انگاری می شود.
رحمانیان افزود: این اختلال ها در نهایت سبب کاهش گلبولهای سفید، نابسامانی و ضعف سیستم ایمنی بدن می شود و با عدم پاسخ دهی مناسب در مقابل عوامل بیرونی آسیب پذیری در برابر بیماری را افزایش می دهد.رحمانیان در خصوص کاهش و رفع این تنش روانی در کشور عنوان کرد: در حال حاضر بر رعایت برخی از اصول بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری تاکید می شود؛ اما مهارت های روان شناختی مقابله با کرونا آموزش داده نمی شود.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
رایزنی وزیران بهداشت اتحادیه اروپا برای مقابله با کرونا | DW | 06.03.2020وزیران بهداشت اتحادیه اروپا برای هماهنگی بیشتر در مقابله موثر با شیوع ویروس کرونا یک نشست فوقالعاده برگزار میکنند. بیشتر موارد ابتلا و مرگ بر اثر ویروس کرونا در اروپا تا کنون در ایتالیا رخ داده است.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »