جام ملت‌های آسیا؛ تیم ملی فوتسال افغانستان تاریخ‌سازی می‌کند؟

02/08/1398 05:26 ب.ظ

تیم ملی فوتسال افغانستان یک بار دیگر شانس خود را برای صعود به جام ملت‌های آسیا آزمایش می‌کند.

تیم ملی فوتسال افغانستان یک بار دیگر شانس خود را برای صعود به جام ملت‌های آسیا آزمایش می‌کند. شرایط صعود چگونه است؟ از هر گروه دو تیم راهی جام ملت‌های آسیا خواهند شد که در ماه حوت/اسفند در شهر عشق آباد ترکمنستان برگزار می‌شود.

آن‌طور که عبدالرزاق ممرک، سرمربی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان می‌گوید، این تیم شانس اول برای صعود به رقابت‌های آسیایی است. ممرک در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرده با توجه به این که تیمش نسبت به سایر حریفان امکانات کمتری داشته و حتی بدون برگزاری کمپ تمرینی و دیدار تدارکاتی پای به این مسابقات خواهد گذاشت، شانس اول شدن در این گروه را دارد تا برای نخستین بار راهی جام ملت های آسیا شود.

بیست روز تمرین، بدون کمپ تمرینی و بازی تدارکاتی بدون شک شرایط افغانستان با حریفانش یکسان نیست. دو رقیب اصلی تیم ممرک، تاجیکستان و ازبکستان هستند که برای حضور بهتر در این مسابقات اردوی تدارکاتی در روسیه برگزار کردند و توانستند چند دیدار آماده سازی نیز در این کشور داشته باشند.

تیم ملی فوتسال تاجیکستان نیز کادر فنی‌اش را تغییر داده و با استخدام سرمربی از کشور کرواسی برای حضور قدرتمند در این رقابت‌ها برنامه خاصی را روی دست دارد. حق نشر عکس Image caption تیم ملی زیر ۲۰ سال فوتسال افغانستان headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersiansport »

دیدار شاهزاده چارلز با تیم راگبی ولز پیش از دیدار نیمه‌نهایی جام جهانیتیم ولز قرار است در دیدار نیمه‌ نهایی جام جهانی راگبی که در ژاپن برگزار می‌شود، با تیم ملی آفریقای جنوبی بازی کند.

دیدار شاهزاده چارلز با تیم راگبی ولز پیش از دیدار نیمه‌نهایی جام جهانیتیم ولز قرار است در دیدار نیمه‌ نهایی جام جهانی راگبی که در ژاپن برگزار می‌شود، با تیم ملی آفریقای جنوبی بازی کند.

اعلام جدیدترین رده‌بندی فیفا / ایران با 4 پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌هفتم جهان و اول آسیا قرار گرفت- اخبار ورزشی - اخبار تسنیم - Tasnimدر جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا، ایران با چهار پله سقوط در جایگاه بیست‌و‌هفتم جهان و رده نخست آسیا قرار گرفت.

سقوط ۴ پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفاسقوط ۴ پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا تیم ملی فوتبال ایران با سقوط چهار پله‌ای، به رده بیست و هفتم رنکینگ فیفا سقوط کرد. هنوز اولشه... تیمی که به بحرین ببازه ۴ پله کمشه

تیم ملی هندبال ایران شانس صعود به المپیک ۲۰۲۰ را از دست دادتیم ملی هندبال ایران در پایان دور گروهی رقابت‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۰ سوم شد و شانس کسب سهمیه المپیک را از دست داد

تاکید افغانستان و ایران بر لزوم بهبود روابط دو کشورمشاور امنیت ملی افغانستان و وزیر امور خارجه ایران طی دیداری در باکو بر لزوم بهبود روابط دو کشور تاکید کردند. - خبرگزاری آناتولی