ثبت بیش از ۱۳۴ هزار ازدواج و ۴۸ هزار طلاق در تابستان۱۴۰۰

22/10/1400 08:47 ق.ظ

ثبت بیش از ۱۳۴ هزار ازدواج و ۴۸ هزار طلاق در تابستان۱۴۰۰ بر پایه آمار ثبت احوال کشور در تابستان سال ۱۴۰۰ در کل کشور ۱۳۴ هزارو ۲۰۸ ازدواج و ۴۸ هزارو ۳۲۵ طلاق به ثبت رسیده است.

بر پایه آمار ثبت احوال کشور در تابستان سال ۱۴۰۰ در کل کشور ۱۳۴ هزارو ۲۰۸ ازدواج و ۴۸ هزارو ۳۲۵ طلاق به ثبت رسیده است. از مجموع ۱۳۴ هزارو ۲۰۸ ازدواج ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در کشور بیشترین ازدواج به ترتیب مربوط به استان های تهران با ۱۷ هزارو ۴۶۴ ، خراسان رضوی با ۱۲ هزارو ۳۲۰ مورد و خوزستان با ۸ هزارو ۸۵۰ مورد است.

همچنین کمترین ازدواج ثبت شده در کشور نیز در همین زمان به ترتیب مربوط به استان های سمنان با ۸۵۴ ازدواج، ایلام ۹۳۱ مورد و بوشهر با یک هزارو ۲۷۲ مورد ازدواج بوده است.

به گزارش ایسنا، بر پایه آمار ثبت احوال کشور همچنین کل طلاق های ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۸ هزارو ۳۲۵ مورد طلاق در کشور بوده است در حالی که در بهار سال ۱۴۰۰ بر پایه این آمار ۴۲ هزارو ۳۳۱ طلاق به ثبت رسیده است.

از مجموع ۴۸ هزارو ۳۲۵ طلاق ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در کشور کمترین طلاق به ترتیب مربوط به استان های ایلام با ۲۳۲ مورد، کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۸ مورد و خراسان جنوبی با ۳۴۲ مورد است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

اکثر طلاق ها بخاطر بی پولیه😁😁🖐🖐

لزوم در نظر گرفتن قانون برای ثبت تست‌های مثبت خانگی کرونا/ افزایش شیوع ویروس‌های تنفسی غیرکروناعضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: موارد مثبت تست‌های خانگی که به تست فوری یا «رپید تست» معروف هستند، متاسفانه جایی ثبت نمی‌شود و باید قانونی وجود داشته باشد که وقتی بیماری این تست‌ها را می‌خرد، نتیجه جواب را در سیستمی وارد کند که مشخص شود این بیمار تست خانگی‌اش مثبت یا منفی بوده است.

ثبت بالاترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در ترکیهوزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد که 74 هزار و 266 تن دیگر طی 24 ساعت گذشته به کرونا مبتلا شدند که بالاترین رقم از ابتدای شیوع این ویروس در کشور محسوب می‌شود. - خبرگزاری آناتولی

بازداشت 10 هزار شهروند قزاقستانی در اعتراضات اخیر به افزایش قیمت سوختوزارت کشور قزاقستان اعلام کرد که طی اعتراضات عمومی اخیر به افزایش قیمت سوخت حدود 10هزار نفر بازداشت شدند.همزمان قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهوری قزاقستان،

ایران: در برخی حوزه‌ها در مذاکرات وین شاهد پیشرفت هستیمایران: در برخی حوزه‌ها در مذاکرات وین شاهد پیشرفت هستیم سخنگوی وزارت امورخارجه ایران گفت در وین بر روی رفع‌ تحریم‌ها، تضمین‌ها و موضوعات هسته‌ای تمرکز کرده‌ایم که در برخی موارد شاهد پیشرفت هستیم.

گربه‌سان بزرگِ در معرض انقراض؛ تنها ۱۲ قلاده یوزپلنگ در ایران باقی مانده استایران در سال ۲۰۰۱ با حمایت سازمان ملل متحد برنامه ای را برای حفاظت از این گونه پستاندارِ در معرض خطر آغاز کرد. جای تاسف داره 😔 چقدر تا حالا هزینه شده از خارج هم کمک مالی کردند ولی هر سال پس رفتند

گزارش موارد «سالک» در مناطق روستایی تهران / مرگ ناشی از «اُمیکرون» در کشور نداریمرییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به مشاهده مواردی از بیماری سالک در مناطق روستایی استان تهران و همچنین ورود استانداری به این موضوع، گفت: اگر سریع اقدام کنیم می‌توانیم امیدوار باشیم بیماری به سرعت کنترل شود. ثم في الحلم في أبريل 2014 ، أخبرني الله لأول مرة 'قاسم يروي أحلامك للعالم كله ، أريد أن يعرف الجميع من أنت'. محمد قاسم نفسه ينفي لكن الكثير من المسلمين يقولون إنه الإمام المهدي!

به گزارش ایسنا، بر پایه آمار ثبت احوال کشور کل ازدواج های ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۳۴ هزارو ۲۰۸ مورد در کشور بوده است؛ درحالی که در بهار سال ۱۴۰۰ بر پایه آمار ثبت احوال کشور ۱۵۹ هزارو ۳۳۹ مورد ازدواج به ثبت رسیده است.

از مجموع ۱۳۴ هزارو ۲۰۸ ازدواج ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در کشور بیشترین ازدواج به ترتیب مربوط به استان های تهران با ۱۷ هزارو ۴۶۴ ، خراسان رضوی با ۱۲ هزارو ۳۲۰ مورد و خوزستان با ۸ هزارو ۸۵۰ مورد است.

همچنین کمترین ازدواج ثبت شده در کشور نیز در همین زمان به ترتیب مربوط به استان های سمنان با ۸۵۴ ازدواج، ایلام ۹۳۱ مورد و بوشهر با یک هزارو ۲۷۲ مورد ازدواج بوده است.

به گزارش ایسنا، بر پایه آمار ثبت احوال کشور همچنین کل طلاق های ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۸ هزارو ۳۲۵ مورد طلاق در کشور بوده است در حالی که در بهار سال ۱۴۰۰ بر پایه این آمار ۴۲ هزارو ۳۳۱ طلاق به ثبت رسیده است.

از مجموع ۴۸ هزارو ۳۲۵ طلاق ثبت شده در تابستان سال ۱۴۰۰ در کشور کمترین طلاق به ترتیب مربوط به استان های ایلام با ۲۳۲ مورد، کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۸ مورد و خراسان جنوبی با ۳۴۲ مورد است.

همچنین بر اساس گزارش آمار ثبت احوال کشور، بیشترین طلاق ثبت شده در کشور نیز به ترتیب مربوط به استان های تهران با ۸ هزارو ۸۷۰ مورد طلاق، خراسان رضوی ۵ هزارو ۳۱۲ مورد و اصفهان با ۲ هزارو ۶۵۵ طلاق بوده است.