تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه از حضور در تمام میادین ورزشی محروم شدند

09/12/1400 09:39 ب.ظ

در نتیجه این تصمیم، تیم ملی فوتبال روسیه از حضور در بازی‌های پلی‌آف برای گرفتن جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر محروم شده است.

در نتیجه این تصمیم، تیم ملی فوتبال روسیه از حضور در بازی‌های پلی‌آف برای گرفتن جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر محروم شده است. در ادامه حمایت شخصیت‌های مختلف سیاسی ایران از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به بهانه مقابله با غرب، مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی و سفیر ایران در روسیه بر ضرورت نزدیکی بیشتر به روسیه تاکید کردند.

به گزارش وب‌سایت «جماران»، کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه روز دوشنبه، ۹ اسفند در همایش مجازی «روابط ایران و روسیه در پرتو تحولات نوین منطقه‌ای» به طور تلویحی از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین حمایت کرد و گفت: «ما و هم روس‌ها گسترش ناتو تا مرز‌های خودمان را در راستای منافع خودمان نمی‌بینیم».

آقای جلالی در ادامه با ذکر این‌که به باور او، جمهوری اسلامی «باید منافع خودش را در بازار بزرگ روسیه جست‌وجو کند»، گفت که در دولت جدید، سیاست همسایگی و تقویت همکاری‌ها مدنظر است که در بین همسایگان و اقتصاد آنها روسیه اقتصاد بزرگی است».

در همین حال سرلشکر یحیی صفوی، دستیار و مشاور علی خامنه‌ای نیز روز دوشنبه با برداشت از محتوای کتابی با عنوان «تغییر بزرگ در سال ۲۰۵۰» گفت که «انتقال قدرت از غرب به شرق در حال انجام است» و ایران با «متحد شدن با اتحادیه اوراسیا می‌تواند در این قدرت آسیایی سهیم شود و به یکی از قدرت‌های آسیا تبدیل شود». headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda_ »

حمله روسیه به اوکراین؛ تحریم‌های گسترده در انتظار ورزش روسیه - BBC News فارسیابتدا یوفا میزبانی فینال لیگ قهرمانان فوتبال اروپا را از سن‌پترزبورگ گرفت و به پاریس داد. سپس ورزش‌های دیگر نیز دست به کار شدند و از جمله میزبانی روسیه در فرمول یک لغو شد. سپس فیفا یک گام جلوتر رفت و گفت که تیم ملی فوتبال روسیه باید کلیه مسابقاتش را در زمین بی‌طرف، بدون پرچم و سرود ملی روسیه و با نام 'اتحادیه فوتبال روسیه' انجام دهد و کمیته بین‌المللی المپیک به فدراسیون‌های جهانی توصیه کرد که روسیه را محروم کنند. کس مادر اونایی که میگفتند ورزش سیاسی نیست. چطور ایران با اسراییل بازی نمیکرد میگفتن ورزش سیاسی نیست دخالت سیاست در ورزش و ایران و ورزش کارش رو تحریم میکردن؟ ورزش اصلا سیاسی نیست😁😂😂😂

وعده گروه ۷ به تحریم‌های جدید علیه روسیه در صورت ادامه عملیات در اوکراین«جی هفت»، گروه متشکل از هفت کشور قدرتمند جهان، تهدید کرد که اگر اشغال اوکراین ادامه پیدا کند تحریم‌های جدیدی متوجه روسیه خواهد شد. این گروه طی بیانیه‌ای تاکید کرد که دستاوردهای نظامی روسیه در این جنگ به رسمیت شناخته نخواهند شد.

لغو برگزاری کنگره بین‌المللی ریاضیدانان در روسیه/اهدای نوبل ریاضیات مجازی شدبر اساس نامه اتحادیه بین‌المللی ریاضیات (IMU) به انجمن ریاضی ایران، کمیته اجرایی این اتحادیه تصمیم گرفته است کنگره بین‌المللی ریاضیدانان (ICM) در سال ۲۰۲۲ در روسیه برگزار نشود. چیزی مونده سیاسی نشده باشه ؟

رئیس سرویس اطلاعات آلمان هنگام حمله روسیه در اوکراین بودرئیس سرویس اطلاعات آلمان هنگام حمله روسیه در اوکراین بود سرویس اطلاعات فدرال آلمان اعلام کرد رئیس سازمان امنیت اطلاعاتی خود را که هنگام وقوع تهاجم روسیه به اوکراین در کی‌یف بود با یک عملیات ویژه از آنجا خارج کرده است.

سقوط شدید روبل روسیه، خرید و فروش سهام در بورس مسکو متوقف شدیک روز پس از اعمال تحریم‌های شدید اقتصادی اتحادیه اروپا و آمریکا علیه روسیه، ارزش روبل، واحد پول روسیه، به شدت سقوط کرد و هر دلار آمریکا از ۸۴ روبل تا ۱۱۹ روبل رسید. پیش از...

ارتش روسیه بزرگترین هواپیمای ترابری جهان را در اوکراین منهدم کرددولت اوکراین روز یکشنبه اعلام کرد که نظامیان روسیه بزرگترین هواپیمای ترابری جهان به نام «مریا» (به اوکراینی: رویا)، را در نزدیکی فرودگاه کی‌یف منهدم کرده‌اند. در پی هدف قرار... 😡😡🇺🇦🇺🇦 معلومه خیلی آسیب دیده و حتی کشته‌های روس از هزار گذشته است که برای انحراف افکار عمومی داخلی متوسل به این چنین اعمال غیر اخلاقی میشود اگر راکت استینگر به اندازه کافی به اوکراین برسه خسارات عظیمی به ارتش روسیه وارد میشه.

سفیر ایران: ما و روس‌ها گسترش ناتو را در راستای منافع خودمان نمی‌بینیم

در ادامه حمایت شخصیت‌های مختلف سیاسی ایران از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به بهانه مقابله با غرب، مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی و سفیر ایران در روسیه بر ضرورت نزدیکی بیشتر به روسیه تاکید کردند.

به گزارش وب‌سایت «جماران»، کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه روز دوشنبه، ۹ اسفند در همایش مجازی «روابط ایران و روسیه در پرتو تحولات نوین منطقه‌ای» به طور تلویحی از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین حمایت کرد و گفت: «ما و هم روس‌ها گسترش ناتو تا مرز‌های خودمان را در راستای منافع خودمان نمی‌بینیم».

آقای جلالی در ادامه با ذکر این‌که به باور او، جمهوری اسلامی «باید منافع خودش را در بازار بزرگ روسیه جست‌وجو کند»، گفت که در دولت جدید، سیاست همسایگی و تقویت همکاری‌ها مدنظر است که در بین همسایگان و اقتصاد آنها روسیه اقتصاد بزرگی است».

در همین حال سرلشکر یحیی صفوی، دستیار و مشاور علی خامنه‌ای نیز روز دوشنبه با برداشت از محتوای کتابی با عنوان «تغییر بزرگ در سال ۲۰۵۰» گفت که «انتقال قدرت از غرب به شرق در حال انجام است» و ایران با «متحد شدن با اتحادیه اوراسیا می‌تواند در این قدرت آسیایی سهیم شود و به یکی از قدرت‌های آسیا تبدیل شود».

مقامات ایران در روزهای گذشته، آمریکا و ناتو را مسئول وضعیت جاری در اوکراین اعلام کرده‌اند. از جمله ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در اولین روز تهاجم روسیه به اوکراین در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین تلویحا از این اقدام حمایت کرده بود.رئیسی

اما روز یکشنبه، ۸ اسفند با عقب‌نشینی از موضغ قبلی، در جلسه هیات دولت بدون اشاره مستقیم به حمله روسیه به اوکراین گفت که «جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول اساسی سیاست خارجی خود، با سلطه‌گری و سلطه‌پذیری مخالف است و از حق تعیین سرنوشت همه ملت‌ها حمایت می‌کند».

موضع‌گیری مقامات و رسانه‌های دولتی ایران در حمایت از ادعاهای روسیه تاکنون با واکنش‌های گسترده منفی در شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شده است.