تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه قهرمان اروپا شد

09/06/1399 11:59:00 ب.ظ

تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه با پیروزی برابر صربستان قهرمان اروپا شد. - خبرگزاری آناتولی

تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه با پیروزی برابر صربستان قهرمان اروپا شد. - خبرگزاری آناتولی 30.08.

2020 استانبول/ خبرگزاری آناتولی تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه با پیروزی 3 بر 2 مقابل صربستان قهرمان مسابقات جام ملت‌های والیبال جوانان 2020 اروپا شد. تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه موفق شد در دیدار فینال مسابقات قهرمانی اروپا در بوسنی و هرزگوین رقیب خود صربستان را با حساب 3 بر 2 شکست داده و جام قهرمانی را از آن خود کند.

تیم ملی والیبال زنان زیر 19 سال ترکیه دیروز نیز در دیدار نیمه نهایی تیم ملی بلاروس را 3 بر 1 شکست داده بود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

روایت نجات زنان اچ آی وی مثبت با یک خط مشاوره

منصوریان: خط هات لاین یا خط تلفنی اورژانس اجتماعی زمانی در تهران برقرار می شود که وقتی فردی قصد آزار به خود یا خودکشی داشت، هیچ مرجعی برای دریافت مشاوره فوری ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

تیم ملی والیبال بانوان ترکیه به مرحله نهایی دست یافت- خبرگزاری آناتولی

واکنش‌ها به معرفی اعضای شورای عالی مصالحه ملی افغانستان - BBC News فارسیشماری از شخصیتهای سیاسی، مدنی و نمایندگان بعضی اقلیت‌های قومی نسبت به ساختار فهرست ۴۶ نفره شورای عالی مصالحه ملی افغانستان اعتراض کرده‌اند. یک منبع نزدیک به عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی به بی‌بی‌سی گفته که او نیز در مورد فهرست منتشر شده ملاحظاتی دارد. ارگ ریاست جمهوری این فهرست را عصرشنبه ۸ سنبله/مرداد نشر کرد که شامل چهره‌های سرشناس سیاسی، جهادی، دولتی، غیردولتی، زنان فعال در عرصه‌های مدنی و سیاسی است.

اشرف غنی اعضای شورای عالی مصالحه ملی به ریاست عبدالله را تعیین کردشورای عالی مصالحه ملی افغانستان در حالی تشکیل شده که یک هیات ۲۱ نفره نیز مسئول مذاکره با گروه طالبان شده است.

تیم ملی والیبال بانوان ترکیه به مرحله نهایی دست یافت- خبرگزاری آناتولی

اخطار اتحادیه اروپا به ترکیه درباره حفاری و مانور نظامی در دریای مدیترانه - BBC News فارسیوزیران خارجه اتحادیه اروپا در پایان نشست دو روزه در پایتخت آلمان به ترکیه هشدار دادند که اگر اختلاف خود را با یونان حل نکند، با تحریم اقتصادی روبرو خواهند شد.

ترکیه: موضع اتحادیه اروپا در قبال فعالیت‌مان در مدیترانه شرقی صمیمی نیستمعاون رئیس‌جمهور ترکیه موضع اتحادیه اروپا در قبال فعالیت‌های آنکارا در فلات قاره‌ای خود در مدیترانه شرقی را «فاقد صمیمیت» خواند. - خبرگزاری آناتولی