توییتر ۱۳۰ حساب کاربری مرتبط با ایران را حذف کرد

10/07/1399 07:14 ق.ظ

🔺توییتر ۱۳۰ حساب کاربری مرتبط با ایران را حذف کرد توییتر می‌گوید براساس اطلاعات ارائه شده از سوی اف‌بی‌آی، حدود ۱۳۰ حساب توییتری مرتبط با ایران را که همزمان با نخستین مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قصد اخلال در بحث های عمومی را داشتند حذف کرده است

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. ، اف‌بی‌آی، حدود ۱۳۰ حساب توییتری مرتبط با ایران را که همزمان با نخستین مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قصد اخلال در بحث های عمومی را داشتند، حذف کرده است. بنا بر اعلام رسمی توییتر این اکانت‌ها چون به سرعت حذف شدند نتوانستند تاثیری بگذارند.

توییتر از اف‌بی‌آی تشکر کرده و می‌گوید که در این زمینه «هوشیار» خواهد ماند. پیش از این در تاریخ ۲۰ شهریور شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرده بود که رژیم ایران برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات ایالات متحده، به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده در اینترنت ادامه می‌دهد.

شورای امنیت ملی آمریکا: ایران برای اثرگذاری بر انتخابات، اطلاعات گمراه‌کننده منتشر می‌‌کند شورای امنیت ملی آمریکا می‌گوید که ایران برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات ایالات متحده، به انتشار اطلاعات گمراه‌کننده در اینترنت ادامه می‌دهد. headtopics.com

خب بستن دو دقیقه بعد سایبری های سپاه اکانت جدید میسازند

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🥳🥳🥳

تویتر راسیست چرا حق ندارد حساب کسی را ببندد چرا موقع انتخابات کشورهای دیگر این کار را نمیکند

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

130 تا شاید باز هم کم باشد، اما باید با انسان های نادان هم آشنا شد. مرز کشی این بازی واقعا کار سختی است. داستانی ست درک و فکر و احساس انسان واقعا. سیاست بر اساس منافع ها همیشه مشکل ساز است. بنظرم این نقض آزادی بیان هستش چه ترسی دارند از ایران 😆😆😆 چند تا حساب کاربری چه اخلالی میتونه تو کشوری که این همه ادعای قوی بودن داشته باشه ؟

چه آزادی بیانی! مگه صدای آمریکا هم درباره مسائل داخلی ایران اظهار نظر نمی‌کند؟! پس چرا مسدودتان نمی‌کنند؟ از احکام قضایی تا انتخابات ایران نفرت‌پراکنی می‌کنید جاوید ایران جاوید شاه✊✌✊✌✊✌✊🙏🙏🙏✊✌✊✌✊✌✊ حساب دزد ریش تراش هم بسته شد؟؟!! تمامی رهبران تروریست ایران در توییتر حساب کاربری دارند و ۲۴ ساعت مردم سایر کشورها را تهدید به نابودی و قتل می کنند همچنان فعال و مشغول هستند....! چرا؟ آلله هم الاعلم!!!!

جاوید ایران جاوید شاه جاوید ایران جاوید شاه✊✌✊✌✊✌✊🙏🙏🙏✊✌✊✌✊✌✊

داور زن است، صداوسیما بازی را تحریم می‌کند

جاوید ایران جاوید شاه Making iran scare scrow.god help iran. خیلی غلط کرده مرگ بر شعار آزادی بیان و شرافت نجس شما احتمالا از ترامپ طرفداری می‌کرده‌اند، برای همین حذف شده‌اند. هر وقت خامنه‌ای رو حذف کرد خبرم کن‌

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا؛ مناظره اول در راه است - BBC News فارسینخستین مناظره میان دونالد ترامپ و جو بایدن، نامزدهای حزب جمهوری خواه و حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امشب در کلیولند ایالت اوهایو برگزار می‌شود.

کیت‌های تست کرونای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای در راه استدر حالی که اخبار مربوط به تهیه و توزیع کیت‌های تست سریع کرونا در جهان در حال انتشار است، یک شرکت چینی به نام کایوت اعلام کرد «سریع‌ترین» دستگاه جهان برای آزمایش پی‌سی‌آر با اعلام نتیجه ۳۰ دقیقه‌ای را ساخته است.

چاووش‌اوغلو: تنها راه‌حل این مسئله عقب‌نشینی نیروهای ارمنستان از خاک آذربایجان استچاووش‌اوغلو: تنها راه‌حل این مسئله عقب‌نشینی نیروهای ارمنستان از خاک آذربایجان است Rezahn01 hahahahahahhahah. felan ke ridin. hahahahaha 🌷

استفاده از ماسک به ۵۸ درصد کاهش یافته است/ ۵ میلیون دوز واکسن آنفولانزا وارد کشور شده استسخنگوی دولت با اشاره به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم، تاکید کرد که در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم گرفته شده با عدم رعایت‌ها برخورد شود.

یک تانکر حامل سوخت ایران وارد آب‌های ونزوئلا شده است | DW | 29.09.2020به‌رغم تهدیدهای آمریکا، همکاری دو کشور ایران و ونزوئلا در عرصه سوخت و فعالیت‌های سایبری همچنان ادامه دارد. یک تانکر حامل سوخت ایران وارد آب‌های ونزوئلا شده است و دو تانکر دیگر در مسیر مشابهی به سوی ونزوئلا در حرکت هستند. خاک بر سر آمریکا. کاش قدرت نظامی، اقتصادی و سیاسی آمریکا دست ایران بود. بهشون می فهماندیم از این قدرت چطوری باید استفاده کرد. نیست و نابودشون می کریم. حتی نمی گذاشتیم یک دست هم ازشون باقی بمونه. دمش گرم