تولید مشروب در میادین تره‌بار تهران؛ ۲۵ هزار لیتر آب انگور کشف شد

14/07/1400 02:19 ب.ظ

به گزارش رسانه‌ها در ایران، به دنبال افزایش قیمت مشروبات_الکلی خارجی، آب‌گیری انگور و تولید محصولات الکلی در بازار_میوه_و_تره‌بار تهران با هدف تولیدات داخلی مشروب رونق گرفته است. اخبار_ایران تهران

خبرگزاری « مهر » روز چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۰، با انتشار ویدیویی از هجوم ماموران انتظامی و لباس شخصی به غرفه‌ها و انبارهای میادین میوه و تره‌بار، خبر از افزایش برخوردها در موضوع تولیدات مشروبات الکی داده است.

در بخشی از این گزارش آمده است: «اخیراً دادسرای امنیت اخلاقی به موضوع ورود کرده و دستورات ویژه‌ای به مرکز عملیات پاوا فاتب صادر کرده است، در این راستا به دستور معاون دادستان و سرپرست دادسرای امنیت اخلاقی مرکز عملیات از طریق رئیس اتحادیه میوه فروشان و حراست شهرداری به غرفه داران تذکراتی مبنی بر جمع‌آوری و ترک اقدامات مجرمانه داده شد».

به دنبال صدور این دستور «۷۰ درصد غرفه‌ها این فعل را ترک کردند» اما «۳۰ درصد از غرفه‌داران به فعالیت‌های غیرقانونی خود ادامه می‌دادند». براساس ویدیو منتشر شده، روز پنج‌شنبه هشتم مهرماه عملیاتی ازسوی نیروی انتظامی در بازار میوه و تره‌بار تهران انجام شد که به دستگیری چند مورد از متخلفان و امحای ۲۵ هزار لیتر آب‌انگور منتهی شد. headtopics.com

If you feel that the earth has not yet been filled with oppressive regression, then it is a mercy of Allah that oppression and aggression have not yet entered your home.

ادامه مطلب:
iranwire »

جانسون: تولید انرژی در بریتانیا تا سال ۲۰۳۵ صد درصد سبز می‌شوداین چشم‌انداز در حالی مطرح می‌شود که آقای جانسون از هم اکنون خود را برای میزبانی از اجلاس تعیین کننده آب و هوایی گلاسکو در ماه آینده آماده می‌کند.

آمریکا: در صورت شکست دیپلماسی با ایران «راه‌های دیگری» را در پیش خواهیم گرفتشماری از مقامات آمریکایی برای بررسی «راه‌های دیگر» در قبال ایران، در صورت شکست دیپلماسی، دیداری با همتایان اسرائیلی خود خواهند داشت.خبرگزاری «رویترز»، به دمکرات‌های ؟؟؟ امریکا اگر ذره ای غیرت و وجدان داشتند شکست دیپلماسی در ایران را از زمانی که فرزندانِ این آب و خاک ، تنها و بی کِس ، در مکتبخانه های جمهوری جهل و جنایت ، شکنجه و کُشته می شدند ، شکست خورده میدیدند و اینقدر رذیلانه سبب ادامه حیات این ماشین کشتار نمی شدند !!!

طالبان و تحصیل در افغانستان؛ دختران به مدارس بازگشتند اما محدود و تنها در یک ولایتبا وجود تاکید گروه طالبان در خصوص صدور اجازه تحصیل دختران، گزارش‌ها از افغانستان حاکی از آن است جز در مواردی معدود، عموم دختران افغان هنوز اجازه بازگشت به مدارس و مکتب‌خانه‌ها را پیدا نکرده‌اند. مدارس باید غیر مستقل از تحمیل و برداشت سلیقه ی طالبان در پوشش و دروس خود باشد! تحمیل بورفع برای دختران دانش آموز‌، دانش جو و کارمند نباید اجباری باشد!

یک ریال در مرکز شهر هزینه شود، باید در حاشیه بیشتر باشدنماینده ولی فقیه در خوزستان: *وقتی از هر طرفی وارد اهواز می‌شویم، شرایط بسیار بد است *با جزیره‌ای عمل کردن، کار انجام نمی‌شود *امروز دیگر مردم از ما حرف نمی‌پذیرند بلکه عمل می‌خواهند *دولت و مجلس انقلابی و مسئولین انقلابی، شب و روز نمی‌شناسند دنیا تو تغییرا اب هوا مونده بعد شما با حرکت جهادی چیکار میخواهی بکنی

روز جهانی آموزگار در دوران طالبان؛ میرویس بلخی: سخنان ایدئولوژیک در حق معلمان جفاستوضعیت مبهم تحصیل دانش‌آموزان دختر و بازماندن بسیاری از آموزگاران زن از ادامه تدریس، در کنارِ نامشخص بودن آینده حرفه‌ای این قشر از جامعه فرهنگی افغانستان دلایلی است که برای متفاوت بودن برگزاری مراسم امسالِ روز جهانی آموزگار در افغانستان از آن یاد شده است. اتحادیه سوسیال اروپا باید شرمسار باشد که خواهان گفتگو با طالبان تروریست و مشروعیت دادن ب اَسلام گراهای ضد زن باشد. فاتحه حقوق بشر اروپایی خوانده شد

آنچه باید در مورد سرطان پستان در هر مرحله زندگی بدانید | DW | 06.10.2021در تازه‌های پزشکی هفته می‌خوانید: اکتبر، ماه آگاهی از سرطان پستان؛ تاثیرات مخرب خشونت جنسی بر سلامت قلب و مغز؛ استخوان‌ها غیر از کلسیم به کدام ریزمغذی‌ها محتاجند؟ جوانان مبتلا به پرفشاری خون، مغز کوچک‌تری دارند. یعنی کسایی که ممه میخورند بر سلامت قلب تاثیر منفی داره! ممنون از آگاهی رسانی تون. ممه نخوریم اگر آپ اس دھرتی کو ظلم اور ظلم سے بھری نہیں دیکھتے ہیں تو اپنے لیڈر کو یاد رکھیں ، وہ آپ کا بھائی تھا جو بھی تھا ، اسے گٹر سے نکال کر قتل کر دیا گیا۔ ہم اسے معمر قذافی کے نام سے جانتے ہیں۔