توافق آمریکا و اسرائیل برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای

12/03/1401 09:21 ق.ظ

توافق آمریکا و اسرائیل برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای العربيه_فارسى

واشینگتن و تل‌آویو برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح اتمی و مقابله با فعالیت‌های خصمانه تهران در منطقه تأکید کردند.کاخ سفید اعلام کرد، هماهنگی‌های نزدیک تل‌آویو و واشینگتن درباره موضوعاتی که از اهمیت مشترکی برای دو کشور برخوردار هستند، ادامه خواهد داشت.

کاخ سفید اعلام کرد، هماهنگی‌های نزدیک تل‌آویو و واشینگتن درباره موضوعاتی که از اهمیت مشترکی برای دو کشور برخوردار هستند، ادامه خواهد داشت.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

صبح بخیر

اسرائیل نخستین توافق تجارت آزاد با یک کشور عربی را با امارات امضا کردطبق آمار رسمی اسرائیل تبادلات بازرگانی بین دو کشور در سال ۲۰۲۱ چیزی حدود ۹۰۰ میلیون دلار بوده است و طبق این توافق بیش از ۹۶ درصد از کالاهای اسرائیلی با مانع تعرفه‌های گمرکی روبرو نخواهند بود.

امضای توافق ایران، عراق و سوریه برای حل مشکل ریزگردها در ٢١ تیرماهرئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: قرار شد در ٢١ تیرماه تفاهم‌نامه‌ای بین ایران، عراق و سوریه برای حل مشکل ریزگردها امضا شود امیدواریم بتوانیم ٢١ تیر ماه میوه این توافق را به نحو مطلوب عملیاتی کنیم.

امکان کنارگذاشته‌ شدن روسیه از توافق نفتی اوپک‌پلاس | DW | 01.06.2022عربستان سعودی، امارات متحده عربی و سایر کشورهای عضو اوپک اعلام آمادگی کردند که نفت بیشتری تولید کنند. محافلی در اوپک گفتند که با تحریم‌های غرب علیه روسیه این کشور توانمندی لازم برای تولید بیشتر نفت را ندارد. این یک قدم عالی است. درود بر امارات👏🇦🇪 بدون شک این برای نفع امارات وسایر کشورهای عضو اوپک باشه ومنجر به ارزون شدن قیمت کالاهای جهانی خواه شد امارات می خواهد کاملاً جایگزین روسیه شود

اتمام حجت بایدن با ارتش اوکراین؛ موشک بالستیک نمی‌دهیم! / تصرف نیمی از شهر سورودونتسک توسط ارتش روسیه/ اتحادیه اروپا سرانجام بر سر تحریم نفتی مسکو به توافق رسید +تصاویرتحولات روز نود و هفتم جنگ اوکراین؛ اتمام حجت بایدن با ارتش اوکراین؛ موشک بالستیک نمی‌دهیم! تصرف نیمی از شهر سورودونتسک توسط ارتش روسیه اتحادیه اروپا سرانجام بر سر تحریم نفتی مسکو به توافق رسید گزارش کامل را در مشرق بخوانید:

آمریکا و اسرائیل به هماهنگی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی متعهد شدندکاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد، مقام‌های آمریکا و اسرائیل متعهد شدند تا تلاش‌های خود را جهت جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی هماهنگ کنند.

آمریکا حمایت خود را از اعتراضات مردمی در ایران اعلام کردند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی با اشاره به اعتراضات سراسری در ایران گفت، دولت آمریکا در کنار مردم ایران ایستاده و از حق آن‌ها برای برگزاری گوه خورد لیبرال چپول خودش تیم اخوندها هستند خليج فارس✍️ Amrica va Biden GHOH KHORD!

واشینگتن و تل‌آویو برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح اتمی و مقابله با فعالیت‌های خصمانه تهران در منطقه تأکید کردند.

این بیانیه افزود، نشست «گروه راهبردی و مشورتی» آمریکا و اسرائیل، روز سه‌شنبه 10 خرداد و با حضور شماری از مقامات سیاسی، نظامی و اطلاعاتی دو کشور برگزار شد.بر اساس این بیانیه، مقامات آمریکایی و اسرائیلی در این نشست مشترک، علاوه بر بررسی همکاری‌های نظامی بین ارتش آمریکا و اسرائیل، اقدامات اقتصادی و دیپلماتیک برای مقابله با ایران را نیز مورد گفتگو قرار دادند.

کاخ سفید اعلام کرد، هماهنگی‌های نزدیک تل‌آویو و واشینگتن درباره موضوعاتی که از اهمیت مشترکی برای دو کشور برخوردار هستند، ادامه خواهد داشت.

این بیانیه در بخش پایانی خود تأکید کرد، آمریکا و اسرائیل دربرابر تهدیدهایی که امنیت ملی این دو کشور را به‌خطر می‌اندازد، متحد خواهند ماند.

پیشتر وب‌سایت «اکسیوس» به نقل از سه مقام اسرائیلی خبر داده بود که پرونده مذاکرات هسته‌ای وین، یکی از موضوعات اصلی گفتگوهای بین سالیوان و هولاتا خواهد بود.

این دو مقام آمریکایی و اسرائیلی، ماه گذشته نیز در واشینگتن دیداری داشته و به گفته آکسیوس ،با در نظر گرفتن سناریویی که در آن توافق هسته‌ای موسوم به «برجام» در آینده‌ای نزدیک احیا نشود، راه‌های افزایش فشار علیه ایران را مورد بررسی قرار دادند.

یک مقام ارشد اسرائیلی در این زمینه به آکسیوس گفت، با وجود این‌که تل‌آویو مخالف پیش‌نویس فعلی توافق احیای برجام است، اما هولاتا و سالیوان با هدف این‌که مقامات تهران را متوجه نیازشان به انعقاد یک توافق کنند، گفت‌وگوهایی را درباره چگونگی اعمال فشار علیه ایران انجام دادند.

اسرائیل و آمریکا پیشتر و در اوایل دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما، کارگروهی مشترکی تحت عنوان «اوپال» ایجاد کرده بودند.

اوپال در اولین دوره ریاست‌جمهوری اوباما، نهاد تصمیم‌گیرنده درباره چگونگی اعمال فشار علیه ایران بود. اما در دوره دوم ریاست‌جمهوری اوباما، این کارگروه شاهد اختلاف نظر شدید دو طرف در پرونده برجام بود.

در زمان ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، اوپال خروج آمریکا از برجام و هماهنگی‌های لازم برای اعمال کارزار «فشار حداکثری» علیه ایران را مورد بررسی قرار داد.

هنگامی که نفتالی بنت، در آگوست سال پیش برای اولین بار به عنوان نخست‌وزیر اسرائیل به کاخ سفید سفر کرد، او و جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به توافق رسیدند تا این کارگروه فعالیت خود را ادامه دهد. از آن زمان تاکنون، مقامات آمریکایی و اسرائیلی، چندین بار در چارچوب اوپال نشست مشترک برگزار کرده‌اند.