توئیت ظریف به زبان عربی و انگلیسی به مناسبت عزای حسینی- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnim

08/06/1399 04:05 ب.ظ

ظریف: عاشورا درسی تاریخی است که شعله آن هرگز در قلب‌های مسلمانان و آزادگان جهان خاموش نشده است

ظریف وزیر خارجه کشورمان در حساب توئیتری خود به مناسبت ایام عزاداری سالار شهیدان (ع) توئیت‌هایی به زبان عربی و انگلیسی منتشر کرده است. ، محمدجواد ظریف در دو توئیت جداگانه به زبان های عربی و انگلیسی به مناسبت عزای حسینی منتشر کرده که در زیر می‌آید: ترجمه توئیت عربی: قرن هاست که بشریت هر ساله پرشورتر سالروز شهادت حسین بن علی را بر پای می دارد.

عاشورا درسی تاریخی است که شعله آن هرگز در قلب های مسلمانان و آزادگان جهان خاموش نشده و به آنان در مقابله با ظلم و استبداد قدرت می بخشد. "من مرگ را جز سعادت نمی‌بینم و زندگی تحت ظلم را جز محنت نمی‌دانم."

ترجمه توئیت انگلیسی: از سال 680 میلادی تاکنون میلیون‌ها نفر از مسلمان سالروز شهادت امام حسین را بر پای داشته اند. قرن‌هاست که بزرگداشت فداکاری عظیم ایشان قلب و روح پیروانشان را با مقاومت در برابر ظلم عجین کرده است: headtopics.com

"من مرگ را جز سعادت نمی‌بینم و زندگی تحت ظلم را جز محنت نمی‌دانم."

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

نامه آرش میراسماعیلی به صداوسیما علیه اسرائیل؛ تیر خلاص به فدراسیون جودو

پوتین نسبت به اعزام نیرو به بلاروس هشدار دادرئیس‌جمهوری روسیه تاکید کرد که الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروسی‌اش از او خواسته است تا برای اعزام نیروی پلیس به این کشور آماده شود. روسیه و بلاروس رابطه سیاسی، اقتصادی و نظامی نزدیکی دارند.

چرخش الکاظمی به سمت ترامپ؛ آیا بغداد به واشنگتن نزدیک می‌شود؟

مثله کردن اسب‌ها در فرانسه؛ پلیس به دنبال دو مظنون حمله به یک مزرعهدر روستای «سنت ولیه» در منطقه «سون و لوآر» جسد یک اسب مثله شده که گوش راستش بریده شده بود پیدا شد. همچنین جمجمه این اسب خرد و بخشی از پوزه حیوان بریده شده بود.

آیا این چنین قانونی هست که پدر به جای پسر هشت ساله به زندان برود؟

آمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 38 هزار و 140 نفر رسیدوزارت بهداشت عمومی افغانستان اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 38 هزار و 140 نفر افزایش یافته است. - خبرگزاری آناتولی

خبرگزاری تسنیم

، محمدجواد ظریف در دو توئیت جداگانه به زبان های عربی و انگلیسی به مناسبت عزای حسینی منتشر کرده که در زیر می‌آید:

ترجمه توئیت عربی: قرن هاست که بشریت هر ساله پرشورتر سالروز شهادت حسین بن علی را بر پای می دارد.

عاشورا درسی تاریخی است که شعله آن هرگز در قلب های مسلمانان و آزادگان جهان خاموش نشده و به آنان در مقابله با ظلم و استبداد قدرت می بخشد.

"من مرگ را جز سعادت نمی‌بینم و زندگی تحت ظلم را جز محنت نمی‌دانم."

ترجمه توئیت انگلیسی: از سال 680 میلادی تاکنون میلیون‌ها نفر از مسلمان سالروز شهادت امام حسین را بر پای داشته اند.

قرن‌هاست که بزرگداشت فداکاری عظیم ایشان قلب و روح پیروانشان را با مقاومت در برابر ظلم عجین کرده است:

"من مرگ را جز سعادت نمی‌بینم و زندگی تحت ظلم را جز محنت نمی‌دانم."

انتهای پیام/