«محمدرضا خانیکی»، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای تهران ، گفت که تهران کم بارشترین فروردینماه خود را در ۵۳ سال اخیر تجربه کرده است. اخبار_ایران بحران_آب
روز یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای تهران بهرسانههای ایرانگفته است که بنا بر اطلاعات این شرکت، در بازه هفتماه مهرماه ۱۳۹۹ تا فروردین ماه ۱۴۰۰، میزان کل بارش تهران، ۲۳۵ میلیلیتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل آن، ۴۱ درصد کاهش یافته است.
او همچنین ادامه داده است: « کاهش سهم ارتفاعات و حوضه آبریز سدها در میزان نزولات جوی بسیار نگران کنندهتر است؛ بهگونهای که حوضه آبریز سدهای تامین کننده آب استان تهران، نسبت به فروردین سال گذشته و بلندمدت، بین ۸۵ تا ۹۷ درصد کاهش بارندگیها را طی فروردین امسال تجربه کرده است.»
ادامه مطلب: ایران وایر »استانوایرـ «محمدرضا خانیکی»، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای تهران، گفته است که تهران کم بارشترین فروردینماه خود را در ۵۳ سال اخیر تجربه کرده است. روز یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای تهران به رسانههای ایران گفته است که بنا بر اطلاعات این شرکت، در بازه هفتماه مهرماه ۱۳۹۹ تا فروردین ماه ۱۴۰۰، میزان کل بارش تهران، ۲۳۵ میلیلیتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل آن، ۴۱ درصد کاهش یافته است. او همچنین ادامه داده است: « کاهش سهم ارتفاعات و حوضه آبریز سدها در میزان نزولات جوی بسیار نگران کنندهتر است؛ بهگونهای که حوضه آبریز سدهای تامین کننده آب استان تهران، نسبت به فروردین سال گذشته و بلندمدت، بین ۸۵ تا ۹۷ درصد کاهش بارندگیها را طی فروردین امسال تجربه کرده است.» با نزدیک شدن فصل گرما، برخی از مسوولان حوزه آب و فاضلاب نسبت به کاهش بارندگی در سال گذشته هشدار دادهاند. هفته گذشته، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان به رسانهها گفته بود که میزان بارندگی استان فقط حدود ۳۵ میلیمتر بوده و استان کرمان در سال ۱۴۰۰، «پرچالشترین سال» را در حوزه آب شرب خواهد داشت. او همچنین گفته بود که اعتراضات مردم از هماکنون در زمینه آب آغاز شده است. در سالهای اخیر، با مدیریت ناکارآمد منابع آبی زیرزمینی، خصوصا در بخش کشاورزی، اغلب شهرهای ایران دچار بحران آب شدهاند که با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش متوسط دمای کره زمین، این بحران شدیدتر نیز شده است. گزارشها حاکی از این است که در ایران نزدیک به یک میلیون حلقه چاه غیرمجاز وجود دارد و میزان برداشت آب این چاهها بیش از ۴۶ میلیارد مکعب است که رقمی به مراتب بیشتر از میزان بارش سالانه کل ایران است. 📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: