تهدید حزب عرب‌های اسرائیل به خروج از دولت ائتلافی نفتالی بنت | DW | 18.04.2022

29/01/1401 06:10:00 ب.ظ

نفتالی بنت، نخست‌‍وزیر اسرائیل در ائتلاف شکننده هشت حزبی خود با بحران مواجه شده است. پس از تشدید درگیری‌ها در کوه معبد در اورشلیم، حزب عرب‌های اسرائیل تهدید کرده است که از دولت ائتلافی خارج خواهد شد.

نفتالی بنت، نخست‌‍وزیر اسرائیل در ائتلاف شکننده هشت حزبی خود با بحران مواجه شده است. پس از تشدید درگیری‌ها در کوه معبد در اورشلیم، حزب عرب‌های اسرائیل تهدید کرده است که از دولت ائتلافی خارج خواهد شد. به کانال دویچه وله فارسی در اینستاگرام بپیوندید حدود ۲۰ درصد از جمعیت ۹ میلیونی اسرائيل را اعراب تشکیل می‌دهند.

حزب عرب‌های اسرائيل برای اولین بار توانسته است بخشی از دولت اسرائيل باشد و در مبارزات انتخاباتی وعده داده بود که قاطعانه برای حقوق اقلیت عرب در اسرائیل مبارزه خواهد کرد.

در درگیری‌های روز یکشنبه در اطراف کوه معبد در اورشلیم (بیت‌المقدس) بیش از ۲۰ فلسطینی زخمی شدند. تعدادی از آنها مورد اصابت گلوله‌های پلاستیکی قرار گرفتند. نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل از ژوئن ۲۰۲۱ در راس یک دولت ائتلافی متشکل از هشت حزب با گرایش‌های سیاسی متفاوت قرار دارد. هفته گذشته عیدیت سیلمن، یکی از اعضای حزب"یامینا" به رهبری بنت در پارلمان (کنست) استعفای خود را اعلام کرد.

دولت ائتلافی و اپوزیسیون اکنون هر کدام ۶۰ کرسی در پارلمان دارند. اگرچه بنت می‌تواند به کار خود ادامه دهد، اما تصویب قوانین برای دولت او دشوار خواهد بود. امکان رای عدم اعتماد خروج حزب عرب‌ها فعلا عواقب فوری نخواهد داشت زیرا کنست تا هشتم ماه مه تعطیل است. به گفته محافل دولتی، بنت می‌‍خواهد برای آرام کردن اوضاع تلاش کند. اگر او شکست بخورد و"رام" از ائتلاف خارج شود، اپوزیسیون می‌تواند به او رای عدم اعتماد بدهد. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

اردوغان از سرخوشی آواز خواند!

اردوغان با آواز خوانی پیروزی خود در انتخابات را جشن گرفت. ادامه مطلب >>

چرا مصرف استروئید در بین بدنسازان مرد در بریتانیا در حال افزایش است؟ - BBC News فارسینظام بهداشت‌ودرمان ملی بریتانیا (ان‌اچ‌اس) می‌گوید شواهد و مطالعات نشان می‌دهند مصرف استروئیدهای آنابولیک خطرات بسیاری، از جمله ناباروری و اختلال نعوظ تا اعتیاد و طاسی در پی دارند.

از واردات بنزین تا کسری ۱۵هزار مگاوات برق/ حرف از صادرات انرژی در ایران بیهوده استاستاد دانشگاه صنعتی‌شریف با بیان اینکه به جای اینکه صحبت از صادرات بکنیم باید سیاست انرژی را باتوجه به شرایط تعریف کنیم، گفت: در بهترین حالت در سال جاری واردکننده نخواهیم بود اما سال آینده واردات خواهیم داشت.

ادامه تنش در مسجدالاقصی؛ پلیس اسرائیل گروه دیگری از فلسطینی‌ها را بازداشت کردتنش جاری در حالی تشدید شده است که ماه رمضان به نیمه خود نزدیک می‌شود، یهودیان عید پسح را آغاز کرده و مسیحیان در اماکن مقدسه شرق اورشلیم آیین‌های عید پاک را برگزار می‌کنند.

احضار سفیر اسرائیل در مسکو؛ روسیه خواستار استرداد «محوطه الکساندر» در اورشلیم شدتنش در روابط اسرائیل و روسیه پس از آن بروز کرد که وزیر خارجه اسرائیل درباره فجایع جنگی رخ داده در منطقه بوچا در اوکراین گفت که روسیه علیه افراد غیرنظامی مرتکب جنایت جنگی شده است. موضع عاقلانه تری اتخاذ کرد علیرغم موضع گیری ها وزیر امور خارجه اسرائیل بدنیست بوسیدن پای فاشیست‌ها رو متوقف کنه!

راهپیمایی علیه راست افراطی در سراسر فرانسه: «فاشیسم به در خانه‌مان رسیده است»روز شنبه هزاران نفر در فرانسه علیه فضای سیاسی و اجبار به انتخاب میان امانوئل ماکرون و مارین لوپن به خیابان‌ها آمدند. در حالی‌که گروهی می‌گویند برای اجتناب از پیروزی لوپن، راهی جز رای به ماکرون ندارند، نتایج نظرسنجی‌ها حاکی از تحریم گسترده دور دوم انتخابات از سوی بخش قابل توجهی از شهروندان است. یک بار نشد عین آدم از این تصاویر زیبا برامون پخش کنید تحریم یعنی رای به لوپن یعنی چی؟ :)))))) مگه انتخابات نیست؟ خب رای نیاوره کاندیداتون این حرکتا چیه؟ :))))))))))))))

آشوب و درگیری در سوئد در پی فرخوان قرآن‌سوزی از سوی حزب راست افراطیپلیس سوئد می‌گوید قصد ندارد مجوز درخواست تظاهرات احزاب دست راستی را لغو کند چرا که بر لزوم دفاع از آزادی بیان باور دارد. همچنانکه تیار به الگو برداری است. تابلو هستش که وقتی تصمیم گرفتن به ناتو بپیوندن روسیه بین مردم نادانش تفرقه انداخته