تنظیم بودجه ۱۴۰۰ با دلار ۱۱ هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی

28/08/1399 12:43 ب.ظ

تنظیم بودجه ۱۴۰۰ با دلار ۱۱ هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه لایحه بودجه سال۱۴۰۰ قبل از ۱۵ آذر تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود، گفت: در این لایحه قیمت دلار بین ۱۱هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه لایحه بودجه سال۱۴۰۰ قبل از ۱۵ آذر تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود، گفت: در این لایحه قیمت دلار بین ۱۱هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است. وی درباره قیمت ارز و نفت در بودجه تصریح کرد: نرخ ارز را به گونه ای محاسبه کرده ایم که بین ۱۱هزار تومان تا۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان باشد. قیمت نفت هنوز نهایی نشده، اما برآورد اولیه ما۴۰ دلار است.

رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین با بیان اینکه در لایحه بودجه تلاش شد که محورهای قابل اجرا از اصلاحات ساختاری بودجه گنجانده شود، افزود: اگر احیانا مواردی از اصلاح هم باقی مانده است، نمایندگان می توانند در بررسی بودجه آن را اعمال کنند پس جای نگرانی برای نمایندگان وجود ندارد.

نوبخت با اشاره به اجرای قرنطینه از روز شنبه، گفت: نمایندگان دنبال کمک معیشتی به مردم بودند که در طرح دولت، به نیمی از این افراد در چهار ماه آینده کمک معیشتی می شود. اگر نمایندگان خواستند که کمک ها را ادامه دهند، می توانند در بودجه پیش بینی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: از۳۳۸ هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده فقط ۲۹۰هزار میلیارد تومان دریافتی داشته و با عدم تحقق منابع مواجه ایم.از ۳۳۸هزار میلیارد تومان هزینه هم ۳۰۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده است یعنی ۳۶هزار میلیارد تومان به اجبار صرفه جویی شده است با این حال مطالبات گندمکاران، ایثارگران و حقوق و مزایا پرداخت و اجرای همسان سازی حقوق انجام شده است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

رئیس جمهور: اصلاح ساختاری بودجه، مبنای بودجه سال ۱۴۰۰ خواهد بودرییس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت: اصلاح ساختاری بودجه، مبنای بودجه سال ۱۴۰۰ خواهد بود افزایش درآمدهای نفتی کشور صرف تامین امکانات برای تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای کشور خواهد شد اصلاح ساختاری بودجه، مبنای بودجه سال ۱۴۰۰ خواهد بود افزایش درآمدهای نفتی کشور صرف تامین امکانات برای تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای کشور خواهد شد تا حالا چی میشد؟ مگه

بودجه ۱۴۰۰ ایران؛ بالاترین و کم‌ترین رشد بودجه را کدام دولت رقم زد؟نخستین بودجه ایران پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ بالغ بر ۲۴۶ میلیارد تومان بوده ولی این رقم پس از ۴۲ سال و مطابق لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که دولت حسن روحانی روز چهارشنبه به مجلس ایران پیشنهاد کرده به دو هزار و ۴۳۵ هزار میلیارد تومان رسیده؛ یعنی نزدیک به ۱۰ هزار برابر شده است. قبل از هاشمی که خامنه ای رئیس دولت بوده نه میرحسین نکنه یورونیوزم جرعت نداره اسمی از حضرت آغا ببره؟🙄 مثل اینکه بنی صدری نبوده که رئیس جمهور هم باشه تا بودجه دولتش هم به احتساب بیاد.

سازمان برنامه و بودجه: بنیاد تحت ریاست زینب سلیمانی امسال ۱۰ میلیارد بودجه داشتvahidhdi saeedkhaki73 aykew1 hashiesaz Meisam_Saleki

پاسخ سازمان برنامه و بودجه به سوال تکراری درباره عدم تحقق منابع لایحه بودجهروابط‌عمومي و امور بين الملل سازمان برنامه و بودجه كشور، در پي انتشار گزارشي درخبرگزاري فارس با عنوان عجايب ۷ گانه لايحه بودجه ۱۴۰۰+ويديو امور پايش تعهدات دولت و تجهيز منابع اين سازمان با ارائه گزارشي اعلام كرد: حجت اشرف زاده تو دور دوم انتخابات روحانی یک اهنگی میخوند به نام دوباره ایران دوباره ایران.... امروز میشه فهمید منظور اهنگ چیه دوباره بدبختی دوران احمدی و گرانی و بیکاری و فساد و ظلم تکرار خواد شد دوباره....

شالکله بودجه نباید بر هم بخورد / موضوع استرداد لایحه بودجه کاملا منتفی استمعاون پارلمانی رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار داشت: به دلیل پیوستگی و منطقی که در شاکله بودجه وجود دارند نباید ساختار آن به هم بخورد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت اظهار کرد: لایحه بودجه۱۴۰۰ در دولت مطرح شد و پس از بحث و بررسی، مورد تایید قرار گرفت و از شنبه کار تبصره ها را آغاز می کنیم و بودجه را قبل۱۵ آذر تقدیم مجلس می کنیم.

وی درباره قیمت ارز و نفت در بودجه تصریح کرد: نرخ ارز را به گونه ای محاسبه کرده ایم که بین ۱۱هزار تومان تا۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان باشد. قیمت نفت هنوز نهایی نشده، اما برآورد اولیه ما۴۰ دلار است.

رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین با بیان اینکه در لایحه بودجه تلاش شد که محورهای قابل اجرا از اصلاحات ساختاری بودجه گنجانده شود، افزود: اگر احیانا مواردی از اصلاح هم باقی مانده است، نمایندگان می توانند در بررسی بودجه آن را اعمال کنند پس جای نگرانی برای نمایندگان وجود ندارد.

نوبخت با اشاره به اجرای قرنطینه از روز شنبه، گفت: نمایندگان دنبال کمک معیشتی به مردم بودند که در طرح دولت، به نیمی از این افراد در چهار ماه آینده کمک معیشتی می شود. اگر نمایندگان خواستند که کمک ها را ادامه دهند، می توانند در بودجه پیش بینی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: از۳۳۸ هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده فقط ۲۹۰هزار میلیارد تومان دریافتی داشته و با عدم تحقق منابع مواجه ایم.از ۳۳۸هزار میلیارد تومان هزینه هم ۳۰۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده است یعنی ۳۶هزار میلیارد تومان به اجبار صرفه جویی شده است با این حال مطالبات گندمکاران، ایثارگران و حقوق و مزایا پرداخت و اجرای همسان سازی حقوق انجام شده است. طبق قانون می توانستیم ۳۸ هزار میلیارد تومان از تنخواه گردان بانک مرکزی نزد خزانه استفاده کنیم که فقط ۱۲ هزار میلیارد تومان را استفاده کرده ایم.

نوبخت با بیان اینکه فروش نفت، دریافت مالیات و فروش اوراق مالی منبع درآمدی دولت برای سال آینده خواهد بود، خاطرنشان کرد: سال آینده اوراق کمتری نسبت به امسال واگذار شده و طبق قانون برنامه ششم توسعه عمل می شود. ظرفیت مالیاتی کشور هم به گونه ای است که اجازه می دهد به ما بجای اتکا به نفت، از محل مالیات درآمد کسب کنیم. در مورد نفت هم براساس میزان صادرات امسال تا صادرات در شرایط مطلوب برنامه ریزی کرده ایم و هرچه درآمد مازاد بدست بیاوریم صرف طرح های بزرگ، دولت الکترونیک، شرکت های دانش بنیان، طرح های نیمه تمام و تقویت طرح تحول سلامت شده و صرف هزینه های جاری نمی شود.