تندیس ولادیمیر پوتین از موزه‌ گرون فرانسه جمع شد

11/12/1400 08:26:00 ق.ظ

حالا در موزه گرون بین تندیس جو بایدن و شی جین پینگ، روسای جمهور آمریکا و چین یک فاصله افتاده است. از ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین که این روزها با مواضع خود به یک قهرمان ملی در اوکراین و یک چهره مقاومت در سطح اروپا تبدیل شده، به‌عنوان گزینه جایگزین ولادیمیر پوتین در این موزه پاریسی یاد می‌شود.

حالا در موزه گرون بین تندیس جو بایدن و شی جین پینگ، روسای جمهور آمریکا و چین یک فاصله افتاده است. از ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین که این روزها با مواضع خود به یک قهرمان ملی در اوکراین و یک چهره مقاومت در سطح اروپا تبدیل شده، به‌عنوان گزینه جایگزین ولادیمیر پوتین در این موزه پاریسی یاد می‌شود. موزه گرِون (Grévin) روز سه‌شنبه اول مارس نمایش عمومی تندیس ولادیمیر پوتین را متوقف کرد.

مدیر این موزه فرانسوی با توجه به حمله نظامی روسیه به خاک اوکراین که با دستور مستقیم رئیس جمهوری این کشور انجام شده، گفت:‌ «در این شرایط دیگر نمی‌توانیم چنین فردی را به عموم معرفی کنیم.»

ایو دل‌اموو، مدیر موزه در این باره می‌گوید: «البته چندین بازدید کننده در تعطیلات آخر هفته به این مجسمه آسیب زده بودند و ما با توجه به شرایط جاری و اینکه علاقه‌ای نداشتیم هر روز صبح از مقابل چهره چنین شخصیتی عبور کنیم، آرایشش کنیم و زیبا جلوه‌اش دهیم، در نهایت تصمیم به حذف آن از موزه گرفتیم. این برای نخستین بار در تاریخ موزه گرِون است که تندیس شخصیتی که با تاریخ پیوند دارد، جمع آوری می‌شود.»

به‌این ترتیب اگر گذرتان به این موزه در پایتخت فرانسه افتاد دیگر از تندیس پوتین در آن خبری نیست. در این موزه بیش از ۲۰۰ شخصیت مهم تاریخ‌ساز جهان از گاندی و اینشتین گرفته تا پاپ فرانسیس و کریستیانو رونالدو قرار دارند. جنس تمامی مجسمه‌ها از موم است. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

پوتین قراره امروزیه سخنرانی ویژه کنه درمذمت اخلاقی این عمل شنیع اروپائیان!🤣 احتمالا خاطرشکست عشقی وروحی واحساسی بخاطراینکارموزه مذکور!!🤣پوتین دستهاشوببره بالا!!وتسلیم بشه!!!🤣البته اروپادررفاه اقتصادی وپیشرفت هستش نسبت بماوخیلی کشورها!ولی ازاین عنتروگوه بازيهازیاددارند!!🤣🤣 کارهای بی اثر...................

اینو باید بفرستن اکراین

همسویی خامنه‌ای با پوتین در اولین واکنش او به جنگ در اوکراین

یهودی‌کشی در اوکراین؛ از هیتلر تا پوتیناین روزها قلب کی‌یف ناآرام است و هجوم ارتش روسیه به خاک اوکراین بر همه ساکنان این کشور تاثیر گذاشته است. اما وضعیت فاجعه‌بار جنگ، برای یهودیان این کشور بسیار اسفناک‌تر است. آيا يهوديان اوكراين وضعيتشان از فلسطينيان در خاك و وطن خودشون زير تيغ قتل عام و كودك كشي و جنايت و نژادپرستي اسراييلي ها بدتر است ؟ بعيد ميدونم نظرتون در مورد قتل عام و نسل كشي سعوديها و اماراتيها با پشتيباني و دخالت مستقيم انگليس و امريكا و غرب چيست؟ اصلا يمني ها از ديد نژادپرستانه ي غرب ، انسان به شمار مي آيند؟! غلط کرد به امریکا اعتماد کرد

نخست‌وزیر انگلیس: پوتین از «تاکتیک‌های وحشیانه» در اوکراین استفاده می‌کندنخست‌وزیر انگلیس: پوتین از «تاکتیک‌های وحشیانه» در اوکراین استفاده می‌کند نه که شماها تو جنگ هاتون مردم رو ناز میکردین !!! وحشی ترین مردم جهان حالا مدعی هم شدن ! هنوز کشتر عظیم مردم ایران بر اثر قحطی عمدی انگلیسی ها یادمونه !! ایا وحشیانه تر از این فتنه سازیها ایجاد جنک با زلنسکی بین اوکراین و روسیه و تحریمهای جنایتکارانه بر علیه روسیه و شرق و منحرف کردن افکار عمومی در اروپا توسط انگلستان به سرآب رسیده وجود دارد؟

وعده گروه ۷ به تحریم‌های جدید علیه روسیه در صورت ادامه عملیات در اوکراین«جی هفت»، گروه متشکل از هفت کشور قدرتمند جهان، تهدید کرد که اگر اشغال اوکراین ادامه پیدا کند تحریم‌های جدیدی متوجه روسیه خواهد شد. این گروه طی بیانیه‌ای تاکید کرد که دستاوردهای نظامی روسیه در این جنگ به رسمیت شناخته نخواهند شد.

لغو شرکت لاوروف در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنولغو شرکت لاوروف در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سفر وزیر امور خارجه روسیه به ژنو سوئیس برای شرکت در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به دلیل ممنوعیت پرواز هواپیمای وی در نزدیکی کشورهای عضو اتحادیه اروپا لغو شد

'اُمیکرون' در کشور رو به افول / شرط برقراری شرایط مناسب در نوروزعضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با بیان اینکه داریم به سمتی می‌رویم که اُمیکرون را کنترل کنیم، گفت: متاسفانه همچنان در آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها، بیماران بدحال بستری هستند و به همین دلیل هم هست که همچنان مرگ و میر در حد بالایی قرار دارد.