تلاش نیروهای نظامی و امدادی برای تخلیه مرز دوغارون و مهار آتش ادامه دارد

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 36 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 63%

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد: *تلاش نیروهای نظامی و امدادی برای تخلیه مرز دوغارون و مهار آتش ادامه دارد *شعله‌های این آتش سوزی مرز دوغارون را هم بی‌نصیب نگذاشته است **رانندگان خودروهای ترانزیت در مرز دوغارون: بیش از ۵۰۰ تانکر سوخت در حال آتش گرفتن هستند

ایران اخبار, ایران سرفصلها

هادی رمضانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اثر انفجار چند دستگاه تانکر سوخت آتش‌سوزی مهیبی در گمرک اسلام قلعه افغانستان رخ داد که شعله‌های این آتش سوزی مرز دوغارون را هم بی‌نصیب نگذاشته است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تایباد ادامه داد: از دقایق اول آتش سوزی تیم‌های امدادی بلافاصله به مرز دوغارون اعزام شدند و تاکنون هیچ اطلاعات درست و دقیقی از وضعیت هر دو مرز ایران و افغانستان در دست نیست. وی بیان کرد: در شبکه خبر اعلام شده ۸ نفر مصدوم این حادثه هستند که در این خصوص هنوز هیچ خبر موثقی در دست نیست.

اکنون با توجه به وخامت موضوع، جلسه ستاد بحران برای مهار آتش و جلوگیری از حوادث احتمالی تشکیل شده است.به گزارش ایسنا به نقل از رانندگان خودروهای ترانزیت در مرز دوغارون، بیش از ۵۰۰ دستگاه تانکر حامل سوخت گاز و تیل تا کنون در آتش سوخته‌اند.مقامات افغانستانی گفته‌اند، آتش هنوز خاموش نشده و نیروی هوایی نیز برای اطفاء آتش تا این لحظه نیامده است. بدون نیروی هوایی، امکان اطفاء حریق نیست‌.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

آسوشیتد پرس مدعی تلاش ایران برای نفوذ به یک پایگاه نظامی در عمق خاک آمریکا شد- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimآسوشیتدپرس: ایران قصد نفوذ به پایگاه نظامی در خاک آمریکا را داشت خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس: دو مقام ارشد اطلاعاتی مدعی شدند که ایران در ماه ژانویه (دی‌ماه ۱۳۹۹) قصد داشته است که به پایگاه نظامی «فورت‌مک‌نِیر» در شهر واشنگتن‌ دی‌سی که محل اقامت رسمی ژنرال «جوزف مارتین» معاون ستاد مشترک ارتش آمریکا و چندین ژنرال دیگر است نفوذ کند ایول
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »

با تلاش کادر درمان تعداد فوتی‌های کرونا به دو رقم رسیده استرییس جمهوری با تاکید بر این که دولت در مبارزه با ویروس کرونا همه توان خود را به کار گرفته است، گفت: ما با همه توان کنار کادر درمان خواهیم بود.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

در بودجه ۱۴۰۰ تلاش کردیم به سمت کاهش فشار مالیات بر اصناف و کارمندان حرکت کنیمنایب رویس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: معتقدیم که شفافیت مالی و درآمدی باید از سوی همه اجرا شده و درآمدها روشن باشد و این شفافیت مالی به اینکه فشار مالیاتی برعهده بخشی از جامعه نباشد و بر گروه خاصی فشار وارد نشود، کمک می‌کند.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

دستگیری یکی از گردانندگان اصلی سایت‌های قمار و شرط بندی با تلاش پلیس بین المللرییس پلیس بین‌الملل ناجا: به دنبال درخواست پلیس بین‌الملل ایران، اعلان قرمز علیه «میلاد حاتم آبادی فراهانی» صادر و پس از ردیابی و شناسایی در ترکیه دستگیر و با تلاش پلیس بین‌الملل ناجا متهم از ترکیه تحویل گرفته شد و امروز تحویل مقامات قضائی شد الان باتوم داخلش هست فکر کنم😹 سال تموم شد..... بفرمایید اینم از جهش_اقتصادی ..... یعنی خاک تو سره اونی که اسمشو گذاشته رهبر!!!! 😂😂😂😂. یک جوری خبر را پخش میکنید که انگار اون نفری را دستگیر کردید که چند ملیارد اختلاص کرده رفتی انگلیس و کانادا .... خجالت بکشید یک دله دزد را گیر کردید این همه خوشحالی 🤣🤣
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

تلاش دولت تحویل کشور با رفع تحریم و عبور از کرونا به دولت بعدی استدویست و دوازدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه و در نخستین روز از سال 1400 با حضور رئیس جمهور و کلیه اعضای ستاد برگزار و در این جلسه بر تلاش همه جانبه دولت تا روز پایانی فعالیت خود برای شکوفایی اقتصاد ایران با ادامه روند رو به رشد تولید و پشتیبانی و مانع‌زدایی از آن تأکید شد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »