تلاش برای نجات استقلال و پرسپولیس؛ تغییر مالکیت از دولت به دولت - BBC News فارسی

07/10/1400 05:18 ب.ظ

تلاش برای نجات استقلال و پرسپولیس؛ تغییر مالکیت از دولت به دولت

در حالی که پرسپولیس و استقلال و شماری از مسئولان ورزشی ایران ادعا می‌کنند این دو باشگاه‌ها شرایط مد نظر کنفدراسیون آسیا را کسب کرده‌اند و خطر حذف از رقابت‌های آسیایی پرطرفدارترین باشگاه‌های ایران را تهدید نمی‌کند، به نظر می‌رسد که برخی مشکلات کماکان پابرجا هستند. بیست و هشتم آذر مصطفی آجرلو، مدیرعامل باشگاه استقلال و مجید صدری، سرپرست باشگاه پرسپولیس، در مصاحبه‌هایی مشترک، از صادر شدن نهایی مجوز حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا خبر دادند.

هر دو مدیر ادعا کرده بودند "تمامی موانع مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا" برداشته شده و هر دو باشگاه موفق به کسب صدور مجوز حضور در این مسابقات شده‌اند.

برخی رسانه‌های ایران، مصاحبه این دو نفر را دلیل اصلی حساس شدن کنفدراسیون فوتبال آسیا دانستند. داریوش مصطفوی، رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در گفتگو با رسانه‌های ایران ضمن تایید ایجاد حساسیت با مصاحبه‌هایی که او از سوی مدیران عامل باشگاه‌های ایران "دروغین" و "کذب" خوانده بود، از غیرممکن بودن صدور غیرقانونی مجوز برای این باشگاه‌ها خبر داد.

آقای مصطفوی به روزنامه خبرورزشی گفت: "کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون ایران، برای اجرای دقیق به تعهداتش در زمینه بررسی مدارک باشگاه‌های ایرانی، ضمانت یک میلیون دلاری گرفته است." رئیس کمیته استیناف زمان این تعهد را تابستان سال ۱۳۹۹ اعلام کرد.'''' headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersiansport »

حمایت از نوآوری و بازتوزیع کارامد منابع کشور از مهمترین رویکردهای دولت استمعاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به عزم دولت برای اصلاحات بنیادین اقتصادی به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تاکید کرد: حمایت از نوآوری و تولیدات خلاقانه و بازتوزیع کارامد منابع کشور از مهمترین رویکردهای دولت برای رسیدن به اهداف خود می باشد. نترسین نترسین ما همه با هم هستیم ahmad_golestan بیشتر شعارهای معروف ایران را من ساخته ام نترسین نترسین ما همه با هم هستیم من سیاسی نیستم من نویسنده هستم من مخترع زبان شیرین برره هستم درود بر امام خامنه ای.. Translate bio معافیت مالیاتی ندهید تخفیف مالیاتی بدهید

قهرمان‌سازی از مهدی تاج با دروغ خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس

اومیکرون باعث لغو بیش از هزار پرواز در آمریکا طی کمتر از یک روز شدآمارها حاکی است که خطوط هوایی تجاری ایالات متحده ۱۰۰۱ مورد پرواز داخلی و خارجی را تا اواسط بعدازظهر یکشنبه لغو کردند.

سخنگویان وزارت امور خارجه ایران بعد از انقلاب؛ آیا سخنگو با تغییر دولت عوض می‌شود؟بعد از گذشت چندین ماه از زمان حضور حسین امیر عبداللهیان، هنوز سخنگوی وزارت امور خارجه تغییر نکرده است، اما بررسی تاریخی نشان می‌دهد برخلاف دیگر معاونت‌ها، سخنگو از پست‌هایی از وزارت خارجه است که حتی با تغییر دولت هم به سرعت عوض نمی‌شود.

تحقیق و تفحص از عملکرد وزرات نفت در دولت یازدهم و دوازدهم تصویب شدتبدیل_وضعیت_بی_قید_و_شرط_کارکنان_قرارداد_مدت_موقت_وزارت_نفت_به_پیمانی_پس_از۱۰_سال_انتظار_و_بلاتکلیفی

عربستان بار دیگر ایران و حزب‌الله را به پشتیبانی نظامی از حوثی‌ها متهم کردائتلاف نظامی بین‌المللی به رهبری عربستان سعودی بار دیگر ایران و جنبش حزب‌الله لبنان را به پشتیبانی از حملات موشکی حوثی‌ها به خاک عربستان متهم کرد. ۲۲ دی ماه در دادگاه انقلاب شاهین‌شهر اصفهان RADIOFAR🇸🇦A

گفتگو با چهره‌های سیاسی، هنری و ادبی از تلویزیون فارسی بی بی سی.پایان پادکست

بیست و هشتم آذر مصطفی آجرلو، مدیرعامل باشگاه استقلال و مجید صدری، سرپرست باشگاه پرسپولیس، در مصاحبه‌هایی مشترک، از صادر شدن نهایی مجوز حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا خبر دادند.

هر دو مدیر ادعا کرده بودند "تمامی موانع مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا" برداشته شده و هر دو باشگاه موفق به کسب صدور مجوز حضور در این مسابقات شده‌اند.

برخی رسانه‌های ایران، مصاحبه این دو نفر را دلیل اصلی حساس شدن کنفدراسیون فوتبال آسیا دانستند.

داریوش مصطفوی، رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در گفتگو با رسانه‌های ایران ضمن تایید ایجاد حساسیت با مصاحبه‌هایی که او از سوی مدیران عامل باشگاه‌های ایران "دروغین" و "کذب" خوانده بود، از غیرممکن بودن صدور غیرقانونی مجوز برای این باشگاه‌ها خبر داد.

آقای مصطفوی به روزنامه خبرورزشی گفت: "کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون ایران، برای اجرای دقیق به تعهداتش در زمینه بررسی مدارک باشگاه‌های ایرانی، ضمانت یک میلیون دلاری گرفته است."

رئیس کمیته استیناف زمان این تعهد را تابستان سال ۱۳۹۹ اعلام کرد.''''

در نامه‌ای که روز اول دی‌ به فدراسیون فوتبال و سه باشگاه ایرانی رسید، نوشته شده بود که کنفدراسیون فوتبال آسیا در تاریخ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ تمامی مدارک مالی و مالیاتی باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر را جهت "راستی‌آزمایی" به شرکت مستقل و مورد اعتماد حسابرسی خود به نام "Ballympics" ارسال کرده است.

این شرکت نتیجه بررسی‌های خود روی صورت حساب‌های این سه باشگاه را به صورت مستقیم به کنفدراسیون فوتبال آسیا، فدراسیون فوتبال ایران و نشانی ایمیل سه باشگاه ارسال کرده بود.

نتیجه به دست آمده در بررسی این شرکت، با ادعای سه باشگاه ایرانی مطابقت نداشت. طبق ادعای داریوش مصطفوی، کنفدراسیون فوتبال آسیا از طریق شرکت مستقل حسابرسی خود متوجه بیش از "۲۰ هزار میلیارد تومان" بدهی معوقه استقلال و پرسپولیس می‌شود.توضیح تصویر،در نامه AFC قید شده بود کنفدراسیون فوتبال آسیا در دادخواست خود، "خواهان ابطال مجوزهای حرفه‌ای" اعطا شده به این سه باشگاه ایرانی و "پس‌گیری سهمیه مربوطه‌ در مسابقات لیگ قهرمانان فصل جاری" و ارسال پرونده باشگاه‌ها به "کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبل آسیا" جهت اتخاذ تصمیمات جدید شده است.

چهارم دی، داریوش مصطفوی، از ارسال ۴۷۸ صفحه "دادخواست برای رد مجوز حرفه‌ای" از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای باشگاه پرسپولیس خبر داد.

خبرگزاری تسنیم در گزارشی از بررسی‌های صورت گرفته از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا روی پرونده‌های مالی استقلال و پرسپولیس، مدعی شد ای‌اف‌سی هر دو باشگاه را "ورشکسته" تشخیص داده و به همین دلیل گفته است این دو باشگاه تا پیش از این ‌باید در مورد افزایش سرمایه خود اقدام مى‌کردند. در این بین "زیان انباشته" پرسپولیس به بیش از یک هزار برابر "سرمایه ثبتى" این باشگاه رسیده که از نگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا، "بی‌سابقه و عجیب" به نظر می‌رسد.شد'

طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، بخش "بدنه کنترل ورودی" (AFC Entry Control Body) مسئولیت تعیین صلاحیت حضور یا عدم حضور باشگاه‌ها در‌ مسابقات باشگاهی تحت‌نظر این کنفدراسیون را برعهده دارد. این بخش، خواهان رد صلاحیت سه باشگاه ایرانی یعنی استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر شده است.

اما فرصت نهایی سه باشگاه که در پایان وقت اداری کنفدراسیون فوتبال آسیا به پایان می‌رسید، مهلتی بود که باشگاه‌های ایرانی می‌توانستند مدارک خود را برای تعیین وضعیت نهایی، به کمیته انضباطی ای‌اف‌‌سی ارجاع دهند.

طبق اعلام کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای، باشگاه‌های ایران با استناد به ماده ۲۱۶ ، روز دوشنبه اعتراض خود را درباره بدهی مالیاتی ارائه کرده‌اند و به همین خاطر وضعیت بدهی مالیاتی آنها به حالت تعویق درآمده است.

رسانه‌های ایران نوشته‌اند یکی از مشکلات اصلی استقلال و پرسپولیس، بدهی‌های مالیاتی سنگین بود. در این خصوص به گفته خبرگزاری تسنیم، "اختلاف نظرهایی" میان دو باشگاه و همچنین سازمان امور مالیاتی وجود داشت که در نهایت این مشکل حل شد و به گفته این خبرگزاری دو باشگاه دیگر بدهی مالیاتی ندارند.

به بیان دیگر باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، از بار سنگین بدهی ۲۰ هزار میلیارد تومانی در عرض کمتر از یک روز خلاص شدند.

خبرگزاری مهر با تایید واگذاری "مجمع" و "مالکیت کامل" باشگاه استقلال به وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و مجمع پرسپولیس به وزارت اقتصاد و دارایی، نوشت: "مشکلات دو باشگاه اما هنوز پابرجاست."

طبق استدلال این خبرگزاری، نیمی از ایرادات وارده کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر مشترک بودن مجمع دو باشگاه حل شده باشد، اما نیمی دیگر که دولتی بودن این دو باشگاه بود، به قوت خود باقی مانده است.

کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تصمیم نهایی در مورد تغییرات جدید در اصلاحیه امور مالیاتی و جدا شدن مالکیت مشترک را به فدراسیون فوتبال و باشگاه‌های ایرانی ابلاغ خواهد کرد.

رسانه‌های ایران در مورد وضعیت باشگاه گل‌گهر، دیگر باشگاهی که باید مدارک خود را تقدیم کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌کرد، اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.