وبسایت «اویل پرایس» در یک گزارش تحلیلی، یکدست شدن حکومت ایران طی انتخابات آتی ریاست جمهوری و تضعیف هرچه بیشتر موقعیت میانهروها و اصلاحطلبان تحت حمایت غرب نویسنده گزارش، دکتر سیریل ویدرشوون پژوهشگر و ناظر بازار جهانی انرژی، معتقد است که به دلیل اختلافات بسیار در مذاکرات برجام در وین، نفت ایران به این زودی وارد بازار نخواهد شد.
از مهمترین اختلافات، فشار جمهوری خواهان و چندین دموکرات در کنگره آمریکا بر روی دولت جو بایدن برای بحث یک برجام جدید با ایران است که شامل پیگیری برنامه موشکهای بالستیک تهران و مداخلههای منطقهای وپشتیبانیاش از گروههای مسلح نیابتی باشد.آینده فروش نفت ایران
«اویل پرایس» میگوید که هشدارهای مقامات آمریکایی مبنی بر امتداد تحریمهای ایران، کمپانیهای نفتی چندملیتی را مطمئن کرده که نفت ایران به زودی وارد بازارهای جهانی نخواهد شد تا قیمت نفت را کاهش دهد؛ وقتی هم که وارد بشود، نفت ایران تقریباً در سطح عادی قیمتگذاری خواهد شد.
تحلیلگران پیش از این گفته بودند كه به دلیل محدودیت سطح تولید، در دسترس نبودن امکانات فروش، و عدم اطمینان مشتریان، بعید است که سیل نفت ایران به زودی به سوی بازارهای جهانی سرازیر شود. به علاوه، حتی در صورت لغو تحریمها، با توجه به اینکه ایران عضو «اوپک» است، دیگر کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت اجازه نخواهند داد ایران با سرازیر کردن نفت ارزان خود، ثبات بازارهای جهانی را بر هم بزند.
آخرین به روزرسانی:آدرس کپی شد» در یک گزارش تحلیلی، یکدست شدن حکومت ایران طی انتخابات آتی ریاست جمهوری و تضعیف هرچه بیشتر موقعیت میانهروها و اصلاحطلبان تحت حمایت غرب را نکاتی دانست که ظاهرا هیچکس دوست ندارد در جریان مذاکرات هستهای برای احیای «برجام» به آن توجه کند.
نویسنده گزارش، دکتر سیریل ویدرشوون پژوهشگر و ناظر بازار جهانی انرژی، معتقد است که به دلیل اختلافات بسیار در مذاکرات برجام در وین، نفت ایران به این زودی وارد بازار نخواهد شد. از مهمترین اختلافات، فشار جمهوری خواهان و چندین دموکرات در کنگره آمریکا بر روی دولت جو بایدن برای بحث یک برجام جدید با ایران است که شامل پیگیری برنامه موشکهای بالستیک تهران و مداخلههای منطقهای وپشتیبانیاش از گروههای مسلح نیابتی باشد.آینده فروش نفت ایران
«اویل پرایس» میگوید که هشدارهای مقامات آمریکایی مبنی بر امتداد تحریمهای ایران، کمپانیهای نفتی چندملیتی را مطمئن کرده که نفت ایران به زودی وارد بازارهای جهانی نخواهد شد تا قیمت نفت را کاهش دهد؛ وقتی هم که وارد بشود، نفت ایران تقریباً در سطح عادی قیمتگذاری خواهد شد.
تحلیلگران پیش از این گفته بودند كه به دلیل محدودیت سطح تولید، در دسترس نبودن امکانات فروش، و عدم اطمینان مشتریان، بعید است که سیل نفت ایران به زودی به سوی بازارهای جهانی سرازیر شود. به علاوه، حتی در صورت لغو تحریمها، با توجه به اینکه ایران عضو «اوپک» است، دیگر کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت اجازه نخواهند داد ایران با سرازیر کردن نفت ارزان خود، ثبات بازارهای جهانی را بر هم بزند.«اویل پرایس» تاکید میکند که به نظر میرسد اکثر دیپلماتهای غربی تمایل ندارند اظهار کنند که رئیس جمهور شدن احتمالی ابراهیم رئیسی با حمایت مستقیم آیتالله خامنهای، که احتمالا رئیسی را به عنوان جانشین خود برای رهبری در نظر دارد، هرگونه توافق هستهای و غیرهستهای با ایران را تضعیف میکند.
رئیسی حتی میتواند از موفقیت دولتش در احیای برجام، برای تقویت سیاستهای رادیکال رژیم استفاده کند. حامیان رئیسی به صراحت گفتهاند که ایران ملزم به گسترش بیشتر برجام نخواهد بود.
به نظر ویدرشوون حقیقت این است که «تهران فقط میخواهد از برجام به عنوان یک اهرم سیاسی و اقتصادی استفاده کند». او میافزاید: «برداشته شدن تحریمها برای تهران پول نقد خواهد آورد، نه برای توسعه اقتصاد ایران، بلکه برای تحکیم رژیم تندروی خامنه ای-رئیسی؛ چرا که تهران برای سرمایهگذاری روی پروژهای تسلیحاتی و موشکی سپاه پاسداران و تامین مالی نیروهای نیابتیاش در خاورمیانه و جاهای دیگر به منبع درآمد نیاز دارد.»این تحلیل «اویل پرایس» نتیجه میگیرد که در چنین شرایطی، تحلیلگران خاورمیانه نگران این هستند كه تلاشهای دولت بایدن برای احیای توافق هستهای 2015 به هر قیمتی، به رژیم ایران این پیغام را منتقل کند که میتواند با خیال آسوده به فعالیتهای خرابکانهاش ادامه دهد.
ویدرشوون با اشاره به حضور ناو نیروی دریایی ایران در اقیانوس اطلس که قایق های تهاجمی سریع را به نیروی دریایی ونزوئلا منتقل میکنند، گفت که «رویارویی احتمالی نظامی در کارائیب آخرین چیزی است که واشنگتن در حال حاضر به دنبال آن است، اما این تهدیدی است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد.»