تلاش برای ترخیص شجریان تا ۳ روز آینده

31/05/1399 08:08 ب.ظ

تلاش برای ترخیص شجریان تا ۳ روز آینده حسن عباسی از پزشکان معالج و دوستان محمدرضا شجریان از تلاش پزشکان برای ترخیص این هنرمند از بیمارستان ظرف دو - سه روز آینده خبر داد

حسن عباسی از پزشکان معالج و دوستان محمدرضا شجریان از تلاش پزشکان برای ترخیص این هنرمند از بیمارستان ظرف دو - سه روز آینده خبر داد. «امروز جمعه سی و یکم مرداد ماه شرایط عمومی استاد شجریان بزرگ همچنان پایدار است و با همکاری و هماهنگی همه متخصصان سعی داریم برای ترخیص استاد در دو و سه روز آینده هماهنگ شویم. ان‌شالله مشکلی پیش نیاید و گرفتاری جدیدی پیش نیاید به امید خدا.

»

بیمارستان جم هم عصر امروز، جمعه با انتشار اطلاعیه شماره ۷ درباره وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان نوشته است: «امروز شرایط عمومی، قلبی و ریوی تنفسی استاد محمدرضا شجریان پایدار و مشابه روز قبل است، و جهت مراقبت بیشتر در بخش آی سی یو است.»

ادامه مطلب:
isna_farsi »

رئیس جمهور: تلاش برای ساخت واکسن و پیش خرید از دیگر کشورها در جریان استرئیس جمهور در جلسه روسای کمیته های ستاد ملی مقابله با کرونا پس از ارائه گزارش روسای کمیته های آموزش و درمان ستاد از روند نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در کنکور سراسری در کشور، از اقدام کمیته درمان و وزارت بهداشت در غربالگری دانش آموزان در برگزاری کنکور، قدردانی کرد.

روانچی: آمریکا با تلاش برای بازگرداندن تحریم‌ها خود را تحقیر می‌کندتخت‌روانچی: *پمپئو روز گذشته خواستار اجرای کامل قطعنامه ۲۲۳۱ شده است *۲۲۳۱ برجام را تایید کرده و آمریکا از مشارکت در آن دست کشیده است *این کشور ناقض هر دو است *آمریکا با تلاش برای بازگرداندن تحریم‌ها خود را تحقیر می‌کند

مخالفت چین با تلاش آمریکا برای فعال‌سازی مکانیسم ماشهمخالفت چین با تلاش آمریکا برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه سخنگوی وزارت خارجه چین درخواست آمریکا برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه را 'فاقد منطق' و 'اساس حقوقی' خواند

استمداد نمایندگان از روسای قوای سه گانه برای پایان دادن به وزارت زنگنه

نتیجه تحقیقات: احتمالا عسل برای درمان سرماخوردگی موثرتر از آنتی بیوتیک‌ها استپژوهشگران دانشگاه اکسفورد می‌گویند که احتمالا استفاده از عسل برای درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و گلودرد موثرتر از درمان‌های معمول کنونی است.

حمایت دو سناتور آمریکا از اقدام پرزیدنت ترامپ برای درخواست بازگشت فوری تحریم‌ها علیه ایران♦️ حمایت دو سناتور آمریکا از اقدام پرزیدنت ترامپ برای درخواست بازگشت فوری تحریم‌ها علیه ایران ▪️ سناتور جمهوریخواه جیم ریچ، رئیس كمیته روابط خارجی سنا و سناتور تد کروز عضو این کمیته در دو بیانیه جداگانه از این اقدام پرزیدنت ترامپ حمایت کردند.

به گزارش ایسنا عباسی که در یکی _ دو روز اخیر از انتشار خبرهایی خوب درباره محمدرضا شجریان خبر داده بود، در تازه‌ترین پست خود در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام نوشته است:

«امروز جمعه سی و یکم مرداد ماه شرایط عمومی استاد شجریان بزرگ همچنان پایدار است و با همکاری و هماهنگی همه متخصصان سعی داریم برای ترخیص استاد در دو و سه روز آینده هماهنگ شویم. ان‌شالله مشکلی پیش نیاید و گرفتاری جدیدی پیش نیاید به امید خدا.»

بیمارستان جم هم عصر امروز، جمعه با انتشار اطلاعیه شماره ۷ درباره وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان نوشته است: «امروز شرایط عمومی، قلبی و ریوی تنفسی استاد محمدرضا شجریان پایدار و مشابه روز قبل است، و جهت مراقبت بیشتر در بخش آی سی یو است.»

محمدرضا شجریان به دلیل آنچه از سوی پزشک معالجش شوک عفونی عنوان شد، صبح روز شنبه (۲۵ مرداد ماه) به بیمارستان جم منتقل و از همان زمان در بخش آی سی یو (مراقبت‌های ویژه) بستری است.