تلاش حقوقی ایران برای آزادسازی دارایی‌های مسدود شده در لوکزامبورگ - BBC News فارسی

09/06/1399 03:14:00 ب.ظ

تلاش حقوقی ایران برای آزادسازی دارایی‌های مسدود شده در لوکزامبورگ

بانک مرکزی ایران در تلاش است با اقدام حقوقی حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های مسدود شده خود را در لوکزامبورگ آزاد کند.این دارایی‌ها، اوراق بهاداری هستند نزد موسسه 'کلیرستریم' وابسته به بورس آلمان. مقر این موسسه در کشور لوکزامبورگ است. ۲۰ دقیقه پیش منبع تصویر، Mehrnews بانک مرکزی ایران در تلاش است با اقدام حقوقی حدود یک میلیارد و...

۲۰ دقیقه پیش منبع تصویر، Mehrnews بانک مرکزی ایران در تلاش است با اقدام حقوقی حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های مسدود شده خود را در لوکزامبورگ آزاد کند. این دارایی‌ها، اوراق بهاداری هستند نزد موسسه "کلیرستریم" وابسته به بورس آلمان. مقر این موسسه در کشور لوکزامبورگ است.

به گفته امیرحسین طیبی‌فرد، معاون حقوقی بانک مرکزی ایران، اوراق بهادار بانک مرکزی ایران که نزد موسسه کلیراستریم در لوکزامبورگ است "ارتباطی به کشور آلمان ندارد." معاون بانک مرکزی ایران از پیگیری‌های حقوقی برای آزادسازی این دارایی مسدود شده خبر داد ولی به جزئیات آن اشاره نکرد.

گروهی از خانواده‌های قربانیان حملات یازدهم سپتامبر به دادگاهی در نیویورک آمریکا شکایت کرده‌اند که ایران امکان تردد آزادانه اعضای القاعده را در خاک خود فراهم کرده بود و به همین خاطر اعلام جرم کرده و خواستار غرامت شده‌اند. headtopics.com

حدود هفت سال پیش (۲۰۱۲) گفته شد دادگاه به مدارکی دست یافته که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی برای این حملات منابعی در اختیار القاعده گذاشته است.

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »

euronews - اخبار بین المللی در مورد کره جنوبی

کره جنوبی | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

تلاش آمریکا برای دزدی 1.7 میلیارد دلار دارایی ایران در اروپا/ بانک مرکزی: پیگیری‌ حقوقی لازم برای آزادسازی وجوه در دست اقدام است- اخبار پول | ارز | بانک - اخبار اقتصادی تسنیم - Tasnimبانک_مرکزی در واکنش به شکایت برخی شکات آمریکایی در نیویورک برای دستیابی به دارایی بانک مرکزی در اروپا تاکید کرد پیگیری‌های حقوقی لازم برای آزادسازی وجوه یاد شده که بالغ بر ۱.۷ میلیارد دلار بوده و نزد موسسه «کلیراستریم لوکزامبورگ» است در دست اقدام است

لوکاشنکو ناتو را به تلاش برای مداخله نظامی در بلاروس متهم کردالكساندر لوكاشنكو هفته گذشته هم گفته بود که تحرکاتی از سوی ناتو در نزدیکی مرزهای بلاروس در دو کشور لهستان و لیتوانی مشاهده شده است که به سرعت از سوی ناتو تکذیب شد.

تلاش روسیه برای رفع مسئولیت از خود در مورد مسموم کردن ناوالنی

پیامد تلاش مخفیانه ایران برای کسب اطلاعات نظامی در آلمان

امارات در حمله پهپادی به آکادمی نظامی در لیبی نقش داشته - BBC News فارسیبی‌بی‌سی به شواهدی دست یافته که نشان می‌دهد یک پهپاد امارات متحده عربی باعث کشته شدن ۲۶ کارآموز غیرمسلح در یک آکادمی نظامی در طرابلس، پایتخت لیبی در ژانویه سال جاری شده است. هفت ماه پس از این حمله، هیچ کسی مسئولیت کشتار این مردان جوان را برعهده نگرفته است.

بزرگترین رزمایش نظامی روسیه در نزدیکی آب‌های سرزمینی آمریکا در آلاسکافرمانده نیروی دریایی ارتش روسیه اعلام کرد بزرگترین رزمایش نظامی این کشور در آب‌های نزدیک به قطب شمال برگزارشده است.