تفهیم اتهامات جدید به فرهاد میثمی، فعال مدنی، در دادگاه انقلاب

29/11/1400 07:14:00 ق.ظ

نزدیکان فرهاد میثمی، فعال مدنی، از محاکمه دوباره او در دادگاه انقلاب در حالی خبر دادند که او طی سه سال و نیم گذشته بدون هیچ مرخصی در زندان به‌سرمی‌برد.

نزدیکان فرهاد میثمی، فعال مدنی، از محاکمه دوباره او در دادگاه انقلاب در حالی خبر دادند که او طی سه سال و نیم گذشته بدون هیچ مرخصی در زندان به‌سرمی‌برد. به گفته او، مصداق اتهام آقای میثمی «انتشار نوشته‌هایش در فضای مجازی است».

فرهاد میثمی از جمله آذر ماه امسال در سالگرد کشته شدن داریوش فروهر و پروانه فروهر به دست عوامل وزارت اطلاعات ایران در جریان قتل‌های زنجیره‌ای پیامی را در ستایش ایستادگی آنان در برابر حکومت استبدادی منتشر کرد.

او که از مرداد ماه سال ۱۳۹۷ بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به‌سرمی‌برد، به خاطر کنش‌های مدنی خود در مخالفت با حجاب اجباری به پنج سال زندان محکوم شده است. با استفاده از شبکه اجتماعی توییتر؛ س.ن

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

پلوسی در بیت‌المقدس: آمریکا و اسرائیل در مهار برنامه هسته‌ای ایران در کنار هم هستندنانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که روز چهارشنبه ۱۶ فوریه همراه با هیاتی از کنگره این کشور وارد بیت‌المقدس (اورشلیم) شد، بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از تل‌آویو تأکید کرد. دروغگو ! Lier بود و نبودتون دیگه اهمیتی نداره.ما باید سکان کشتی سرنوشت هامون رو خودمون به دست بگیریم.اینهنه انرژی و هوش هایی که صرف آبادانی غرب شد.سر آخر با آینده ای نامعلوم.این سالهای اخیر با حقایق بسیار تلخی روبرو شدیم.درست استفاده کنیم،آینده شیرینی رو خواهیم ساخت.بعد از شکستن تمام پلها؟؟؟

در آستانه بهار محدودیت‌های کرونا در آلمان در سه گام رفع می‌شوند | DW | 16.02.2022بهار می‌آید و اغلب محدودیت‌های کرونا می‌روند. سران دولت‌های فدرال و ایالتی آلمان رفع محدودیت‌های کرونا در چند مرحله را به تصویب رساندند که از هفته آینده آغاز می‌شود.

اجازه دخالت هیچ طرفی را در مذاکرات برجام نمی‌دهیم/ سعودی‌ها در مذاکره با ایران جدی نیستندیک دیپلمات پیشین گفت: کشورهایی که سعی دارند اسرائیل را در مذاکرات برجام دخالت دهند، باید بدانند که ما بارها اعلام کرده‌ایم که فشارهای سایر طرف‌ها در روند مذاکرات وین را نمی‌پذیریم و ما حتی آمریکا را هم که از برجام خارج شده به اتاق مذاکرات راه نداده‌ایم.

تلاش برای باز کردن پرونده «جنایت جنگی در سوریه» علیه ایران در دیوان بین‌المللیمرکز اسناد حقوق بشر ایران از دادگاه جنایی بین‌المللی خواست تا نقش جمهوری اسلامی و گروه‏‌ها‏ی مسلح تحت حمایتش در سوریه را در زمینه اتهام «جنایت جنگی» در این کشور بررسی کند. خامنه‌ای_سوراخ_موش_بخر مجتبی_خامنه‌ای، سوراخ_موش_بخر سران سپاه خونخوار سوراخ.... مملکت دردست مشتی مسلمم وکثافت خونخوارخائنو کوسکشو زنجنده و قاتلودزدوغارتگراستبسکه این ملت خروبیغیرت خفته بی هویتن اندحال روشنفکربیچاره زبد هم بد تراستبسکه این ملت خروکسکشوبی هویتنمغزها له شد به زیرسُم ملایان کشکش قم وای در عصر اتم بسکه این ملت خرو بیغیرتو بی هویتن بسکه 💩💩

۱۸۲ فوتی جدید کرونا در کشور/شناسایی بیش از ۱۷ هزار مبتلا در شبانه روز گذشته۱۸۲ فوتی و ۱۷۵۴۵ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۱۷۵۴۵ *جانباختگان جدید: ۱۸۲ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۸۹۴۱۱۰ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۶۴۰۲۸۲۱ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۳۴۴۲۰ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۳۸۶۷۶۴۰۶

جروزالم پست: ایران در حال توسعه یک مرکز زیرزمینی هسته‌ای در نطنز استروزنامه «جروزالم پست»، در گزارشی آورده، ایران در حال توسعه یک مرکز هسته‌ای زیرزمینی جدید در نطنز با هدف انتقال سانتریفیوژهای نسل جدید به آن است که در صورت این حکومت چیزی بیش از لاف زدن نیست همش دروغ است برای حفظ منافع اربابانش ومردمی هزینه داده ومات و مبهوت در برابراین نماد فسادودروغ وتزویرکه چه کلاهی سرشان رفته وچک سفید امضا به اینها داده اند وتوان پس گرفتن این چک رو ندارن چون تنها تنهایند.