تعطیلی یک پاسگاه پلیس در ایتالیا به دلیل قاچاق مواد مخدر، شکنجه و اخاذی

02/05/1399 08:17 ق.ظ

یک پاسگاه پلیس در شمال ایتالیا به دلیل قاچاق مواد مخدر، شکنجه و اخاذی بسته شد

از جمله فعالیت‌های این هفت نفر که «باندی از جنایتکاران» را تشکیل داده بودند، تامین و ارسال مواد مخدر برای توزیع کنندگان محلی بود که به دلیل شیوع کرونا دیگر نمی‌توانستند مانند گذشته فعال باشند.دادستان این پرونده اعلام کرد: «در زمانی که شهر پیاچنزا با شمار بالای مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا دست و پنجه نرم می‌کرده، این پلیس‌ها مشغول رد و بدل کردن مواد مخدر میان تهیه کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بودند.

دادستان این پرونده اعلام کرد: «در زمانی که شهر پیاچنزا با شمار بالای مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا دست و پنجه نرم می‌کرده، این پلیس‌ها مشغول رد و بدل کردن مواد مخدر میان تهیه کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بودند.»

این ماموران همچنین اسناد و مجوزهای مربوط به رفت و آمد خودروهای قاچاقچیان را امضا می‌کردند؛ اسنادی که تایید می‌کرد که این خودروها توسط ماموران منطقه کنترل شده اند و حامل هیچ نوع بار مشکوکی نبوده‌اند. آنها همچنین متهم به بدرفتاری و شکنجه مظنونین هستند؛ آن هم با روش‌هایی که به رفتار کارتل‌های جنایی بسیار شبیه بوده است.

بنا بر اعلام دادستان، برخی از قربانیان سوء رفتارهای آنها، فروشنده‌های محلی مواد مخدر بودند که از همکاری با این پلیس‌ها برای انجام فعالیت‌های مشترک در موضوع قاچاق مواد مخدر خودداری کرده بودند.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

تخته‌سنگ پیدا شده در باغ یک مرد آلمانی بزرگترین «شهاب‌سنگ سنگی» کشف شده در آلمان است🔺تخته‌سنگ پیدا شده در باغ یک مرد آلمانی بزرگترین «شهاب‌سنگ سنگی» کشف شده در آلمان است ⚡️سرانجام تایید شد که تخته سنگ بزرگی که سال‌ها پیش در باغی در آلمان کشف شده بود بزرگترین شهاب‌سنگ سنگی است که تاکنون در آن کشور کشف شده است.

پارلمان مصر حضور نظامی این کشور در لیبی را تصویب کرد | DW | 21.07.2020خطر رویارویی مستقیم نظامی بین ترکیه و مصر در لیبی و وقوع یک جنگ تازه به نگرانی‌های بین‌المللی دامن زده است. تلاش‌های بین‌المللی از سوی کشورهای مختلف و از جمله آلمان برای کاستن از تنش پدید آمده در لیبی ادامه دارد.

کره جنوبی سفیر ایران را در اعتراض به اظهارات مقام‌های این کشور احضار کرد۷ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران از ماه سپتامبر سال گذشته در دو بانک کره جنوبی مسدود شده و سئول به دلیل تحریم‌های آمریکا از پرداخت آن به ایران خودداری می‌کند.

خروج 'حدود ۱۰۰ میلیارد دلار' سرمایه از ایران در یک دهه اخیر'اتباع ایرانی در سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی در بین اتباع خارجی بیشترین تعداد ملک در این کشور را خریداری کرده اند.' این خبر مدت‌های مدیدی است که دیگر خبر عجیب و غریبی به حساب نمی‌آید. اما این سرمایه‌های ایرانی‌ها که در سال‌های اخیر در بخش ساختمان و املاک ترکیه رسوب کرده‌اند تنها بخش کوچکی از سرمایه‌هایی است که راه خروج از ایران را برگزید‌ه‌اند و مجموع اعداد و ارقام مربوط به خروج سرمایه از ایران بسیار بیشتر از این رقم است.

پرتره بزرگ جو بایدن بر یک مزرعه گندم در ایتالیا نقش بستیک هنرمند ایتالیایی با تراکتور پرتره بزرگی را از جو بایدن، رقیب اصلی دونالد ترامپ در انتخابات پیش روی آمریکا بر زمین یک مزرعه گندم در ایتالیا حک کرد. وی می‌گوید تحت تاثیر نقل قولی از جو بایدن دست به خلق چنین اثری زده است. چه نقل قولی؟ :

درستی‌سنجی یک ادعا؛ آیا تا به حال در دیوان عالی کشور قاضی متخلف نداشته‌ایم؟

از جمله فعالیت‌های این هفت نفر که «باندی از جنایتکاران» را تشکیل داده بودند، تامین و ارسال مواد مخدر برای توزیع کنندگان محلی بود که به دلیل شیوع کرونا دیگر نمی‌توانستند مانند گذشته فعال باشند.

دادستان این پرونده اعلام کرد: «در زمانی که شهر پیاچنزا با شمار بالای مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا دست و پنجه نرم می‌کرده، این پلیس‌ها مشغول رد و بدل کردن مواد مخدر میان تهیه کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بودند.»

این ماموران همچنین اسناد و مجوزهای مربوط به رفت و آمد خودروهای قاچاقچیان را امضا می‌کردند؛ اسنادی که تایید می‌کرد که این خودروها توسط ماموران منطقه کنترل شده اند و حامل هیچ نوع بار مشکوکی نبوده‌اند.

آنها همچنین متهم به بدرفتاری و شکنجه مظنونین هستند؛ آن هم با روش‌هایی که به رفتار کارتل‌های جنایی بسیار شبیه بوده است.

بنا بر اعلام دادستان، برخی از قربانیان سوء رفتارهای آنها، فروشنده‌های محلی مواد مخدر بودند که از همکاری با این پلیس‌ها برای انجام فعالیت‌های مشترک در موضوع قاچاق مواد مخدر خودداری کرده بودند.

تحقیق درباره این افسران پلیس شش ماه پیش آغاز شد، یعنی زمانی که یکی از نظامیان مشغول به کار در شهر پیاچنزا نسبت به فعالیت‌های آنها مشکوک شد و آن را به مقامات گزارش داد.