تعرفه‌های پستی ٢٠ درصد افزایش می یابد

08/03/1401 06:46 ق.ظ

تعرفه‌های پستی ٢٠ درصد افزایش می‌باید وزیر ارتباطات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه‌های پستی از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد که خدمات پایه پستی، شامل ارسال عادی و سفارشی مرسولات، ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه‌های پستی از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد که خدمات پایه پستی، شامل ارسال عادی و سفارشی مرسولات، ۲۰ درصد افزایش می‌یابد. وی همچنین خاطرنشان کرد: باید طی ۲۴ ساعت مکانیزمی راه‌اندازی شود و سامانه‌ای ایجاد کنید که اگر ریالی اضافه‌تر از قیمت مصوب گرفته شده، به افراد برگردانده شود.

زارع‌پور خطاب به محمود لیائی -مدیرعامل شرکت ملی پست- این شرکت را موظف کرد به دلیل زمان‌گیر بودن فرآیندهای اداری ثبت شکایات، سامانه آنلاینی ظرف ۲۴ ساعت آینده راه‌اندازی کند که افراد شماره مرسوله خود را وارد کرده تا اگر هزینه اضافه‌ای از آنها گرفته شده، به صورت سیستمی بازگردانده شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که روز شنبه اخباری مبنی‌بر افزایش دو برابری تعرفه‌های پستی منتشر شده بود، مهدی سالم -سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- در توئیتر گفته بود: ‏افزایش چند برابری هزینه‌ خدمات پستی تکذیب می‌شود. جای نگرانی برای کسب‌وکارهای خانگی و مشاغل بهرمند از خدمات پستی وجود ندارد.

پیش از این لیایی درباره تعرفه‌های پستی گفته بود: تعرفه‌های پستی در دی ماه ۱۴۰۰ در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات مصوب شده و ما اجازه پیاده‌سازی آنها را داشتیم، اما به دلیل تصمیم ستاد تنظیم بازار که تا انتهای سال بنا به دستور رئیس جمهوری هیچ تعرفه دولتی افزایش پیدا نکند، اجرای این مصوبه معلق ماند و به تشکیل اولین جلسه ستاد تنظیم بازار بعد از سال جدید موکول شد. headtopics.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

کاهش ۵۰ درصدی فروش محصولات غذایی در ایران؛ امام جمعه تهران: حذف ارز ترجیحی «امتحانی الهی» استکاهش ۵۰ درصدی فروش محصولات غذایی در ایران؛ امام جمعه تهران: حذف ارز ترجیحی «امتحانی الهی» است رئیس فدراسیون صنایع غذایی می‌گوید که در پی افزایش قیمت‌ها، فروش محصولات صنایع غذایی در کشور نصف شده است. فکر میکنند با این حرفها میشه مردم را خر کرد ولی نمیفهمند که تعداد دین گریزان هر روز بیشتر میشه ، اصلن معلوم نیست ارزترجیهی به خدا چه ارتباطی داره ، اون یکی میگه خرمشهر توسط خدا ازاد شد ، انگار برای خر کردن مردم باهم مسابقه گذاشتند ولی حرفهای بی سر و ته هر روزازاردهنده تر میشه حذف سوبسسید بد نیست بستن درهای کسب و کار بداست راه ندارن جوانها به کشورهای دنیا برای تحصیل بد است رانت به اقوام بد است اختلاس خودی ها بد است عدم پاسخگویی و سو مدیریت در همه دولتها بد است نهایتا کارنامه ۴۳ ساله نظام و ۱۰ هزار برابر فقیر تر شدن و گرسنگی مردم ایران بد در بد است. وقت انتقام الهی هم میرسه حاج آقا از خانواده‌ات شروع خواهیم کرد

تعداد جانباختگان متروپل به ۲۴ نفر افزایش یافتتعداد جانباختگان متروپل به ۲۴ نفر افزایش یافت فرماندار آبادان از افزایش تعداد جانباختگان متروپل به ۲۴ نفر خبر داد با احتساب افرادی که با تیر زدن ؟؟؟ یا بدون حساب اون افراد ؟؟؟ تير_نزن

افزایش جانباختگان متروپل به ۲۸ نفروزیر کشور: *تعداد جانباختگان حادثه متروپل به ۲۸ نفر افزایش یافت *در هیچ حادثه‌ای در کشور این میزان ماشین‌آلات متنوع و متعدد مهیا نشده است *بیش از این تعداد، مکان حادثه ریزش ساختمان متروپل گنجایش حضور ماشین‌آلات را ندارد بازم شروع کردن سر مردم منت گذاشتن حتما منظورت از ماشین آلات متنوع همان یگانهای ضد شورشه؟ وزیر کشور بی کفایت شرف داشته باش دوتا جرثقیل شد ماشن آلات متنوع ؟!

افزایش آمار جانباختگان حادثه متروپل به ۲۸ نفر/ به سمت معترضان تیراندازی نشده است/ با کمبود تجهیزات و امدادگر مواجه نیستیمفرماندار ویژه آبادان در گفت‌وگو با ایلنا: افزایش آمار جانباختگان حادثه متروپل به ۲۸ نفر/ به سمت معترضان تیراندازی نشده است/ با کمبود تجهیزات و امدادگر مواجه نیستیم لطفاًسربازان بینوا،خسته ومغموم خط مقدم تولیدارز،ثروت وانرژی کشور رادریابید. از بیعدالتی اداری ومالی وظلم ۱۰ ساله خسته ایم.صدای اعتراض مارابشنویدوبه گوش اقای رییسی برسانید. تبدیل_وضعیت_بی_قید_و_شرط_کارکنان_قرارداد_مدت_موقت_وزارت_نفت_به_پیمانی_پس_از۱۰_سال_انتظار_و_بلاتکلیفی لطفاًصدای اعتراض کارکنان قراردادمدت موقت وزارت نفت را به بیعدالتی و اپارتاید اداری و مالی حاکم بشنوید و ناجی 27000 خانوار بستوه آمده از ۱۰ سال جبر و ظلم باشید. تبدیل_وضعیت_بی_قید_و_شرط_کارکنان_قرارداد_مدت_موقت_وزارت_نفت_به_پیمانی_پس_از۱۰_سال_انتظار_و_بلاتکلیفی مصوبه_۲۱۴۸۷_دولت_قصد_دور_زدن_مصوبه_مجلس_مورد_تایید_شورای_نگهبان_را_دارد جز ۱_۴بندالف تبصره۱۲ را دولت قصد دارد احیا کند در_مقابل_نقض_قانون_بایستید جلوی_اعتصابات_اعتراضات_را_بگیرید

ارز گوشی آیفون به واردات خودرو اختصاص می‌یابدیک نماینده: قرار است ارز گوشی آیفون به واردات خودرو اختصاص یابد یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت که از قول رئیس سازمان توسعه و تجارت شنیده‌ام که قرار است ارز واردات آیفون به واردات خودرو اختصاص یابد. تو نماینده قلابی مفت خور : از ارباب تون روسیه پوتین و ملا خامنه ای اجازه گرفتید برای خودتون وعده بدید تا همه در حکومت ایران نوکر برده ها در استعمار روسیه چین انگلیس ملا خامنه ای هستید وعده های بیخود ندید حکومت ایران و کشور ایران دارد نابود می شود نوکری کردن نابودی میاره از کسانی که با اکانت جعلی میان و رباط های ترسو بی اصل و نصب هستند پول خون بی گناهان دزدی می گیرند بر علیه خدا ایران ایرانی ها قیام می کنند و با بی ادبی تهمت نشر خودشان رو نشان می دن با من بنده خدا در نیفتند که بسیار بد زبان می شم که فرار کنید درس عبرت تون شود

آمار ۴۵ درصدی استفاده از ماسک در کشور/ تهران در قعر رعایت بهداشت فردی ضدکروناییآمار ۴۵ درصدی استفاده از ماسک در کشور در هفته ۱۱۸ همه‌گیری کووید ۱۹ در کشور، همچنان تعداد شهرهای قرمز و نارنجی صفر بوده و در عین حال رعایت پروتکل‌های بهداشتی با کاهشی مجدد به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

به گزارش ایسنا، عیسی زارع‌پور در دیدار با مدیرعامل شرکت پست، با تکذیب افزایش دو و سه برابری تعرفه‌های پستی، بیان کرد: طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مقرر شده که خدمات پایه پستی، عادی و سفارشی ۲۰ درصد برای مردم عادی، ۵۰ درصد برای حقوقی‌ها و دولتی‌ها افزایش یابد؛ خدمات غیرپایه، ویژه و پیشتاز نیز ۴۰ درصد، مطابق با تورم افزایش می‌یابد؛ زیرا تعرفه‌های پستی از سال ۱۳۹۸ تغییر نکرده بودند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: باید طی ۲۴ ساعت مکانیزمی راه‌اندازی شود و سامانه‌ای ایجاد کنید که اگر ریالی اضافه‌تر از قیمت مصوب گرفته شده، به افراد برگردانده شود. زارع‌پور خطاب به محمود لیائی -مدیرعامل شرکت ملی پست- این شرکت را موظف کرد به دلیل زمان‌گیر بودن فرآیندهای اداری ثبت شکایات، سامانه آنلاینی ظرف ۲۴ ساعت آینده راه‌اندازی کند که افراد شماره مرسوله خود را وارد کرده تا اگر هزینه اضافه‌ای از آنها گرفته شده، به صورت سیستمی بازگردانده شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که روز شنبه اخباری مبنی‌بر افزایش دو برابری تعرفه‌های پستی منتشر شده بود، مهدی سالم -سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- در توئیتر گفته بود: ‏افزایش چند برابری هزینه‌ خدمات پستی تکذیب می‌شود. جای نگرانی برای کسب‌وکارهای خانگی و مشاغل بهرمند از خدمات پستی وجود ندارد.

پیش از این لیایی درباره تعرفه‌های پستی گفته بود: تعرفه‌های پستی در دی ماه ۱۴۰۰ در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات مصوب شده و ما اجازه پیاده‌سازی آنها را داشتیم، اما به دلیل تصمیم ستاد تنظیم بازار که تا انتهای سال بنا به دستور رئیس جمهوری هیچ تعرفه دولتی افزایش پیدا نکند، اجرای این مصوبه معلق ماند و به تشکیل اولین جلسه ستاد تنظیم بازار بعد از سال جدید موکول شد.

او همچنین با بیان اینکه با تغییر تعرفه‌های پستی، از معضلی که اکنون دست به گریبانش هستیم، رهایی پیدا می‌کنیم، گفته بود: ما در حال حاضر بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان روزانه ضرر می‌دهیم، این ضرر هم بیشتر به این خاطر است که هزینه تمام شدن قبول مرسوله، تجزیه مبادلات، رهسپاری و توزیع، تقریبا دو برابر نرخ تعرفه فعلی است. هر چقدر که ما بتوانیم جلوی این ضرر را بگیریم، به سمت سوددهی می‌رویم.