تعداد زیادی از افراد مبتلا به کرونا انگلیسی در تهران شناسایی شدند/ مراقبت‌‌ها بیشتر می‌شود

  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 15 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 9%
  • Publisher: 53%

بندپی خبر داد: تعداد زیادی از افراد مبتلا به کرونا انگلیسی در تهران شناسایی شدند/ مراقبت‌‌ها بیشتر می‌شود

ایران اخبار, ایران سرفصلها

به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی بندپی درباره وضعیت کرونای تهران و محدودیت‌ها و برنامه‌های این استان با توجه به پیش رو بودن نوروز، گفت: هر تصمیمی که در رابطه با کرونا برای ایام نوروز گرفته شود، ملی است. پروتکل سفرهای نوروزی در کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا بحث و بررسی شد.

استاندار تهران با اشاره به شناسایی نوع جدید ویروس انگلیسی در تهران، اظهار کرد: این نوع ویروس در تهران فراوان شناسایی شد و باید مراقبت‌ها و مواظبت‌ها را بیشتر کنیم. پروتکل ها محدودیت‌ها و فاصله گذاری اجتماعی که یکی از موثرترین مداخلات است تعمیق ببخشیم و بر ان نظارت داشته باشیم.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.