تصویب محدودیت‌های جدید کرونایی در ایران

18/11/1400 01:55:00 ب.ظ

تصویب محدودیت‌های جدید کرونایی در ایران

درپی افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در ایران، ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت‌های جدیدی را اعلام کرد. - خبرگزاری آناتولی 07.02.

2022 استانبول/خبرگزاری آناتولی عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ایران در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت که درپی افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا محدودیت‌های جدیدی اجرا خواهد شد. به گزارش خبرگزاری «ایسنا»، شیراوژن در اینباره اظهار کرد: در جلسه اخیر، 9 مصوبه تصویب شد. یک مصوبه این بود که برخی محدودیت‌هایی که در جلسات قبلی اعلام شده بود، به مدت دو هفته تمدید شود؛ از جمله اینکه جلسات اداری در اماکن سربسته با سقف حداکثر 30 نفر و مدت 90 دقیقه برگزار شود. همچنین تجمعات آیینی، مذهبی و فرهنگی که در اماکن مختلف مسقف برگزار می‌شود تا 20 درصد ظرفیت فضا به مدت حداکثر 90 دقیقه باشد. از دیگر تاکیدات ما اجبار بر استفاده از ماسک در محیط‌های سربسته بود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

همدلی سربازان ترکیه با کودکان زلزله‌زده

وزارت دفاع ملی ترکیه تصاویر بازی و همدلی سربازان کشور با کودکان در مناطق زلزله‌زده را به اشتراک گذاشت. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

۸۵ فوتی جدید کرونا در کشور/ شناسایی ۳۵۴۲۹ بیمار در شبانه‌روز گذشته۸۵ فوتی و ۳۵۴۲۹ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۳۵۴۲۹ *جانباختگان جدید: ۸۵ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۵۷۹۲۶۶ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۶۱۵۲۹۰۸ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۳۲۸۳۰ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۳۵۲۶۴۶۷۲

ثبت بیش از 35 هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در ایران

ادامه بن‌بست سیاسی در عراق؛ انتخاب رئیس جمهور جدید احتمالا به تعویق خواهد افتاددیوان عالی عراق روز یکشنبه ۱۷ بهمن کاندیداتوری هوشیار زیباری، دولتمرد کُرد، برای ریاست جمهوری این کشور را به خاطر اتهام اختلاس به حالت تعلیق درآورد.

ایران: در برخی بخش‌ها توافقاتی در وین حاصل شده استوزیر امور خارجه ایران از حصول برخی «توافق‌ها در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی» در مذاکرات وین خبر داد. - خبرگزاری آناتولی

بازداشت دو ایرانی در اتریش به ظن دست داشتن در قاچاق انسان | DW | 05.02.2022پلیس جنایی ایالت اتریش علیا، دو ایرانی را در روزهای اخیر به ظن همدستی در قاچاق انسان دستگیر کرده است. اتحادیه اروپا برای این دو حکم جلب صادر کرده بود و پلیس مجارستان محل اختفای آنها را به اتریش اطلاع داده بود.

نتایج آرای مردمی فجر در دسترس همه قرار گرفت / «ملاقات خصوصی» همچنان در صدردسترسی مخاطبان برای مشاهده آخرین نتایج آرای مردمی چهلمین جشنواره فیلم فجر فراهم شد.