تصمیم دادگاه فدرال کانادا درباره شراب‌ اسرائیلی

09/05/1398 11:39:00 ق.ظ

تصمیم دادگاه فدرال کانادا درباره شراب‌ اسرائیلی

Seyit Aydoğan,Hacer Şahin | Canada تورنتو/ سید آیدوغان/ خبرگزاری آناتولی آن مکتاویش، قاضی دادگاه...

Seyit Aydoğan,Hacer Şahin | Canada تورنتو/ سید آیدوغان/ خبرگزاری آناتولی آن مکتاویش، قاضی دادگاه فدرال کانادا در شهر اوتاوا در پایان جلسه‌‌ ویژه دیشب درباره فروش شراب‌ دارای برچسب «ساخت اسرائیل» در کشورش گفت: این مشروب در شهرک‌های یهودی‌نشین کرانه باختری تولید شده و دارای برچسب‌ «فریبنده» استد.

در متن حکم صادرشده از سوی قاضی دادگاه فدرال کانادا آمده است: "تصمیم‌ مصرف‌کنندگان برای خرید، راه مسالمت‌آمیزی برای اعلام موضع سیاسی است. باید به خریداران درباره مبدا محصولات مورد علاقه آنها اطلاعات صحیح و قابل اعتماد ارائه شود.

طبق قانون فدرال کانادا برجسب‌ محصولات غذایی و مشروبات باید «صحیح» و «قابل اعتماد» باشند. معرفی شراب‌ تولیدی شهرک‌های یهودی‌نشین به عنوان «ساخت اسرائيل» محال و «فریبنده» است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

همدلی سربازان ترکیه با کودکان زلزله‌زده

وزارت دفاع ملی ترکیه تصاویر بازی و همدلی سربازان کشور با کودکان در مناطق زلزله‌زده را به اشتراک گذاشت. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

ظریف: تصمیم گیری در مورد کنوانسیون دریای خزر وابسته به تصمیم مجلس استوزیر امور خارجه با تاکید بر این که پس از انجام مراحل لازم در خصوص کنوانسیون حقوقی دریای خزر این کنوانسیون به مجلس برای تصویب خواهد آمد گفت: تاکنون هر تصمیمی در خصوص کنوانسیون حقوقی دریای خزر با اجازه شورای عالی امنیت ملی و امضای مقام معظم رهبری انجام شده است و پس از طی شدن مراحل کامل آن برای تصمیم نهایی به مجلس خواهد آمد. سهم ایران از دریای خزر ۵۰٪ ۱۱٪ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جداااا؟!! پس سه تا جزیره هارم بدن امارات زمان جنگ هم غلط کردن گفتن ملت برن بجنگن! سیاست نزدیکی با همه همسایه ها رو پیش میگرفتن! اینهمه خانواده داغ عزیز نبینن! در ثانی پس چرا هی پادشاهان نالایق قاجار سر میدادن اونام دقیقا سیاست نزدیکی با همسایگان پیش گرفته بودن دیگه!

رئیس دادگاه انقلاب تهران: ارسال فیلم به مسیح علی‌نژاد یک تا 10 سال زندان داردموسی غضنفرآبادی رئیس دادگاه انقلاب تهران دوشنبه 29 ژوئیه اعلام کرد که ارسال فیلم و عکس برای مسیح باید یک زندان خیلی بزرگ بسازید به بزرگی ایران . خوب به جای اینکه برای مسیح علینژاد بفرستند برای یک نفر داخل ایران بفرستند که ایشون پخشش کنه مثلا محمد نوری زاد.اینجوری قانون رو دور میزنن کسی که فکر میکنه حق باهاشه چرا باید این همه از یک خبر نگار ساده با حد اقل امکانات وحشت داشته باشه اگه حق با شماست این همه وحشت چرا !!!!!؟؟؟؟

حاکم دوبی همسرش را در لندن به دادگاه می‌بردشیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دوبی و یکی از ثروتمندترین و با نفوذترین حکام خاورمیانه، امروز سه‌شنبه ۳۰ ژوئیه همسرش را در لندن به دادگاه می‌برد. شکایت شیخ محمد از شاهدخت هیا به موضوع نگهداری و حضانت دو فرزند آنها مربوط می‌شود. هیا چند ماه پیش به همراه فرزندانش از دوبی گریخت. ABZayed چقدر روشن فکر بوده! از سه زن 21 فرزند ! علی_برکت_الله راستی BBC ، هنوز مشخص نشده خالد بن سلطان القاسمی چرا به درک واصل شده ؟ مواد زیاد مصرف کرده تو سکس پارتی ؟ آره ؟ گزارش های پلیس لندن چی می گه ؟ چرا سانسور شد؟ فکر کن پسر یکی از مقامات ترکیه هست ، سانسور نکن😂 عجب روزگاری آخه مگه طلبکارشی مردک نمیخواد باهات زندگی کنه چه گرفتاری نشدیم از دست این استبداد!!!!!!!!

دادگاه قتل عمد را محرز دانست/ نجفی به قصاص محکوم شد/ حکم غیرقطعی استسخنگوی قوه قضاییه: دادگاه قتل عمد را محرز دانست/ نجفی به قصاص محکوم شد/ حکم غیرقطعی است

دادگاه در مورد نجفی حکم قصاص صادر کرده استتهران- ایرنا- سخنگوی قوه قضائیه با اعلام حکم محمد علی نجفی شهردار پیشین تهران، گفت: دادگاه در دو موضوع متهم را محکوم کرد و قتل عمد را محرز دانست و حکم به قصاص صادر کرده است.

مجلس نمایندگان در پی به دست آوردن مدارک محرمانه مربوط به گزارش مولر استجرالد ندلر، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان، از یک دادگاه فدرال درخواست کرده است که مدارک محرمانه مربوط به گزارش رابرت مولر را به این کمیته تحویل دهد. به گزارش آسوشیتدپرس، این مدارک مربوط به پرونده