تصاویری از خودروهایی که سال ۲۰۲۲ وارد بازار می‌شوند | DW | 27.11.2021

06/09/1400 04:23:00 ب.ظ

گرچه کمپانی‌های خودروسازی جهان بر اثر پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۰ با مشکلاتی روبرو شدند، اما این مشکلات در سال ۲۰۲۱ حل شد و برای سال ۲۰۲۲ مدل‌های جدید وارد بازار می‌شوند. در این گزارش تصویری ببینید:

گرچه کمپانی‌های خودروسازی جهان بر اثر پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۰ با مشکلاتی روبرو شدند، اما این مشکلات در سال ۲۰۲۱ حل شد و برای سال ۲۰۲۲ مدل‌های جدید وارد بازار می‌شوند. در این گزارش تصویری ببینید: خودروی تمام برقی که برد باتری آن ۵۶۰ کیلومتر است.

این خودرو یک هزار اسب بخار قدرت دارد و از صفر تا ۱۰۰ در ۳ ثانیه شتاب می‌گیرد. قیمت این هامر که در سال ۲۰۲۲ وارد بازار می‌شود ۹۳ هزار و ۸۰۰ یورو خواهد بود.

ب ام و سری ۲ کوپه خودروهای الکتریکی آئودی از موفقیت و استقبال زیادی برخوردار شده‌اند. آئودی e-tron GT که در سال ۲۰۲۲ وارد بازار می‌شود دارای موتوری با ۶۳۷ اسب بخار قدرت است که شتاب صفر تا ۱۰۰ آن سه و یک دهم ثانیه است. برد باتری آن ۳۷۳ کیلومتر است که اندکی کمتر از مدل‌های قبلی است. قیمت این آئودی ۸۴ هزار و ۵۰۰ یورو خواهد بود.

شورولت Bolt EV خودرو تمام الکتریکی ب ام و i4 نیز در سال ۲۰۲۲ وارد بازار خواهد شد. قدرت موتور این خودرو ۵۳۶ اسب بخار و برد باتری‌ آن بین ۳۹۴ تا ۴۸۲ کیلومتر است. قیمت این ب ام و ۴۷ هزار و ۸۰۰ یورو قیمت مدل اسپرت آن ۵۶ هزار و ۸۰۰ یورو خواهد بود.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ - BBC Persian

لحظه به لحظه با خبرهای ایستگاه خبر؛ سه‌شنبه یکم فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۳ از ایران، افغانستان، جهان، علم و دانش، ورزش، دنیای هنر، سرگرمی و ... ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

بازگشایی مرز وان و حضور پررنگ گردشگران ایرانی در این شهردر پی بازگشایی مرزهای زمینی ترکیه با ایران، استان وان شاهد حضور پررنگ گردشگران ایرانی است. - خبرگزاری آناتولی

اوکتای: باید در این شرایط دشوار از کسب و کارهای کوچک حمایت شوداوکتای: باید در این شرایط دشوار از کسب و کارهای کوچک حمایت شود معاون رئیس جمهور ترکیه بر لزوم حمایت از کسب و کارهای کوچک در برهه دشوار کنونی و راه حل‌های نوآورانه‌ برای تقویت ظرفیت‌های صادرات تاکید کرد. افت ارزش لیر تورکیه اقتصادی نیست و خیانت سیاسی صلیبچیهای استعمار جهانی به عهد نامه ها و حمله ی سیاسی اقتصادی صلیبچیها به اقتصاد تورکیه است. احزاب سیاسی تورکیه بایستی به حق حقیقتها روشن و آگاه باشند بیخردانه و سودجویانه، آب به آسیاب دشمنان تورکیه نریزند.

یهودی‌ستیزی در جمهوری اسلامی؛ ۴۰ سال آزار، اذیت و انکار

نخستین مجوز برای واکسیناسیون کودکان بالای پنج سال در اروپا | DW | 25.11.2021آژانس دارویی اروپا برای تزریق نخستین واکسن کرونا مخصوص کودکان بالای پنج سال در کشورهای اروپایی چراغ سبز نشان داد. این واکسن تولید دو شرکت آمریکایی و آلمانی فایزر/بیون‌تک است و تزریق آن به کودکان می‌تواند آغاز شود.

شمار موارد ابتلا به 'اومیکرون' در آفریقای جنوبی به سرعت در حال افزایش است

ناآرامی‌های اصفهان در پی «ورشکستگی آبی»؛ بازداشت معترضان و اختلال در اینترنتگروه «نت‌بلاکس» که سطح دسترسی به اینترنت را رصد می‌کند از ایجاد محدودیت در دسترسی به اینترنت در بخش‌هایی از ایران خبر داد. سازمان حقوق بشر ایران می‌گوید «بیش از ۱۲۰ نفر» به زندان دستگرد اصفهان منتقل شده‌اند. خیلی بیشرفی بازداشت معترضان همین ؟ اونهمه ادمو که زدن لت و پار کردن و کشتن اونا چی ؟