تصاویری از اندونزی؛ مهاجران افغان در تظاهراتی علیه طالبان خواستار اسکان سریع شدند

02/06/1400 05:47 ب.ظ

تصاویری از اندونزی؛ مهاجران افغان در تظاهراتی علیه طالبان خواستار اسکان سریع شدند جزئیات بیشتر🔽

صدها مهاجر افغان در اندونزی در اعتراض به تسلط طالبان بر افغانستان و طولانی شدن روند اِسکان خودشان، در خیابان‌های جاکارتا، پایتخت، کشور تظاهرات کردند. اندونزی امضاکننده کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل متحد در مورد پناهندگان نیست و بیشتر به عنوان کشوری ترانزیتی برای پناهجویان محسوب می‌شود. از همین رو معترضان با در دست داشتن دست نوشته هایی خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های پناهجویی شان شدند.

اندونزی امضاکننده کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل متحد در مورد پناهندگان نیست و بیشتر به عنوان کشوری ترانزیتی برای پناهجویان محسوب می‌شود. از همین رو معترضان با در دست داشتن دست نوشته هایی خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های پناهجویی شان شدند.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

تصاویری از لهستان؛ رژه فعالان حامی حقوق دگرباشان جنسی در برابر صومعه‌ای در چستوخوواشماری از فعالان حقوق دگرباشان جنسی در برابر صومعه یاسنا گورا در شهر چستوخووا در جنوب لهستان دست به راهپیمایی زدند. ویدئوی بدون شرح را ببینید🔽 ایکاش به همین میزان دقت و سرعت، اخبار داخل ایران را هم پوشش میدادید.

تصاویری از دهلی نو؛ تظاهرات پناهجویان افغان در مقابل دفتر سازمان ملل متحدشماری از پناهجویان افغان روز دوشنبه ۲۳ اوت (۱ شهریور) در مقابل دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در دهلی پایتخت هند دست به تظاهرات زدند. 😓😓

تصاویری از جزیره اِویا؛ یونان یک ماه است در آتش می‌سوزدگرمای بی سابقه و بادهای شدید و خشکی هوا باعث شده است تا آتش سوزیهای گسترده در یونان همچنان ادامه پیدا کند. ماموران اطفای حریق می گویند دو منطقه مهم در جزیره اویا در نزدیکی آتن بدلیل آتش سوزیهای گسترده خالی از سکنه شده است.

عذرخواهی رییس سازمان زندان‌ها در پی انتشار تصاویری از زندان اوینعذرخواهی رییس سازمان زندان‌ها در پی انتشار تصاویری از زندان اوین رئیس سازمان زندان‌ها درخصوص انتشار تصاویری از زندان اوین در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مسئولیت این رفتارهای غیر قابل قبول را می‌پذیرم و همچنان بر سمت‌ام باقی می‌مانم و بزودی ترفیع هم میگیرم گور پدر مردم هم کرده ! sm_1361 عذر خواهی🙄 گور پدر جاکش همتون که از اون رهبر چالقتون تا اون زندانبانان کثیفتون، وطن فروش و زد ایرانی هستید مرگ_بر_خامنه‌ای مرگ_بر_کلیت_و_تمامیت_جمهوری_اسلامی مرگ_بر_جمهوری_اسلامی

اجلاس ویژه سران گروه هفت در مورد مسئله پناهجویان افغان | DW | 23.08.2021سران کشورهای هفت کشور صنعتی روز سه‌شنبه ۲۴ اوت (دوم شهریور) نشست اضطراری ویدئویی برگزار می‌کنند. تنها موضوع مورد بحث خروج همکاران نیروهای ائتلافی ناتو در افغانستان و فعالان مدنی و حقوق بشر است. شرم بر شما با این حقوق بشر پس خود بشر (مردم بی پناه افغان) چه میشوند؟ پس بقیه مردم عادی افغانستان چی میشن؟!

وزیر دفاع انگلیس خبر راه‌اندازی اردوگاه مهاجران افغان در ترکیه را تکذیب کردوزیر دفاع انگلیس خبر راه‌اندازی اردوگاه مهاجران افغان در ترکیه را تکذیب و این اخبار را گمانه‌زنی رسانه‌ها دانست. - خبرگزاری آناتولی

هزاران پناهجو از افغانستان که بیشتر آنها از اقلیت قوم هزاره هستند و مدت‌ها است که تحت تعقیب طالبان قرار دارند، از سال‌ها پیش در اندونزی زندگی می‌کنند. این افراد منتظر اسکان در کشورهای ثالث مانند کانادا یا استرالیا هستند.

اندونزی امضاکننده کنوانسیون ۱۹۵۱ سازمان ملل متحد در مورد پناهندگان نیست و بیشتر به عنوان کشوری ترانزیتی برای پناهجویان محسوب می‌شود. از همین رو معترضان با در دست داشتن دست نوشته هایی خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های پناهجویی شان شدند.

معترضان در حالی روز سه شنبه در مقابل دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان در جاکارتا تجمع کردند که دولت این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری تظاهرات را ممنوع کرده بود. پلیس اندونزی پس از هشدار به معترضان افغان برای متفرق شدن، با آنها درگیر شد.