ترکیه: با پایان یافتن آتش‌بس عملیات نظامی را از سر نخواهیم گرفت

01/08/1398 08:54 ق.ظ

ترکیه: با پایان یافتن آتش‌بس عملیات نظامی را از سر نخواهیم گرفت العربية

ترکیه چهارشنبه 23 اکتبر ضمن اشاره به این‌که آمریکا به آنکارا اطلاع داده، عقب‌نشینی نیروهای کُرد از به گزارش خبرگزاری‌ها، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای گفت: «در مرحله کنونی، نیازی به انجام عملیات جدید نیست».

مهلت آتش‌بس 120 ساعته‌ای که در نتیجه مذاکرات هیأت آمریکایی میان ترکیه و نیروهای کُرد حاصل شده و به جنگجویان کُرد این اجازه را می‌داد که از منطقه امن مورد توافق آنکارا و واشینگتن عقب‌نشینی کنند سه‌شنبه رأس ساعت 19:00 به وقت گرینویچ به پایان رسید.

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که نیروهای کُرد سوری سه‌شنبه به ایالات متحده اطلاع دادند که آنها پیش از پایان مهلت تعیین شده برای آتش‌بس مورد توافق از سوی آنکارا و واشینگتن به طور کامل از منطقه امن مورد نظر ترکیه در شمال سوریه عقب‌نشینی کرده‌اند.

این مقام مسئول آمریکایی که خواست نامش فاش نشود یادآور شد که مظلوم عبدی فرمانده «نیروهای سوریه دمکراتیک» در نامه‌ای به مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا عقب‌نشینی «تمامی نیروهای یگان‌های مدافع خلق (کُرد)» از منطقه را به او اطلاع داده است. headtopics.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

شبه نظامیان کُرد سوریه: نیروهایمان را از مرز با ترکیه عقب کشیدیمشبه نظامیان کُرد سوریه: به تعهدات آتش‌بس عمل و تمام نیروهایمان را از منطقه مرزی با ترکیه عقب کشیدیم

نارضایتی اردوغان از مخالفت ایران با حضور نظامی ترکیه در سوریهنارضایتی اردوغان از مخالفت ایران با حضور ترکیه در سوریه: انتظار می‌رفت ایران از عملیات چشمه صلح حمایت کند اما ایران موضع مخالف گرفته است ترکیه زمانی از موضوع برنامه هسته‌ای ایران پشتیبانی کرد اما افسوس که ما شاهد چنین حمایتی از سوی مقامات ایرانی نبوده‌ایم با مخالفت یا اظهارات برخی مسولین ؟؟؟ خفه شو حرومزاده منم مسیح منجی عالم ایران زمانی از اوردغان حمایت کرد که نباید می کرد کودتا

آلبایراک: مبادلات مالی ترکیه با شرکای تجاری با پول ملی صورت می‌گیردوزیر خزانه داری و دارایی ترکیه گفت اقدام به امضای توافق نامه با شرکای اصلی تجاری خود با ارزهای ملی کرده‌ایم، روسیه و چین از آن جمله هستند. - خبرگزاری آناتولی

مخالفت دولت آلمان با سخت‌گیری در تضمین صادرات به ترکیه | DW | 21.10.2019پس از تصمیم دولت آلمان مبنی بر توقف صادرات سلاح به ترکیه حال بحث بر سر تحریم اقتصادی این کشور به دلیل عملیات نظامی در شمال سوریه بالا گرفته است. دولت آلمان با درخواست کاهش صادرات به ترکیه مخالفت کرده است. آره بابا، لطفا با اقتصاد آلمان کاری نداشته باشین. اينجوري پيش بره اروپا صادراتش صفر ميشه. آلمان بزرگترين صادر كننده به ايران بود سالها و الان صادراتش به ايران هيچي نيست. چند تا كشور رو امريكا تحريم ميكنه چند تاشو اتحاديه اروپا و يه سري هم خودشون تنهايي! اين رفتار اروپا به سادگي توي بلند مدت باعث ورشكستگي همه كشورهاشون ميشه همه ی این مسخره بازیای امریکا به ضرره آلمان داره تموم میشه ارزو میکنم یه روزی صلح توی همه جای دنیا برقرار بشه و همیشه پایدار و مستحکم بمونه 🤲

ترکیه: نیازی به از سرگیری عملیات علیه کردها نیستترکیه با پایان مهلت آتش بس در شمال سوریه گفته است که 'نیازی نیست' عملیات ارتش این کشور علیه نیروهای کرد از سر گرفته شود. رهبران ترکیه و روسیه پیشتر توافق کردند که نیرویی مرکب از ارتش سوریه و نظامیان روس در مناطق مرزی شمال‌شرق سوریه مستقر شوند و همزمان کردها تا فاصله ۳۰ کیلومتری از مرز عقب‌نشینی کنند. بالاخره روسیه افسارتو گرفت من موندم رسانه های غربی که دو هفته خودشون رو جر دادن که کورد ها دارند کشته می شوند و نگران بچه ها بودند، الان چطور و با چه رویی خبر عقب نشینی رو می دهند؟ کی داره عقب نشینی می کنه ؟ زنان و بچه ها دارند با سلاح هاشون عقب نشینی می کنند؟😂مگه در این مناطق به غیر اینا کس دیگه ای بوده؟ خدا را شکر که صد سال پیش آتاترک بود و نگذاشت غربی ها به هدفشون برسند .(سایکس پیکو ) و خدا رو شکر که الان اردوغان هست و نگذاشت بعد صد سال دوباره مرزهای کشورها تغییر بکنه. کودتای اقتصادی و بعدش نظامی در ترکیه برای این بود که این بزرگمرد حذف بشه تا در صدمین سال غرب به هدفش برسد.

ترکیه: کردهای سوریه عقب‌نشینی کرده‌اند؛ نیازی به از سرگیری عملیات نیستمایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در یک مکالمه تلفنی با همتای ترکیه‌ای‌اش، مولود چاوش‌اوغلو خبر عقب‌نشینی کردها را تأیید کرده است. اردوغان: ی‌پ‌گ نمی‌تواند با پوشیدن «لباس‌های رژیم» همچنان در مرز باقی بماند اصلا نميتونستي ادامه بدي