ترکیه «امیر خودخوانده» داعشی را دستگیر کرد

11/06/1399 05:22:00 ب.ظ

ترکیه امیر خودخوانده داعشی را دستگیر کرد جزئیات بیشتر🔽

ترکیه فرد دستگیر شده را که از وی با عنوان «امیر خودخوانده داعش گروه تروریستی داعش » یاد شده به تدارک و برنامه‌ریزی حمله به اماکن توریستی و سوء قصد به مسئولان و مقامات سیاسی این کشور متهم کرده است. آقای سویلو همچنین در این پیام از اعضای نیروهای امنیتی کشورش و همه افرادی که در طراحی و اجرای...

آقای سویلو همچنین در این پیام از اعضای نیروهای امنیتی کشورش و همه افرادی که در طراحی و اجرای عملیات دستگیری این عضو داعش سهم داشته‌اند، تشکر کرده است. وزیر کشور ترکیه سپس بدون اشاره به زمان انجام این عملیات در گفتگو با خبرنگاران نام فرد دستگیر شده را محمود اوزدن اعلام و تصریح کرد که وی به طور مدام با اعضای داعش در سوریه و عراق در تماس بوده است.

به گفته این مقام رسمی دولت ترکیه: «امیر خودخوانده داعش» دستورات را از اعضای فعال این گروه در عراق و سوریه دریافت می‌کرد و در تدارک تشکیل تیم‌های ۱۰ تا ۱۲ نفره برای انجام «حملات تروریستی» در خاک ترکیه بود.

رسانه‌های ترکیه تصاویری از فرد مظنون به همکاری با سازمان داعش را منتشر کرده‌اند که در آن وی به ظاهر فردی میان‌‌سال، با ریش و عینک دیده می‌شود.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

وقوع زلزله 6.5 ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان

زلزله‌ای به قدرت 6.5 ریشتر در منطقه هندوکش افغانستان رخ داد. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کرونا در ترکیه؛ شهرداران آنکارا و استانبول دولت را به پنهانکاری در انتشار آمارها متهم کردندشهرداران آنکارا و استانبول اعلام کردند آمارهای مرگ و میری که هر کدام بطور جداگانه از شهرهای محل فعالیتشان دریافت کرده‌اند، به تنهایی با آمارهایی که دولت از مرگ و میر این بیماری در سراسر ترکیه اعلام کرده، تقریبا برابری می‌کند.

ترکیه ماهواره‌های خود را با تکنولوژی ملی به فضا خواهد فرستادترکیه تا سال 2025 ماهواره‌های خود را با استفاده از موشک ماهواره بر ملی به فضا ارسال خواهد کرد. - خبرگزاری آناتولی

واکنش ترکیه به انتقال تجهیزات و نیروی نظامی توسط یونان به جزیره مئیسواکنش ترکیه به انتقال تجهیزات و نیروی نظامی توسط یونان به جزیره مئیس

واکنش حزب حاکم ترکیه به انتقال تجهیزات نظامی یونان به جزیره «میس»سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه نسبت به افزایش تجهیزات و نیروی نظامی یونان در جزیره «میس» هشدار داد. - خبرگزاری آناتولی

واکنش ترکیه به یورش روسیه به خانه‌ ترک‌های تاتار کریمه

فیسبوک استرالیا را به مسدود کردن دسترسی به اخبار تهدید کردفیسبوک در واکنش به پیش‌نویس قانون جدید استرالیا در زمینه تبلیغات آنلاین تهدید کرده است که در صورت اجرایی شدن این طرح، دیگر اخبار را در شبکه‌های اجتماعی خود همچون اینستاگرام و فیسبوک به شهروندان استرالیایی نشان نخواهد داد.