ترافیک در جاده چالوس سنگین است

06/06/1399 10:50 ق.ظ

ترافیک در جاده چالوس سنگین است مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز: ترافیک در محور کرج-چالوس، حدفاصل دوراهی شهرستانک تا نسا سنگین است ترافیک در آزادراه کرج-قزوین محدوده‌های پل فردیس، مهرویلا و حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا گلدشت هم سنگین است(عکس:آرشیوی)

گودرز محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای پرتردد استان البرز، گفت: در حال حاضر ترافیک در محور کرج-چالوس، حدفاصل دوراهی شهرستانک تا نسا سنگین است.محمودی افزود: ترافیک در آزادراه کرج-قزوین محدوده های پل فردیس، مهرویلا و حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا گلدشت هم سنگین گزارش می‌شود.

محمودی افزود: ترافیک در آزادراه کرج-قزوین محدوده های پل فردیس، مهرویلا و حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا گلدشت هم سنگین گزارش می‌شود. محمودی از رانندگان خواست با توجه به شرایط سفر و ترافیک سنگین با ماموران پلیس راه همکاری داشته باشند تا از هرگونه حوادث احتمالی پیشگیری شود.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

ترافیک نیمه سنگین در هراز و چالوسترافیک نیمه سنگین در هراز و چالوس رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین در دو محور هراز و چالوس خبر داد. (عکس آرشیوی است)

ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محور های منتهی به شمالترافیک سنگین و نیمه سنگین در محور های منتهی به شمال رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محور های منتهی به شمال کشور خبر داد. (عکس آرشیوی است)

محور کندوان به‌دلیل ترافیک سنگین مسدود شد- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم - Tasnimمحور کندوان به‌دلیل ترافیک سنگین مسدود شد مرکز اطلاعات راه‌های مازندران: به دلیل تراکم ترافیکی، محور کندوان از شمال به جنوب مسدود شد

سفر ۷۴ گردشگر خارجی در ۳ ماه اول سال/ احداث منطقه آزاد گردشگری در ایرانوزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران در سه ماه نخست امسال با وجود کرونا ۷۴ نفر ورودی گردشگر خارجی داشت. گردشگری نزدیک به صفر شد و ۱۲ هزار میلیارد تومان تا مردادماه ضرر وارد شد که برای جبران آن فقط ۱۷۵ میلیارد تومان به شرط حفظ مشاغل پرداخت شد. این وام جذاب نبود؛ سومین بسته حمایتی جبران خسارت کرونا در راه است.

زنجیرهٔ‌ انسانی در لیتوانی در حمایت از جنبش دموکراسی‌خواهانهٔ بلاروسزنجیرهٔ‌ انسانی در مرز لیتوانی در حمایت از جنبش دموکراسی‌خواهانهٔ بلاروس ویدئوی بدون شرح را ببینید🔽

کرونا در ایران؛ وزیر بهداشت: کرونا می‌تواند در دقیقه ۹۰ به ما گل بزند

گودرز محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای پرتردد استان البرز، گفت: در حال حاضر ترافیک در محور کرج-چالوس، حدفاصل دوراهی شهرستانک تا نسا سنگین است.

محمودی افزود: ترافیک در آزادراه کرج-قزوین محدوده های پل فردیس، مهرویلا و حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا گلدشت هم سنگین گزارش می‌شود.

محمودی از رانندگان خواست با توجه به شرایط سفر و ترافیک سنگین با ماموران پلیس راه همکاری داشته باشند تا از هرگونه حوادث احتمالی پیشگیری شود.

این مسئول توضیح داد: نیروهای راهداری در محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند تا در صورت بروز مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن خدمات رسانی مناسبی داشته باشند تا مردم بدون هیچ مشکل بتوانند به مقصد خود برسند.