ترامپ: می‌توانستیم بشار اسد را بکشیم اما جیمز متیس مخالفت کرد- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnim

25/06/1399 04:36:00 ب.ظ

ترامپ: می‌توانستیم بشار_اسد را بکشیم رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد شانس کشتن رئیس‌جمهور سوریه را داشته‌اند اما به علت مخالفت وزیر دفاع سابق آمریکا در نهایت این اقدام انجام نشده است

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد شانس کشتن رئیس‌جمهور سوریه را داشته‌اند اما به علت مخالفت وزیر دفاع سابق آمریکا در نهایت این اقدام انجام نشده است. ، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز مدعی شد که «جیمز...

، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز مدعی شد که «جیمز متیس» وزیر دفاع سابق آمریکا شانس کشتن بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه را از آمریکا گرفته است. دونالد ترامپ بدون اشاره به جزئیات ماجرا مدعی شد: «من ترجیح می‌دادم که او [بشار اسد] حذف شود، اما متیس مخالف بود.»

رئیس‌جمهور آمریکا سپس در پاسخ به این سؤال که آیا از اینکه شانس کشتن بشار اسد را از دست داده حسرت می‌خورد، گفت: «نه، حسرت نمی‌خورم. در هر دو صورت [زنده ماندن یا کشتن بشار اسد] راضی هستم. از نظر من او آدم خوبی نیست. من شانس کشتن او را داشتم، اما متیس مخالف بود.»

ادامه مطلب:
خبرگزاری تسنیم 🇮🇷 »

جای خالی عاشقانه‌ها | علی دهقان

... گاهی اوقات ساده بودن بهترین اتفاقی است که می‌شود به آن تکیه داد و با خیالی آسوده هر چه در درون می‌چرخد، کلمه کرد و در هوا رهایش ساخت. امروز و اینجا که نامش نوشته‌ای برای روزهای پایانی سال، یا روزهای نخستین یک سال جدید است، می‌خواهم این‌گونه باشم. مثلا فارغ از همه بگومگوهایی که در روزهای متعدد چنگی شد و بر صورت‌مان نشست، بنویسم که وقتی به عقب نگاه می‌کنم مخدوش‌ترین صورت، چهره سیاست است. شاید ساده‌تر هم بگویم بهتر باشد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

آمریکا ادله و شکایت ایران را در لاهه به چالش می‌کشدانتظار می‌رود که وکلای آمریکا در این جلسات صلاحیت بالاترین دادگاه سازمان ملل متحد را برای رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا که به دنبال اعمال دوباره تحریم‌های واشنگتن علیه تهران ثبت شده است، زیر سؤال ببرند.

«ایران برای گرفتن ‌انتقام قاسم سلیمانی، سفیر آمریکا را زیر نظر گرفته»گرچه کارشناسان هنوز دلیل انتخاب وی از سوی ایران را به‌روشنی نمی‌دانند اما رابطهٔ نزدیک او و ترامپ ممکن است عامل این انتخاب بوده باشد.

آمریکا شکایت ایران درباره نقض عهدنامه مودت را ردکرد/ نمایندگان ایران از شکواییه دفاع خواهند کردآمریکا شکایت ایران درباره نقض عهدنامه مودت را ردکرد/ نمایندگان ایران از شکواییه دفاع خواهند کرد نماینده آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری با رد شکایت ایران در خصوص نقض عهدنامه مودت، ایران را تهدیدی برای واشنگتن خواند

انتخابات آمریکا؛ رای‌دهندگانی که بایدن و ترامپ را دوست ندارند - BBC News فارسیانتخابات مناقشه‌آمیز آمریکا دارد وارد مرحله نهایی خود می‌شود و حامیان دونالد ترامپ و جو بایدن سعی می‌کنند که برای نامزد مورد علاقه خود تبلیغ کنند و رای‌دهندگان مردد را به اردوی خود بکشانند. اما همه از گزینه‌های موجود راضی نیستند.

تنیس آزاد آمریکا: دومینیک تیم اولین گرند اسلم خود را برد - BBC News فارسیدر غیاب مدعیان اصلی و همیشگی، فرصتی استثنایی برای دو تنیس‌باز ماهر فراهم شد تا سرانجام یک تورنمنت اصلی را ببرند.

اصرار ترامپ بر اعدام قاتلان نیروهای پلیس آمریکا- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnimاصرار ترامپ بر اعدام قاتلان نیروهای پلیس آمریکا ترامپ که تاکنون در مقابل خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان سکوت پیشه و از پلیس جانبداری کرده است، از شب گذشته تاکنون دوبار خواستار اعدام افرادی شده که پلیس آمریکا را هدف قرار می‌دهند اعدام_نکنید