تحقیقات در آمریکا: واکسن‌های کرونا احتمالا بدون دُز سوم در مقابل سویه «اومیکرون» بی‌اثر می‌شوند

24/09/1400 11:14:00 ق.ظ

تحقیقات در آمریکا: واکسن‌های کرونا احتمالا بدون دُز سوم در مقابل سویه «اومیکرون» بی‌اثر می‌شوند جزئیات بیشتر🔽

دانشمندان دریافته‌اند که سویه «اومیکرون» در مقایسه با سویه‌های قبلی، قدرت عفونت بیشتری دارد و دیگر اینکه قدرت انتقال آن نیز تقریباً دو برابر بیشتر از نوع غالب فعلی یعنی «دلتا» است و به همین دلیل احتمال دارد به زودی سویه «اومیکرون» در جهان شیوع بیشتری یابد. تحقیقاتی که نتایج آن روز سه‌شنبه منتشر شد نشان داد هر سه واکسنی که در ایالات متحده برای مقابله با ویروس کرونا تزریق می‌شوند یعنی واکسن‌های فایزر‌-بیون‌تک، مدرنا و جانسون اند جانسون، در شرایط آزمایشگاهی در برابر سویه جدید «اومیکرون» قدرت محافظتی...

تحقیقاتی که نتایج آن روز سه‌شنبه منتشر شد نشان داد هر سه واکسنی که در ایالات متحده برای مقابله با ویروس کرونا تزریق می‌شوند یعنی واکسن‌های فایزر‌-بیون‌تک، مدرنا و جانسون اند جانسون، در شرایط آزمایشگاهی در برابر سویه جدید «اومیکرون» قدرت محافظتی کمتری دارند و در هر سه نوع آنها نیز تزریق دُز اضافی واکسن باعث شده است که توان تاثیرگذاری واکسن‌ها افزایش یابد.

محققان در بیمارستان عمومی ماساچوست، همچنین دانشگاه هاروارد و دانشگاه‌ ام‌آی‌تی با آزمایش خون دریافت کنندگان این سه واکسن متوجه شدند که خون افرادی که تنها دُزهای عادی این واکسن‌ها را دریافت کرده‌اند (دو دُز واکسن مدرنا و فایزر و یک دُز واکسن جانسون اند جانسون) آنتی‌بادی خنثی‌سازی کمی برای مقابله با سویه جدید «اومیکرون» دارند اما در مقابل، خون افرادی که یک دُز اضافی نیز دریافت کرده‌اند، قدرت خنثی سازی بیشتری را نشان می‌دهند.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

لیگ ملت‌های والیبال| برتری ایران مقابل چین در روزی که کار سختی نداشتیم- اخبار والیبال|بسکتبال|هندبال - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnim

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

دقیقا میخوان این واکسنشون رو کنن تو پاچه ملت :) وقتی کار نمی کنه چرا الکی مردم رو سر کار میزارید

اومیکرون در اروپا؛ از توقف سرو مشروب در نروژ تا ممنوعیت رقص در رستوران‌های فرانسهکمیته علمی فرانسه نیز سه‌شنبه صبح با هشدار نسبت به خطر موج جدید بیماری کووید از مردم این کشور خواسته تا در دورهمی‌های آخر سال جوانب احتیاط را بیشتر رعایت کنند. جزئیات بیشتر🔽

دست‌کم ۱ کشته و ۱۳ زخمی در پی تیراندازی در یک مراسم آیینی در تگزاسدرست در زمانی که شرکت کنندگان در این شب‌زنده‌داری، بالن‌های نورانی را به آسمان می‌فرستادند، خودرویی به آنها نزدیک می‌شود و سرنشین آن شروع به تیراندازی می‌کند. بسیار غم انگیز است.

ایرانی‌ها در نوامبر امسال در صدر خریداران خانه در ترکیه بودندطی ماه نوامبر ایرانیان با خرید 1406 مسکن، در صدر خریداران خارجی خانه در ترکیه‌ بوده‌اند. - خبرگزاری آناتولی آناتولی از بودجه ۳۶۷ ملیون دلاری سوئیس و سوئد بنویس برای پ کک و ی پ گ .خوابی؟ حیف بیت المال ملت ترک که بهت صرف میشه .

ثبت اولین مورد مرگ ناشی از «اومیکرون» در انگلستانثبت اولین مورد مرگ ناشی از «اومیکرون» در انگلستان بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا در جریان بازدید از یک کلینیک واکسن در غرب لندن، از مرگ اولین بیمار مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا موسوم به اومیکرون خبر داد.

تصویب لایحه محکومیت اقدامات چین در منطقه خودمختار اویغور در پارلمان بلژیکلایحه محکومیت اقدامات چین در منطقه خودمختار اویغور ترکستان شرقی در کمیته امور عمومی پارلمان فدراسیون والونیا-بروکسل در بلژیک به تصویب رسید. - خبرگزاری آناتولی

کاخ سفید: هیچ نیروی رزمی آمریکایی در حال حاضر در عراق وجود نداردهماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی آمریکا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا مدعی شد که در حال حاضر هیچ نیروی آمریکایی با مأموریت رزمی در عراق وجود ندارد.