تجمع اعتراضی کارگران آذرآب؛ شلیک گاز اشک‌آور و درگیری نیروی انتظامی با کارگران

15/07/1398 06:29 ب.ظ

دومین روز تجمعات کارگران شرکت آذراب با سد ماموران یگان ویژه و نیروهای امنیتی مواجه شد. نیروی انتظامی از ساعات اولیه صبح با حضور پر تعداد در مقابل درب ورودی شرکت، اجازه خروج کارگران از کارخانه را نداد. اخبار_ایران

امروز دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ کارگران کارخانه آذرآب در اراک برای دومین روز متوالی در اعتراض به «پرداخت نشدن حقوق معوقه‌» و «تعیین تکلیف نشدن سهامدار»، دست به تجمع زدند.

درزمانی که کارگران قصد خروج از کارخانه را برای برگزاری تجمع اعتراضی خود داشتند، در مقابل خود با صف نیروهای ضد شورش مواجه شدند. نیروی انتظامی و یگان های ضد شورش با ایجاد مانع در مقابل درب شرکت مانع خروج کارگران شدند ماموران ضد شورش وقتی با مقاومت کارگران برای خروج از کارخانه مواجه شدند، اقدام به شلیگ گاز اشک آور به سمت کارگران کردند. کارگران با روشن کردن آتش تلاش کردند از اثر گاز اشک آور بکاهند.

شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد. این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد. این شرکت در سال ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون به ۱۶ هزار و ۴۰۰ سهم تقسیم شده است.

کارگران که شمارشان به ۴۰۰ نفر می رسد خواستار حمایت مسئولان در پیگیری معوقات حقوق و مزایای شغلی خود و جدیت بیشتر در حل مشکلات صنفیشان هستند.

ادامه مطلب:
iranwire »

تجمع حزب‌الله، حضور زنان در بازی با کامبوج را منتفی می‌کند؟تهران- ایرناپلاس- اخیراً فراخوانی برای تجمع اعتراضی نسبت به حضور زنان در ورزشگاه‌ها منتشر شده است. هرچند سخنگوی ستاد امربه معروف و نهی از منکر آن را با خود بی‌ارتباط خوانده، اما پیش‌تر در سال ۹۴ و ۹۶ با صدور مجوز حضور زنان در ورزشگاه‌ها از سوی دولت، انصار حزب‌الله تجمع‌های اعتراضی مشابهی برگزار کرده بود. حضور زنان در ورزشگاه حق قانونی شونه تجمع حزب الله را منتفی میکنیم والا جانتان فدای یمن سوریه لبنان چهل ساله تو تحریم گذشت بقیه اشم فرقی نمیکنه؟ ما راحتیم

خون و خشونت، پاسخ حکومت به تجمع مردم لردگان در اعتراض به ابتلا به ویروس اچ‌آی‌وی

علیرضابیگی: نیروی انتظامی با کارگران هپکو مدارا کندنماینده تبریز: *یارانه نقدی می‌تواند ۶ برابر شود *مردم بهتر از دولت و مجلس اقتصاد می‌دانند، آنها با اقتصاد صبحشان را شام می‌کنند گوسفند هم بیشتر از مسوولین جمهوری اسلامی میفهمه دم انتخابات شد سیاسیون در قامت مصلحان و دلسوزان اجتماع ظاهر خواهند شد! و انتخابات نزدیک شد باز

دومین روز از اعتراض کارگران آذرآب اراککارگران شرکت آذرآب_اراک روز دوشنبه ۱۵ مهر برای دومین روز پیاپی به اعتراض خود ادامه دادند و دست از کار کشیدند. به گزارش برخی رسانه‌های داخلی، این اعتراضات با مداخله نیروی انتظامی روبه‌روشد.

کارگران شرکت «آذرآب» اراک برای دومین روز متوالی اعتصاب کردندکارگران شرکت آذرآب اراک، طی دو روز متوالی اعتصاب کردند. آنها در محوطه شرکت جمع شدند و پیگیری وضعیت

اینفوگرافی/ آلام کارگران هفت‌تپه در پنجاه و هشتمین سالِ عمرِ شرکتکشت‌وصنعت نیشکر هفت‌تپه در حالی در پنجاه و هشتمین سال عمر خود به سر می‌برد که کارگران این شرکت چند ماه مزد دریافت نکرده‌اند و دست‌کم

استان وایر- دومین روز تجمعات کارگران شرکت آذرآب با سد ماموران یگان ویژه و نیروهای امنیتی مواجه شد. نیروی انتظامی از ساعات اولیه صبح با حضور پر تعداد در مقابل درب ورودی شرکت، اجازه خروج کارگران از کارخانه را نداد.

امروز دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ کارگران کارخانه آذرآب در اراک برای دومین روز متوالی در اعتراض به «پرداخت نشدن حقوق معوقه‌» و «تعیین تکلیف نشدن سهامدار»، دست به تجمع زدند. درزمانی که کارگران قصد خروج از کارخانه را برای برگزاری تجمع اعتراضی خود داشتند، در مقابل خود با صف نیروهای ضد شورش مواجه شدند. نیروی انتظامی و یگان های ضد شورش با ایجاد مانع در مقابل درب شرکت مانع خروج کارگران شدند ماموران ضد شورش وقتی با مقاومت کارگران برای خروج از کارخانه مواجه شدند، اقدام به شلیگ گاز اشک آور به سمت کارگران کردند. کارگران با روشن کردن آتش تلاش کردند از اثر گاز اشک آور بکاهند.

شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد. این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد. این شرکت در سال ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون به ۱۶ هزار و ۴۰۰ سهم تقسیم شده است.

کارگران که شمارشان به ۴۰۰ نفر می رسد خواستار حمایت مسئولان در پیگیری معوقات حقوق و مزایای شغلی خود و جدیت بیشتر در حل مشکلات صنفیشان هستند. تعیین تکلیف سهامداری، پرداخت معوقات حقوق از تیرماه جاری تاکنون و نداشتن قرارداد کاری؛ نبود منابع برای پرداخت پاداش و تسویه حساب بازنشستگان از جمله موضوعاتی است که کارگران خواستار رسیدگی مسئولان به آن‌ها هستند.

کارگران آذرآب روز ۱۳مهرماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۲ مسیر جاده اصلی اراک به تهران را مسدود کردند. بر اثر این تجمع، تردد خودروهای عبوری کند و ترافیک سنگینی ایجاد شد. جاده اراک به تهران از مسیرهای ارتباطی اصلی در کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق کشور است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی روز گذشته در جمع کارگران این شرکت گفته است: «سهام عمده شرکت صنایع آذرآب اراک که متعلق به بانک کشاورزی است تا یک ماه آینده تعیین تکلیف و سهامدار اصلی معرفی می شود.»

«بهروز اکرمی» در ادامه گفته بود: «مدیریت ارشد استان با جدیت هرچه تمام تر برای تعیین تکلیف سهامدار اصلی و انتصاب اعضای هیات مدیره این شرکت را دنبال می‌کند و رایزنی‌هایی را با شخصیت‌های حقیقی و حقوقی انجام داده است. وی با اشاره به گفته‌های مدیرعامل آدرآب اعلام کرد: « مدیرعامل شرکت صنایع آذرآب گفته به زودی مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به حساب کارگران شرکت آذرآب واریز می شود و پرداخت دیگر مطالبات در دستور کار قرار دارد.» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی انتخاب اعضای هیات مدیره جدید را منوط به نظرخواهی و رای مدیریت ارشد استان اعلام کرد.

از سوی دیگر کارگران آذرآب می‌گویند مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت بعد از ۲ سال و نیم تاکنون نتوانسته‌اند قرارداد کار منعقد کنند تا شرکت با مشکل مواجه نشود. یکی از کارگران این کارخانه که نخواست نامش فاش شود، می‌گوید: «به روز رسانی حقوق کارگران یکی از وعده هایی مدیرعامل از ۲ سال گذشته است که محقق نشده است و اکنون کارگران معوقات سه ماه خود را طلب می کنند. کارگران در ۲ نوبت کاری وارد کارخانه می‌شوند و فقط کارت ورود و خروج خود را ثبت می‌کنند. تامین کار، معرفی هیات مدیره و اگذاری سهام شرکت با اهلیت مهمترین خواسته کارگران است و از مسئولان استانی انتظار است برای حل مشکلات کارگران شرکت صنایع آذر آب اراک بکوشند.»