جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، شامگاه پنجشنبه 18 فوریه 2021 اعلام کرد که لوید اوستن جان کربی سخنگوی پنتاگون شامگاه پنجشنبه در بیانیهای گفت که اوستن وزیر دفاع آمریکا از محمد بن سلمان ولیعهد سعودی بابت پایبندی این پادشاهی به راهحل سیاسی در یمن تشکر کرد.
در این راستا وزیر دفاع آمریکا مجددا بر شراکت دفاعی استراتژیک میان واشنگتن و ریاض تاکید کرد.
اوستن حملات اخیر شبهنظامیان حوثی علیه سعودی را محکوم کرد و بر پایبندی ایالات متحده آمریکا به کمک به این کشور در دفاع از مرزهایش تاکید کرد. او همچنین بر نقش پادشاهی عربی سعودی به عنوان ستون اصلی حفظ امنیت منطقهای در منطقه خاورمیانه تاکید کرد.
راستی چرا بایدن شاهزاده بن اره رو به رسمیت نمیشناسه ؟ MohamadiniaAli بله، بایدم به این بهانه از این گاو چاق و تنبل شیر بدوشن! عربستان تروریستپرورترین کشور در عصر حاضره
وزیر دفاع آمریکا در گفتوگوی تلفنی با شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد پادشاهی عربی سعودی ضمن بررسی همکاری واشنگتن با ریاض برای مقابله با رفتار بیثبات کننده ایران، بر اصرار آمریکا برای حمایت از سعودی در دفاع از تمامیت ارضی این کشور، تاکید کرد.
جان کربی سخنگوی پنتاگون شامگاه پنجشنبه در بیانیهای گفت که اوستن وزیر دفاع آمریکا از محمد بن سلمان ولیعهد سعودی بابت پایبندی این پادشاهی به راهحل سیاسی در یمن تشکر کرد.
در این راستا وزیر دفاع آمریکا مجددا بر شراکت دفاعی استراتژیک میان واشنگتن و ریاض تاکید کرد.
اوستن حملات اخیر شبهنظامیان حوثی علیه سعودی را محکوم کرد و بر پایبندی ایالات متحده آمریکا به کمک به این کشور در دفاع از مرزهایش تاکید کرد.
او همچنین بر نقش پادشاهی عربی سعودی به عنوان ستون اصلی حفظ امنیت منطقهای در منطقه خاورمیانه تاکید کرد.
وزیر دفاع آمریکا در این راستا نیز به پایبندی مشترک میان ایالات متحده و پادشاهی سعودی برای مقابله با فعالیتهای بیثبات کننده و همچنین همکاری برای شکست دادن سازمانهای تندرو در منطقه اشاره کرد.