تأثیر تغییرات آب‌و‌هوایی بر دامداری و کشاورزی در اروپا

26/03/1399 08:30 ب.ظ

«بسته به روند تغییرات آب‌وهوایی، اگر کاری برای محدود کردن انتشار گازهای گل‌خانه‌ای نکنیم، تا سال‌های ۲۰۷۰ تا ۲۱۰۰ کل نظام کشاورزی‌ و حتی شکل روستا‌ها عوض خواهد شد.» #ClimateNow

این برنامهٔ تغییرات آب‌وهوایی از‌ یورونیوز به این مسأله می‌پردازد که کشاورزان چطور می‌توانند خود را با تغییرات آب‌وهوایی هماهنگ کنند.ماه گذشته، طبق مقیاس جهانی رکورد گرمترین ماه مه را شکست چون دمای آن ۰/۶ درجه بالاتر از میانگین دمای عصر پیشاصنعتی بود.با دیدن جزئیات روی نقشه‌هایی که ماهوارهٔ کوپرنیکوس در اختیار ما می‌گذارد، خواهیم دید که تغییرات زیادی در کار بوده است.

ماه گذشته، طبق مقیاس جهانی رکورد گرمترین ماه مه را شکست چون دمای آن ۰/۶ درجه بالاتر از میانگین دمای عصر پیشاصنعتی بود.با دیدن جزئیات روی نقشه‌هایی که ماهوارهٔ کوپرنیکوس در اختیار ما می‌گذارد، خواهیم دید که تغییرات زیادی در کار بوده است.

منطقهٔ آبی رنگ بالای نقشه جاهایی را نشان می‌دهد که در اسکاندیناوی و حوالی دریای سیاه سردتر از معمول بوده‌اند، چون یک جبهه هوای سرد از شمال غربی رسید. روند دیگری که در ماه‌های گذشته آغاز شده دماهای بالاتر در سیبری است.روی نقشه بالا می‌توان دید که ماه گذشته دمای هوا تا ۱۰ درجه بالاتر از میانگین معمول بوده است. برعکس در استرالیا، و بخش‌هایی از برزیل و کانادا هوا سردتر از معمول بوده است.

یکی از روندهای کلیدی تغییرات آب‌وهوایی که در فصل بهار شناسایی شد عبارت است از خشکی بیش از معمول در سرتاسر اروپا. با نگاهی به نقشهٔ تغییرات رطوبت هوا و خاک، که در زیر آمده، بیندازید این تحولات را بهتر درک خواهید کرد.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

محمدعلی کشاورز؛ از «شعبون بی‌مخ» تا «اسدالله‌خان»نمی‌توان از سریال‌های پرخاطره تلویزیون یاد کرد و اسم محمدعلی کشاورز را به‌خاطر نیاورد؛ از «دایی‌جان ناپلئون» گرفته تا «سلطان و شبان»، «سربداران»، «هزاردستان»، «پدرسالار» و بسیاری دیگر از سریال‌های ماندگاری که با بازی زنده‌یاد محمدعلی کشاورز روی صفحه جادویی تلویزیون‌های قدیمی نقش بستند و تا سال‌ها بعد تکرار و ماندگار شدند. چرا اینقدر بد سلیقه تیتر می زنید ،اولا آن نقش شعبان بی مخ نبود ،بلکه نقش شعبان استاد خانی بود ،،که به شعبان استخونی معروف شده بود، Rest in peace! 🙏

عزم تازه فرانسه و آلمان برای پیشبرد طرح ساختار دفاع مشترک اروپابلومبرگ: سه قدرت فرانسه، آلمان و بریتانیا در بیانیه ای مشترک در اجلاس شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی خواستار «همکاری کامل» ایران با بازرسان آژانس شده اند ... این 3 کشور اگر راست میگن با اینهمه شواهد اول به درخواست وزارت خارجه آمریکا برای تمدید محدودیت تامین سلاح ج.ا رای مثبت دهند. بعد از آن بجای فرستادن مامور اطلاعاتی مخفی برای دیدار با سران ج.ا و خط دادن به آنها به آینده و مردم ایران و منطقه خاورمیانه فکر کند. ايران با اينهمه زرنگی بدجوری کُلاه سرش گذاشتن اوروپائيها و آژانس ازهمین اول ادای استقلالیت درمیآوردن،چونکه نیاز به رضایت اسرائيل وآمريكاداشتن ودارن، دلیلش همين اوضاع بد اقتصادی كنونى کشوره، بالاخره . . اگرهنوزهم ۱ نفر از آژانس درخاک ایران است باید همين امروز پرتش کنید بیرون فرانسه، انگلیس و آلمان جمعا ربع قدرت نیز نمی باشند. آمریکاش زانو زده، 40 سال هیچ غلطی نتوانست بکند.

افزایش ۲۶ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعیحقوق_بازنشستگی | وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از صدور احکام بازنشستگان تامین اجتماعی بر مبنای افزایش ۲۶ درصدی حداقل حقوق در تیرماه خبر داد چرا 4 ماه تاخیر-خجالت نمی کشید amir_rahmatizad 👍👍 جاهلان حکومت شرکای اشرار فرقه فارسیسم با کش دادن زمان به خیال توهم ذهنیشان اعتراضات کارگران و باز نشستگان و مستمر بگیران و ایرانیان را خاموش و استمرار حکومت شئونیزم فارسی را کش می دهند. ولی دیگر_تمام_ماجرا

آمار جهانی همه‌گیری کووید-۱۹/ افزایش شمار بهبودیافتگان به بیش از 4میلیونشمار مبتلایان به کرونا در جهان به مرز ۸ میلیون نفر رسید تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۴۳۲ هزار و ۳۹۴ نفر رسیده و تاکنون ابتلای هفت میلیون و ۸۶۵ هزار و ۷۹۴ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است

نوگرای نینوازی | DW | 14.06.2020بیست و پنج خرداد ۱۳۹۱: هشت سال پیش در چنین روزی حسن کسایی در اصفهان درگذشت. قدر استاد رو ندونستیم،الان هم که استاد موسوی زنده است قدر اونو نمیدونیم البته استاد حسن کسایی

حـراج بـاله کوسه در تهــرانحراج باله کوسه در تهران در ماهی‌فروشی‌های تهران، برخی مغازه‌داران بدون هراس، کوسه و دیگر جانداران در خطر انقراض را می‌فروشند./ روزنامه جام‌جم وقتی نه مردم نظارت می کنند و نه مسولین،همین می شود! از حرام بودنش ننوشتی فقط نگران انقراضش بودی؟! خاک تو سر هر کی بخره و بفروشه

این برنامهٔ تغییرات آب‌وهوایی از‌ یورونیوز به این مسأله می‌پردازد که کشاورزان چطور می‌توانند خود را با تغییرات آب‌وهوایی هماهنگ کنند.

ماه گذشته، طبق مقیاس جهانی رکورد گرمترین ماه مه را شکست چون دمای آن ۰/۶ درجه بالاتر از میانگین دمای عصر پیشاصنعتی بود.با دیدن جزئیات روی نقشه‌هایی که ماهوارهٔ کوپرنیکوس در اختیار ما می‌گذارد، خواهیم دید که تغییرات زیادی در کار بوده است.

منطقهٔ آبی رنگ بالای نقشه جاهایی را نشان می‌دهد که در اسکاندیناوی و حوالی دریای سیاه سردتر از معمول بوده‌اند، چون یک جبهه هوای سرد از شمال غربی رسید. روند دیگری که در ماه‌های گذشته آغاز شده دماهای بالاتر در سیبری است.روی نقشه بالا می‌توان دید که ماه گذشته دمای هوا تا ۱۰ درجه بالاتر از میانگین معمول بوده است. برعکس در استرالیا، و بخش‌هایی از برزیل و کانادا هوا سردتر از معمول بوده است.

یکی از روندهای کلیدی تغییرات آب‌وهوایی که در فصل بهار شناسایی شد عبارت است از خشکی بیش از معمول در سرتاسر اروپا. با نگاهی به نقشهٔ تغییرات رطوبت هوا و خاک، که در زیر آمده، بیندازید این تحولات را بهتر درک خواهید کرد.Euronewsکشاورزان اروپایی چطور با چالش تغییرات آب‌وهوایی کنار می‌آیند؟ آیا آنها قادرند با گرمای هوا و خشکی طولانی بسازند یا تغییرات خیلی سریعتر از این حرف‌هاست؟ برای پاسخ سری به زدیم.

اورلی‌یَن ۱۵ سال است که در مزرعه‌ای در منطقهٔ آردش فرانسه کار می‌کند و خانواده‌اش از دویست سال پیش اینجا بوده‌اند. او که نگران تغییرات آب‌و‌هوایی اخیر است می‌گوید: «بزرگترین تغییر سالهای اخیر واقعا خشکی دائمی بوده. از سه سال پیش هرسال کم‌آبی داشتیم. بهار امسال هم همینطور. محصول علوفه بسیار کم شده است.» او می‌افزاید: «اینجا چشمه و جوی آبی داشتیم. جویبار ما دیگر در کل سال آبی ندارد و خشک شده،‌ حالا گاوها‌یمان باید از این مخزن آب،‌ آب بخورند.»

مزرعهٔ او همیشه علوفهٔ خودش را تولید می‌کرده، اما مزرعه‌داران حالا مجبور شده‌اند علوفهٔ اضافه هم بخرند. همین مشکل را برای آب هم دارند. او حالا تصمیم دارد در مزرعهٔ خود از زمین زیر کشت علوفه کم‌ کند و به‌جایش انگور بکارد تا بتواند از پس هزینه‌های کم‌آبی بر بیاید.

بیشتر کشاورزان باید با کمبود آب، گرمای بیشتر هوا و بی‌اطمینانی نسبت به آینده کنار بیایند. آنها در عین‌حال باید تولید محصول را ادامه بدهند و مجبورند از تولید گازهای گلخانه‌ای هم کم کنند. بسیاری تلاش دارند از این خطرات بکاهند اما دانشمندان می‌گویند این تلاش‌ها هنوز کافی نیست.

پاتریک برتوتزی، مدیر موسسهٔ پژوهشی اگروکلیم دراین‌باره می‌گوید: «روی‌هم‌رفته، اگر تغییرات شیوهٔ انجام کار را ببینیم، انطباق‌های فنی حکایت از آن دارد که تلاش داریم تا بدون اینکه نظام کشاورزی را تغییر بدهیم کارمان را بهتر کنیم. این تغییرات از نظر پاتریک برتوتزی کافی نیست و کار بنیادینی باید صورت گیرد.»

او می‌افزاید: «بسته به روند تغییرات آب‌وهوایی، اگر اوضاع به همین منوال جلو برود، یعنی اگر کاری برای محدود کردن انتشار گازهای گل‌خانه‌ای نکنیم، تا سال‌های ۲۰۷۰ یا نهایتا ۲۱۰۰، کل نظام کشاورزی‌ و حتی شکل روستا‌ها عوض خواهد شد.»