یکصد و یازده نفر از معلمان و اعضای کانونهای صنفی معلمان در سراسر کشور با انتشار بیانیهای ضمن اعتراض به بازدات چند تن از همکاران خود از جمله: «محمدحسین سپهری»،«هوشنگ کوشکی»،«هاشم خواستار» و «جواد لعل محمدی»، خواهان آزادی بدون قید و شرط تمام معلمان، زنان، کارگران و دانشجویان و فعالان سیاسی و مدنی از زندان شدند.
«در حالی که تعدادی از معلمان عدالتخواه به جرم مطالبهگری و حقطلبی در زندان هستند و این روزها شاهد احضار و پرونده سازی برای فعالان صنفی توسط اطلاعات و اطلاعات سپاه هستیم و هیات های تخلف اداری زمینه ساز سرکوب معلمان هستند طی روزهای گذشته شاهد دور جدیدی از سرکوب فرهنگیان بخاطر فعالیت مدنی بودیم.
نزدیک به یک ماه از بازداشت غیرقانونی همکارمان هوشنگ کوشکی در معمولان لرستان می گذرد و حالا آموزش و پرورش به قطع حقوق این معلم زندانی اقدام نموده است. در اقدامی دیگر روز یکشنبه بیستم مرداد ماه هاشم خواستار معلم و فعال صنفی برجسته به همراه تعدادی از فعالان مدنی بهخاطر شرکت در یک تجمع مسالمت آمیز دستگیر شدند.
هاشم خواستار در دو دهه گذشته بارها بخاطر فعالیت صنفی بازداشت و زندانی شده است اما به مطالبهگری ادامه داده است او به راستی وجدان آگاه و بیدار جامعه فرهنگیان در دو دهه گذشته است. علاوه بر وی جواد لعل محمدی و محمدحسین سپهری از دیگر فرهنگیان بازداشتی در تجمع مشهد هستند. headtopics.