بیانیه ۱۱۱ نفر از معلمان ایران در اعتراض به دور تازه بازداشت معلمان

29/05/1398 02:09 ب.ظ

111نفر از معلمان با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعتراض به بازداشت همکاران خود از جمله: محمدحسین سپهری، هوشنگ کوشکی، هاشم خواستار و جواد لعل محمدی، خواهان آزادی بی قید وشرط تمام معلمان، زنان، کارگران و دانشجویان و فعالان سیاسی ومدنی از زندان شدند👇 اخبار_ایران

یکصد و یازده نفر از معلمان و اعضای کانونهای صنفی معلمان در سراسر کشور با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعتراض به بازدات چند تن از همکاران خود از جمله: «محمدحسین سپهری»،«هوشنگ کوشکی»،«هاشم خواستار» و «جواد لعل محمدی»، خواهان آزادی بدون قید و شرط تمام معلمان، زنان، کارگران و دانشجویان و فعالان سیاسی و مدنی از زندان شدند.

«در حالی که تعدادی از معلمان عدالتخواه به جرم مطالبه‌گری و حق‌طلبی در زندان هستند و این روزها شاهد احضار و پرونده سازی برای فعالان صنفی توسط اطلاعات و اطلاعات سپاه هستیم و هیات های تخلف اداری زمینه ساز سرکوب معلمان هستند طی روزهای گذشته شاهد دور جدیدی از سرکوب فرهنگیان بخاطر فعالیت مدنی بودیم.

نزدیک به یک ماه از بازداشت غیرقانونی همکارمان هوشنگ کوشکی در معمولان لرستان می گذرد و حالا آموزش و پرورش به قطع حقوق این معلم زندانی اقدام نموده است. در اقدامی دیگر روز یکشنبه بیستم مرداد ماه هاشم خواستار معلم و فعال صنفی برجسته به همراه تعدادی از فعالان مدنی به‌خاطر شرکت در یک تجمع مسالمت آمیز دستگیر شدند.

هاشم خواستار در دو دهه گذشته بارها بخاطر فعالیت صنفی بازداشت و زندانی شده است اما به مطالبه‌گری ادامه داده است او به راستی وجدان آگاه و بیدار جامعه فرهنگیان در دو دهه گذشته است. علاوه بر وی جواد لعل محمدی و محمدحسین سپهری از دیگر فرهنگیان بازداشتی در تجمع مشهد هستند. headtopics.

ادامه مطلب:
iranwire »

برخی سلبریتی‌ها و معلمان خصوصی کنکور با «آمبولانس» در تهران تردد می‌کننددر حالی که چندی پیش رئیس اورژانس تهران از کمبود حداقل ۲۷۰ آمبولانس پایتخت خبر داده بود، رئیس اداره آمبولانس خصوصی پدیده عجیب تردد برخی سلبریتی‌ها و افراد پولدار با «آمبولانس‌های خصوصی» جهت فرار از ترا

محمد تقی فلاحی یک معلم دیگر عضو کانون صنفی معلمان به زندان و شلاق محکوم شدمحمد تقی فلاحی یک معلم دیگر عضو کانون صنفی معلمان به زندان و شلاق محکوم شد این فعال حقوق صنفی، ۶ روز پس از بازداشت در تاریخ ۱۸ اردیبهشت با تودیع قرار به صورت موقت و تا پابان مراحل دادرسی از زندان آزاد.

شکایت معلمان تازه استخدام شده، از «آزمون اصلح» به دیوان عدالت اداری

علی اکبر باغانی: صدور احکام قضایی باعث حرکت‌های تند و سیاسی فعالان صنفی معلمان می‌شود

«عباس واحدیان شاهرودی» یکی دیگر از امضاء کنندگان بیانیه استعفای خامنه ای بازداشت شددر ادامه بازداشت برخی امضاء کنندگان بیانیه درخواست استعفای رهبر جمهوری اسلامی، این‌بار گزارش‌ها حاکی از بازداشت «عباس واحدیان شاهرودی» یکی دیگر از این امضاء کنندگان است. \r\n کانال رسمی تلگرام ۱۴ تن از

شکایت معلمان تازه استخدام شده، از «آزمون اصلح» به دیوان عدالت اداری