بورل در پاسخ به یورونیوز: سرکوب ها و بحث هسته ای دو مقوله متفاوت هستند

19/09/1398 08:22 ب.ظ

هرچند اتحادیه اروپا پس از سه هفته دررابطه با سرکوب های گسترده، دولت ایران را به نقض حقوق بشر محکوم کرد اما رئیس سیاست خارجی اروپا هم چنان می گوید این موضوع تاثیری بر مذاکرات هسته ای نخواهدداشت.

هرچند اتحادیه اروپا پس از سه هفته دررابطه با سرکوب های گسترده، دولت ایران را به نقض حقوق بشر محکوم کرد اما رئیس سیاست خارجی اروپا هم چنان می گوید این موضوع تاثیری بر مذاکرات هسته ای نخواهدداشت. سه هفته پس از سرکوب و کشتار مخالفان در ایران، حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در سخنرانی خود در مجلس تاکید کرد که دولت در پی دستیابی به اینترنت ملی است.

یورونیوز در گفتگو با مدیر سازمان عفو بین الملل در بلژیک پرسید تا چه اندازه راه اندازی یک اینترنت ملی می تواند در عدم اطلاع رسانی جهانیان نسبت به سرکوب های احتمالی پیش رو در ایران تاثیرداشته باشد؟

فیلیپ هانسمن می گوید: «آنچه که در کنترل اینترنت از سوی دولت ایران جالب اما نگران کننده است، لزوما ربطی به اطلاع رسانی در خارج از کشور ندارد و بیشتر نشان از تصمیم حکومت علیه سازماندهی های داخلی معترضان دارد.»

مدیر سازمان عفو بین الملل می گوید تصاویر سرکوب ها همیشه به دست رسانه ها می رسد. » با گذشته نزدیک به سه هفته از ناآرامیها در ایران سرانجام اتحادیه اروپا بیانیه ای صادر کرد که در آن نقض حقوق بشر در ایران محکوم و رفتار حکومت با مخالفان غیرقابل پذیرش خوانده شد. headtopics.com

سرکوب به دلیل این بوده که مردم حکومت ملاها را نمیخواهند، 40 سال است که نمیخواهند. این حکومت غیر قانونی و نامشروع مثل همیشه با سرکوب و جنایت خودش را حفظ کرده. بحث هسته ای هم موضوع دیگریست

ادامه مطلب:
euronews_pe »

واکنش عفو بین‌الملل به طرح «اینترنت ملی» در ایران: اطلاعات همیشه به بیرون درز می‌کندمدیر سازمان عفو بین الملل در بلژیک درباره دلیل تاخیر در ارائه آمارها و گزارش‌ها درباره حوادث ایران به یورونیوز گفت: دلیل تاخیر در واکنش به حوادث ایران و اطلاع رسانی در این مورد عدم دسترسی به اینترنت بود.

ترکیه ۱۱ زندانی فرانسوی مظنون به عضویت در داعش را به فرانسه بازگرداندترکیه ۱۱ زندانی فرانسوی مظنون به عضویت در داعش را به فرانسه بازگرداند بیشتر بخوانید🔽

تجمع هواداران استقلال در اعتراض به استعفای سرمربی این تیم به خشونت کشیده شد🔺تجمع هواداران استقلال در اعتراض به استعفای سرمربی این تیم به خشونت کشیده شد ⚡️در پی استعفاء آندره‌آ استراماچونی از سرمربیگری تیم استقلال تهران، گروهی از هواداران خشمگین استقلال مقابل ساختمان این باشگاه تجمع کردند. هیچوقت اونی که رفته دیگه برنمیگرده یعنی چی واسه فوتبال تجمع کردن؟ برای گرفتن حقتون از رژیم تجمع کنین تو آبان ماه چند صد خون جوانان ایرانی شجاعمون توسط ج ا ریخته شد اون وقت اینا دارن واسه یه مربی تجمع میکنن...😂😂واقعا که صدای_آبان۹۸ بزنید دمار از روزگار این پوباش در آورید،مملکت نون واسه خوردن نداره.اونوق اینا فکر تفریح و بازی و شادی خودشونن.لعنت بر شما عناصر خودفروش وطن فروش ابله نابخرد.

طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت به هیات رئیسه مجلس تقدیم می‌شودیک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت خبر داد و گفت که این طرح امروز تقدیم هیات رئیسه مجلس خواهد شد.

کنترل حسابهای بانکی به معنی سرک کشیدن به زندگی خصوصی افراد نیستعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کنترل گردش مالی حساب های بانکی یکی از اصلی‌ترین و بهترین راهکارهایی است که می‌توان برای شناخت افراد غنی و نیازمند به کار بست، گفت: برخی مدعی می‌شوند که کنترل حساب های بانکی سرک کشیدن به زندگی خصوصی است. این اظهار نظر به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و محلی از اعراب ندارد. هرموقع همهچیمون مثل آمریکاشد این طرح روهم میپذیریم. چی تومغز امثال این یاروهست ۱۵ لیتر بنزین میزنی ۴۵ تومن پول میدی یک روز هم تموم میشه این احمقها فکر میکنن مردم هم مث خودشون پول دارن؟ فقط شما دزدی میکنید و میچاپید پول مردم حلاله اما کم مردم درامدشون کمتر از اونیه که یردمداران ایران تصور میکنن گویا مسولین در ایران زندگی نمیکنن و فقط کاخهای خودشونو میبینن بابا برين حسابهاى رانت بگيران دزدان و اختلاس گران رو بررسى كنين نا مسلمان ها... خون و جون مردم رو مكيديد...

هشدار مسافرتی وزارت خارجه ایران نسبت به سفر به فرانسهوزارت امورخارجه ایران به شهروندان این کشور توصیه کرد به منظور حفظ امنیت و سلامت خود به فرانسه سفر نکنند. - خبرگزاری آناتولی

قطع اینترنت سراسری به مدت یک هفته، بی تردید دلیل عمده ای بود تا واکنش های جهانی نسبت به سرکوب گسترده معترضان در ایران در هفته های اول کمتر از حد انتظار باشند.

سه هفته پس از سرکوب و کشتار مخالفان در ایران، حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در سخنرانی خود در مجلس تاکید کرد که دولت در پی دستیابی به اینترنت ملی است.

یورونیوز در گفتگو با مدیر سازمان عفو بین الملل در بلژیک پرسید تا چه اندازه راه اندازی یک اینترنت ملی می تواند در عدم اطلاع رسانی جهانیان نسبت به سرکوب های احتمالی پیش رو در ایران تاثیرداشته باشد؟

فیلیپ هانسمن می گوید: «آنچه که در کنترل اینترنت از سوی دولت ایران جالب اما نگران کننده است، لزوما ربطی به اطلاع رسانی در خارج از کشور ندارد و بیشتر نشان از تصمیم حکومت علیه سازماندهی های داخلی معترضان دارد.»

مدیر سازمان عفو بین الملل می گوید تصاویر سرکوب ها همیشه به دست رسانه ها می رسد. »

با گذشته نزدیک به سه هفته از ناآرامیها در ایران سرانجام اتحادیه اروپا بیانیه ای صادر کرد که در آن نقض حقوق بشر در ایران محکوم و رفتار حکومت با مخالفان غیرقابل پذیرش خوانده شد.

جوزپ بورل، مسئول جدید سیاست خارجی و امور امنیتی اروپا هم در پاسخ به خبرنگار یورونیوز گفت: « در رابطه بین اروپا و ایران دو چیز وجود دارد. یکی سرکوب گسترده وبی سابقه که در ایران در جریان است اما این موضوع با مساله هسته ای ایران کاملا متفاوت است. خصوصا که در رابطه با مذاکرات هسته ای خبرهای خوبی از وین می رسد. اما توافق هسته ای ایران با اروپا نمی تواند مانع از اجرای تحریم های حقوق بشری علیه ایران شود.»

برخی از کارشناسان عدم واکنش سریع اروپا درباره سرکوب گسترده در ایران را حفظ برجام به هرقیمت توصیف کرده اند.

اما فیلیپ هنسمن از سازمان عفو بین الملل می گوید: «اروپا نقش بسیار خاصی در ارتباط با ایران دارد. خصوصا در قیاس با آنچه که ایالات متحده علیه ایران در ماه های اخیر انجام داده است. به همین دلیل هم اروپا می خواهد نقش میانجی خود با ایران را حفظ کند و به همین محتاطانه با اتفاقات ایران برخورد کرد.»

مدیر سازمان عفو بین الملل در بلژیک در مورد واکنش دیرهنگام کشورهای اروپایی به اعتراض ها در ایران گفت: «به نظرم آنها نیز با همان مشکلی روبرو بودند که ما با آن مواجه بودیم. آنها نیز نمی دانستند به چه کسی و به کدام آمار می‌توان اعتماد کرد. با این حال فکر می‌کنم که دولت‌ها منابع اطلاعاتی خودشان را دارند و مدتی بود که به خوبی از آنچه می‌گذشت مطلع بودند. شرایط فعلی البته خاص است زیرا شاهد تنش بین ایران و آمریکا هستیم. در عراق و لبنان و سوریه یعنی کشورهایی که ایران در آن ها نفوذ دارد نیز با تنش روبرو هستیم و با در نظر گرفتن همه این عوامل شاید بتوان گفت که دولت‌های اروپایی برای افزایش فشار بر ایران راهبردی را دنبال کنند. من نمی دانم که این راهبرد چه نتیجه‌ای می تواند داشته باشد اما شاید دلیل عدم انتشار اطلاعات در مورد اعتراضات را باید در این راهبرد جستجو کرد.»