بنیامین نتانیاهو از تدارک تورهای ویژه برای مسلمانان در اسرائیل خبر داد

28/05/1399 06:29 ب.ظ

🎥 بنیامین نتانیاهو از تدارک تورهای ویژه برای مسلمانان در اسرائیل خبر داد بیشتر بخوانید:

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که روز دوشنبه ۱۷ اوت با شبکه اسکای نیوز عربی مستقر در ابوظبی گفت‌وگو می‌کرد از تهدیدات و برنامه‌های تل‌آویو در جذب گردشگران مسلمان اماراتی خبر داد و خطاب به آنها گفت: «ما آماده‌ایم و منتظر شما هستیم.»

توافق اسرائیل و امارات عربی متحده با واکنش‌های مختلفی روبرو بوده است. مردم فلسطین به شدت به مواضع امارات و پذیرش این توافق اعتراض کرده‌اند. آقای نتانیاهو درباره تمهیدات اسرائیل برای میزبانی از شهروندان اماراتی و میل اسرائیلی‌ها برای سفر به آن کشور گفت: «بسیاری از اسرائیلی‌ها -این در مورد همه آنهایی که می‌شناسم صدق می‌کند- دلشان می‌خواهد به ابوظبی و دبی سفر کنند، خیلی‌ها هم دوست دارند از امارات به اسرائیل بیایند به بیت‌المقدس بیایند و در مسجدالاقصی نماز بخوانند.»

برای مسلمانان تورهای ویژه و تمهیدات خاصی ترتیب داده‌ایم تا به مکان‌های مقدس اینجا آمده وتدارک تورهای ویژه برای مسلمانان او همچنین تاکید کرد: «برای مسلمانان تورهای ویژه و تمهیدات خاصی ترتیب داده‌ایم تا به مکان‌های مقدس اینجا آمده و

نماز بخوانند. ارتباط در سطح مردم با مردم هم برای اقتصاد معرکه‌است و هم برای حذف کلیشه‌های دیرپای.»او درباره اهمیت توافق اخیر مابین اسرائیل و امارات عربی متحده گفت: «این [توافق] دریایی از تغییر بود، در رویکرد خیلی‌ها در جهان عرب نسبت به اسرائیل.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

امضای اولین قرارداد همکاری امارات با اسرائیل پس از توافق عادی‌سازی روابطدر پی توافق عادی سازی روابط امارات و اسرائیل دو شرکت اماراتی و اسرائیلی نیز برای همکاری در زمینه توسعه تحقیقات مربوط به ویروس کرونا توافقنامه امضا کردند. - خبرگزاری آناتولی

رسانه‌ها: اسرائیل در سازمان ملل از گروه تروریستی حزب الله شکایت کردرسانه‌ها: اسرائیل در سازمان ملل از گروه تروریستی حزب_الله شکایت کرد سفیر اسرائیل در این شکایت گفت که «تجاوزات تروریستی» حزب‌الله لبنان نقض قطعنامه‌های شورای امنیت است و می‌تواند به فاجعه و ویرانی در لبنان منجر شود.

ویدئوهای برگزیده هفته؛ از اعتراضات بلاروس تا دیدار با یکی از بازماندگان انفجار بیروتویدئوهای برگزیده این هفته، شامل تصاویری از اعتراضات مینسک، دیدار با یکی از بازماندگان انفجار بیروت، طغیان رودخانه در جزیره اویان یونان و درنهایت ویدئوی بزی می‌شود که از لذت گشت و گذار روی تختۀ موج سواری غافل نیست.

آغاز عملیات پاکسازی سواحل موریس از آلودگی نفتی ناشی از دو نیم شدن شناور ژاپنیعملیات پاکسازی ساحل ۱۵ کیلومتری جزیره موریس از آلودگی نفتی حاصل از دو نیم شدن نفت‌کش ژاپنی با مشارکت نیروهای داوطلب محلی و بین ‌المللی و همکاری سازمان‌های حامی محیط زیست ادامه دارد.

آغاز عملیات پاکسازی سواحل موریس از آلودگی ناشی از دو نیم شدن شناور ژاپنیعملیات پاکسازی ساحل ۱۵ کیلومتری جزیره موریس از آلودگی نفتی حاصل از دو نیم شدن کشتی ژاپنی با مشارکت نیروهای داوطلب محلی و بین ‌المللی و همکاری سازمان‌های حامی محیط زیست ادامه دارد.

پروازهای ترکیه به ایران و افغانستان از دو هفته دیگر از سرگرفته می‌شودپروازهای شرکت‌های هواپیمایی ترکیه به ایران و افغانستان از ابتدای سپتامبر(یازدهم شهریور) از سر گرفته می‌شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که روز دوشنبه ۱۷ اوت با شبکه اسکای نیوز عربی مستقر در ابوظبی گفت‌وگو می‌کرد از تهدیدات و برنامه‌های تل‌آویو در جذب گردشگران مسلمان اماراتی خبر داد و خطاب به آنها گفت: «ما آماده‌ایم و منتظر شما هستیم.»

توافق اسرائیل و امارات عربی متحده با واکنش‌های مختلفی روبرو بوده است. مردم فلسطین به شدت به مواضع امارات و پذیرش این توافق اعتراض کرده‌اند.

آقای نتانیاهو درباره تمهیدات اسرائیل برای میزبانی از شهروندان اماراتی و میل اسرائیلی‌ها برای سفر به آن کشور گفت: «بسیاری از اسرائیلی‌ها -این در مورد همه آنهایی که می‌شناسم صدق می‌کند- دلشان می‌خواهد به ابوظبی و دبی سفر کنند، خیلی‌ها هم دوست دارند از امارات به اسرائیل بیایند به بیت‌المقدس بیایند و در مسجدالاقصی نماز بخوانند.»

برای مسلمانان تورهای ویژه و تمهیدات خاصی ترتیب داده‌ایم تا به مکان‌های مقدس اینجا آمده وتدارک تورهای ویژه برای مسلمانان

او همچنین تاکید کرد: «برای مسلمانان تورهای ویژه و تمهیدات خاصی ترتیب داده‌ایم تا به مکان‌های مقدس اینجا آمده و

نماز بخوانند. ارتباط در سطح مردم با مردم هم برای اقتصاد معرکه‌است و هم برای حذف کلیشه‌های دیرپای.»او درباره اهمیت توافق اخیر مابین اسرائیل و امارات عربی متحده گفت: «این [توافق] دریایی از تغییر بود، در رویکرد خیلی‌ها در جهان عرب نسبت به اسرائیل. و البته باید بگویم درباره خیلی‌ها در اسرائیل نسبت به جهان اسلام. خیلی‌ها عادت داشتند به اسرائیل به عنوان دشمن مردمان عرب نگاه کنند و به باور من حالا بیش از پیش مردم در جهان عرب به این نکته پی می‌برند که اسرائیل نه تنها دشمن نیست بلکه یک متحد طبیعی است.»

«عرب‌ها با خود می‌گویند چرا ما از این دایره پیشرفت خارج باشیم»

او همچنین توضیح داد: «آمریکایی‌ها گفتند می‌خواهیم از این فرصت برای توسعه چرخه صلح استفاده کنیم و به باور من این نکته مهم بود. فکر می‌کنم کشورهای عربی دیگر نیز به این امر توجه ‌کنند. آنها با خودشان می‌گویند چرا ما از این دایره سعادت، پیشرفت و فناوری خارج بمانیم؟»او همچنین درباره واکنش ایران به توافق اسرائیل و امارات گفت: «چه کسی از مخالفت ایران تعجب می‌کند؟ ایران برای همه ما اعلام جنگ کرده است. ایران ترور و تجاوز می‌کند. به شبه جزیره عربستان موشک شلیک کرده و به صراحت از نابودی اسرائیل می‌گوید. بنابراین بدیهی است که ایران ناراضی باشد. بد هم نیست.»