اصلاحطلبان رادیکال که سابقهی عجیبی در حوزه سیاسی دارند و اساساً برخی تحلیلگران معتقدند که پیدایش و تثبیت و استفادهی آنها از شعارهایی مانند آزادی و ... نیز صرفاً بر اساس یک فرصتطلبی تاریخی انجام شده، در ماجرای اخیر هم تقریباً به همان شیوهای عمل کردند که از آنها انتظار میرود.چه آنکه سابقهی مسائلی مانند 78، 88 و 96 از این گروه رادیکال رونماییهای پیدرپیای ایجاد کرده و تکرار آن برای ناظران چندان عجیب نیست.
هرچند شخصیتهای مهمی از اصلاحطلبان همواره تاکید کردهاند که به هر صورت دولت آقای روحانی با حمایت و ائتلاف و حتی اتحاد اصلاحطلبان بر روی کار آمده و این گروه سیاسی نمیتواند از کارنامه و عملکرد دولت شانه خالی کرده و مسئولیت آن را نپذیرد، اما رادیکالها در بزنگاهها به نوعی رفتار میکنند که گویی مریخیها این دولت را تکرار کردهاند! و به همین سبب اگر دولت آوردهای داشت که جملگی از آنِ اصلاحطلبان است چرا که آنها او را سر کار آوردهاند ولی اگر دولت خطایی مرتکب شد، -به زعم رادیکالها- همه باید...
مسئله این نیست که شورای هماهنگی اقتصادی سه قوه چیز خوبی است یا بد؟ بارها گفته شده است که این شورا-که در تاریخ ایران نیز کاملاً با سابقه است- برای کمک به دولت محترم برای اتخاذ تصمیمات سریعتر و بهتر در شرایط ویژه اقتصادی تشکیل شده است. پیشنهاد اصلی هم با خود دولت بوده که فارغ از بروکراسیها بهترین تصمیمات در کشور گرفته شود.
همچنین ژستهای پوپولیستی که برخی اصلاحطلبان دربارهی «حق اعتراض» مردم میگیرند، نمادی از بدعملی در این برهه است. اعتراض یک مسئلهی پذیرفته شده در هر حکومت مبتنی بر مردمسالاری است، امّا اینکه ضرورتاً آنهم در برههای که وضعیت معمولی نیست «اعتراض» کردن را مساوی حضور در خیابان بدانیم، چیزی غیر از پوپولیسم نیست.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »