وزیر خارجه آمریکا ضمن تاکید بر ادامه تلاشها برای احیای برجام، میگوید که روسیه در جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای «منفعت شخصی» دارد. از سویی، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات وین در توییتی از برگزاری نشست شورای حکام آژانس...
از سویی، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات وین در توییتی از برگزاری نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در روز سهشنبه برای پرداختن به موضوعات مربوط به ایران خبر داده است. اولیانوف درباره جزئیات و موضوعات این جلسه توضیحی نداده است.
در این حال، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، روز سهشنبه تأکید کرد که دولت او مذاکرات هستهای را کاملا بر اساس «اصول و چارچوب تعیینشده» از سوی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، دنبال میکند و «از هیچ یک از خطوط قرمز اعلامشده عقبنشینی نکرده و نخواهد کرد.»
نورنیوز، نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ایران، در توییتی با اشاره به «کندی مذاکرات وین به دلیل تعلل آمریکا در اتخاذ تصمیم سیاسی پیرامون موضوعات باقیمانده»، نوشته است: «درخواست روسیه نیز به موضوعی جدید تبدیل شده است.» headtopics.
آیا ما ایرانیها نژادپرست هستیم؟ | آرش نصر اصفهانی
در میان همه مشکلات معیشتی و اجتماعی، چطور میتوان از جامعه ایران پرسید که آیا میدانستید احتمالا برخی از ما نژادپرست هستیم؟ آرش نصراصفهانی، دانشآموخته و فارغالتحصیل دکترای جامعهشناسی و پژوهشگر حوزه مسائل اجتماعی ایران است. مدتها پیش سراغ رفتیم. او یکی از معدود جامعهشناسانی است که در این زمینه تحقیق کرده و در رسانهها و فضایی مجازی دراینباره صحبت میکند. نصراصفهانی معتقد است آنچه در ایران نسبت به افغانستانیها اتفاق میافتد، مصداقی از نژادپرستی است. اگرچه این به آن معنا نیست که همه مردم ایران نژادپرست هستند. کمااینکه وقتی ما از نژادپرستی در آمریکا یا اروپا حرف میزنیم، به این معنی نیست که همه مردم نژادپرست هستند. در این گفتوگوی تفصیلی، نصراصفهانی با تشریح مفهوم نژادپرستی در ایران، به بیان تاریخچه و علت این رفتار پرداخته است. او علت وجود این نگاه را در شیوه تفکر ما درباره هویت ایرانی و سیاست دولت از دهه 70 به بعد میداند و معتقد است در دنیای امروز که دنیای مهاجرت است، چارهای جز تغییر نداریم. ادامه مطلب >>