بزرگ‌ترین و آخرین مرحله آزمایش واکسن 'کرونا' آغاز شد

07/05/1399 01:39 ب.ظ

بزرگ‌ترین و آخرین مرحله آزمایش واکسن 'کرونا' آغاز شد دو شرکت بزرگ داروسازی 'مدرنا' و 'فایزر' که در حال توسعه پیشرفته‌ترین واکسن کرونا هستند، وارد مرحله محوری مطالعه خود شده و روز گذشته سومین مرحله آزمایش فاز بالینی این واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آغاز کردند

شرکت‌های 'مُدرنا' و '‌فایزر' سومین و آخرین مرحله از آزمایش بالینی واکسن 'کووید-۱۹' را آغاز کردند. ارزیابی محققان این شرکت‌ها، آزمایش واکسن روی ۳۰ هزار نفر در آزمایشات جداگانه است که نتیجه این آزمایش مرحله آخر، به طور قطعی تعیین خواهد کرد که این واکسن‌ها بدن را در برابر"کووید-۱۹" محافظت می‌کند یا خیر؟ این به این معناست که هر کدام از...

ارزیابی محققان این شرکت‌ها، آزمایش واکسن روی ۳۰ هزار نفر در آزمایشات جداگانه است که نتیجه این آزمایش مرحله آخر، به طور قطعی تعیین خواهد کرد که این واکسن‌ها بدن را در برابر"کووید-۱۹" محافظت می‌کند یا خیر؟

این به این معناست که هر کدام از شرکت‌ها به صورت مجزا واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آزمایش خواهند کرد. سن این افراد که واکسن شرکت فایزر را دریافت می کنند، بین ۱۸ تا ۸۵ سال بوده و از ۱۲۰ نقطه جهان همچون ۳۹ ایالت آمریکا انتخاب شده‌اند. فایزر در نظر دارد تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی، تا ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن را تولید کند و این میزان را تا اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی به ۱.۳ میلیارد دوز برساند.

واکسن ساخت شرکت فایزر که به طور مشترک با همکاری شرکت داروسازی آلمانی"بایو ان تک" ساخته شده، بر اساس ماده ژنتیکی موسوم به"آر ان ای پیام رسان"(mRNA) تولید شده که دستورالعمل‌های لازم برای ساخت پروتئین‌ها را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهد.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

آخرین خبرهای دوشنبه ششم مرداد ۱۳۹۹ | DW | 27.07.2020

مرگ اولیویا دی هاویلند؛ غروب آخرین ستاره درخشان عصر طلایی هالیوود | DW | 27.07.2020او آخرین ستاره‌ای بود که از دوران عصر طلایی هالیوود هنوز زنده مانده بود؛ همه ستارگان بزرگ پیش از او رفته بودند، از بتی دیویس و ویوین لی تا خواهرش جون فونتین. اولیویا دی هاویلند یکشنبه در ۱۰۴ سالگی در پاریس درگذشت.

آخرین خبرهای سه‌شنبه هفتم مرداد ۱۳۹۹ | DW | 28.07.2020

آخرین آمار کرونا در کشور| فوت 212 نفر در 24 ساعت گذشته/ 25 استان در وضعیت هشدار و قرمز- اخبار اجتماعی - اخبار تسنیم - Tasnimآخرین آمار کرونا در ایران| ۲۱۲ بیمار جان باختند سخنگوی وزارت بهداشت: مجموع بیماران به ۲۹۳ هزار و ۶۰۶ نفر رسید مجموع جان باختگان به ۱۵ هزار و ۹۱۲ نفر رسید تا کنون ۲۵۵ هزار و ۱۴۴ نفر از بیماران، بهبود یافته‌اند

گسترده‌ترین عملیّات آزمایش واکسن کرونا در آمریکا آغاز شدبیش از ۱۵۰ هزار نفر برای این آزمایش داوطلبانه، به‌شکل آنلاین ثبت نام کرده بودند.

وزیر بهداشت: در تولید واکسن کرونا از دنیا عقب نیستیمتهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در تولید واکسن خبرهای خوشی داریم و از دنیا عقب نیستیم اما هنوز ابهامات زیادی درباره اثربخشی واکسن کرونا وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از وال‌استریت ژورنال، دو شرکت بزرگ داروسازی"مدرنا"(Moderna) و"فایزر"( Pfizer) که در حال توسعه پیشرفته‌ترین واکسن"کرونا ویروس" هستند، وارد مرحله محوری مطالعه خود شده و روز گذشته سومین مرحله آزمایش فاز بالینی این واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آغاز کردند.

ارزیابی محققان این شرکت‌ها، آزمایش واکسن روی ۳۰ هزار نفر در آزمایشات جداگانه است که نتیجه این آزمایش مرحله آخر، به طور قطعی تعیین خواهد کرد که این واکسن‌ها بدن را در برابر"کووید-۱۹" محافظت می‌کند یا خیر؟

این به این معناست که هر کدام از شرکت‌ها به صورت مجزا واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آزمایش خواهند کرد.

سن این افراد که واکسن شرکت فایزر را دریافت می کنند، بین ۱۸ تا ۸۵ سال بوده و از ۱۲۰ نقطه جهان همچون ۳۹ ایالت آمریکا انتخاب شده‌اند. فایزر در نظر دارد تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی، تا ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن را تولید کند و این میزان را تا اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی به ۱.۳ میلیارد دوز برساند.

واکسن ساخت شرکت فایزر که به طور مشترک با همکاری شرکت داروسازی آلمانی"بایو ان تک" ساخته شده، بر اساس ماده ژنتیکی موسوم به"آر ان ای پیام رسان"(mRNA) تولید شده که دستورالعمل‌های لازم برای ساخت پروتئین‌ها را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهد. با تزریق یک آر ان ای پیام رسان مخصوص طراحی شده به بدن، این واکسن به طور بالقوه می‌تواند به سلول‌ها بگوید که چگونه بدون بیمار کردن فرد، پروتئین مخصوص کروناویروس را ایجاد کنند.

شرکت مدرنا واکسن خود را با همکاری موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا توسعه داده است.

این شرکت نیز اعلام کرد که قصد دارد از سال آتی، هر سال بین ۵۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد دوز از واکسن را تحویل جهانیان دهد.

در راستای نتایج موفقیت آمیز واکسن این شرکت، اخیرا اداره تحقیقات و توسعه زیست پزشکی(BARDA) آمریکا، ۴۷۲ میلیون دلار به مدرنا بودجه اعطا کرد تا تلاش خود برای توسعه واکسن کووید-۱۹ را ادامه دهد.