فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه بر مرزهای کشور اشراف، اقتدار و امنیت کامل داریم، گفت: برای عبور از دیوار بلند آرزوها و رویاهای دشمن، فرمولی جز تکیه بر توان ملی و ظرفیت های داخلی نداریم. فرمانده کل سپاه در جریان سرکشی از پایگاه ها و پاسگاه های مرزی با اظهار خرسندی از وضعیت آمادگی های دفاعی مرزبانان و رزمندگان مستقر در مقرها و نیز زندگی فعال، آرام و با نشاط مردم در روستاها و شهرهای مجاور مرزها گفت: در ادامه بازدیدها از مرزهای مختلف...
فرمانده کل سپاه در جریان سرکشی از پایگاه ها و پاسگاه های مرزی با اظهار خرسندی از وضعیت آمادگی های دفاعی مرزبانان و رزمندگان مستقر در مقرها و نیز زندگی فعال، آرام و با نشاط مردم در روستاها و شهرهای مجاور مرزها گفت: در ادامه بازدیدها از مرزهای مختلف میهن اسلامی طی هفته های گذشته، امروز موفق شدیم مرزهای شمالی کشور به خصوص حد فاصل اصلاندوز و سد خداآفرین و غرب جلفا را مورد بازدید قرار دهیم، الحمدلله به فضل الهی هم سیطره اطلاعاتی کاملی برای مرزها حاکم هست و هم مرزها، مرزهای بسیار آبادی است و مردم در روستاهای چسبیده به مرز کاملاً مستقر و در حال فعالیت هستند و آنچه که انسان مشاهده میکند اشراف، اقتدار و سیطره امنیت ملی است که توسط نیروها و واحدهای مرزدار ما در این نقاط برقرار شده است.
جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان
پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>
باران شمال کشور را در بر میگیردمدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در نوارشمالی کشور طی دو روز آینده خبر داد.
حمله مردان مسلح به یک بار در مکزیک ۲۳ کشته بر جای گذاشتپلیس محلی گفته است که عاملان این حمله فرار کرده و نیروهای امنیتی به دنبال آنها هستند.
رای دادگاه بلژیک بر ضد ممنوعیت پوشیدن روسری در مدرسهدر پی شکایت یک دختر نوجوان از مدرسهای که قانون ممنوعیت روسری را در محیط آموزشی به اجرا گذاشته بود، دادگاهی در بلژیک به نفع او رای داد.
تیم ملی والیبال بانوان ترکبه تیم ملی فرانسه را 3 بر 0 شکست دادتیم ملی والیبال بانوان ترکبه تیم ملی فرانسه را 3 بر 0 شکست داد
جان باختن 3 کودک افغان بر اثر حمله خمپارهای پاکستان
تاکید وزیر دفاع آمریکا بر تعامل دیپلماتیک با ایرانمارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا، از ایران خواسته است که برای کاهش تنش در منطقه با ایالات متحده گفتگو بکند. این در حالیست که یک مقام ارشد جمهوری اسلامی یک بار دیگر تاکید کرده که ایران تحت فشار حداکثری ایالات متحده حاضر به مذاکره با آمریکا نیست.