برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۱۹ معرفی شدند

  • 📰 IRNA_1313
  • ⏱ Reading Time:
  • 45 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 21%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

جایزه نوبل شیمی امسال ۲۰۱۹ بطور مشترک به «جان بی گودایناف» دانشمند آمریکایی ، «استنلی ویتنهام» دانشمند انگلیسی و «آکیرا یوشینو» محقق ژاپنی به دلیل ابداع باتری‌های لیتیوم یونی تعلق گرفت.

به گزارش پایگاه اینترنتی نوبل پرایز، جایزه نوبل شیمی امسال ۲۰۱۹ بطور مشترک به «جان بی گودایناف» دانشمند آلمانی، «استنلی ویتنگهام» دانشمند انگلیسی و «آکیرا یوشینو» محقق ژاپنی به دلیل ابداع باتری‌های لیتیوم یونی تعلق گرفت.

باتری های لیتیوم یونی در سراسر جهان برای تامین انرژی ابزارهای الکترونیکی قابل حملی مورد استفاده قرار می‌گیرند که برای برقراری ارتباطات، کار، مطالعه، گوش دادن به موسیقی و تحقیق علم استفاده می‌کنیم. باتری‌های لیتیومی همچنین ابداع خودروهای الکتریکی با برد طولانی و امکان ذخیره انرژی از منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و باد را فراهم کرده‌اند.

«جان گود ایناف» پیش بینی کرد که اگر کاتد به جای سولفید فلزی از اکسید فلزی ساخته شود، پتانسیل بیشتری خواهد داشت. وی در سال ۱۹۸۰ پس از یک تحقیق سیستماتیک، نشان داد که اکسید کبالت با یون‌های لیتیوم می‌توانند به اندازه چهار ولت انرژی تولید کند. این یافته یک موفقیت مهم بود و به ابداع باتری‌های بسیار قدرتمندتری منجر می‌شد.

باتری‌های لیتیوم یونی از سال ۱۹۹۱ که به بازار عرضه شدند زندگی ما را متحول کرده‌اند. این باتری‌ها پایه و اساس ایجاد یک جامعه بدون سوخت فسیلی را ایجاد کرده‌اند که بزرگ‌ترین مزیت برای بشریت محسوب می‌شوند.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 6. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

سه مخترع باتری «یون لیتیوم» جایزه نوبل شیمی را از آن خود کردند🔺سه مخترع باتری «یون لیتیوم» جایزه نوبل شیمی را از آن خود کردند «جان.بی گودایناف» آمریکایی، « استنلی ویتینگام» بریتانیایی و «آکیرا یوشینو » ژاپنی سه شیمیدانی هستند که نوبل امسال را به طور مشترک به خود اختصاص دادند. دیدن دانشمندان چیز جدیدی برای ارائه ندارن به اختراع های 30 سال پیش دارن جایزه میدن
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

نوبل شیمی ۲۰۱۹ به پاس توسعه باتری‌های لیتیوم – یون | DW | 09.10.2019آکادمی علوم سوئد اسامی برندگان نوبل شیمی امسال را اعلام کرد. این جایزه را به طور مشترک گودیناف، ویتینگهام و یوشینو از آمریکا، بریتانیا و ژاپن برای توسعه باتری‌های لیتیوم- یون به خود اختصاص دادند. آقا نوبل اقتصاد قطعن مال ایرانه نوبل اقتصاد برای کی؟
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

جان گودایناف، استنلی ویتینگهام و آکیرا یوشینو مشترکاً برندۀ نوبل شیمی سال ۲۰۱۹ میلادی شدندآکادمی نوبل روز چهارشنبه ۹ اکتبر (۱۷ مهر) بطور مشترک جان بی. گودایناف از ایالات متحده آمریکا، استنلی ویتینگهام از بریتانیا و آکیرا یوشینو از ژاپن را شایستۀ دریافت جایزۀ نوبل شیمی اعلام کرد. جزئیات بیشتر🔽 بنا بر اعلام داوران در کمیتۀ شیمی آکادمی نوبل، این جایزه به دلیل تلاش‌های جان گودایناف، استنلی ویتینگهام و آکیرا یوشینو در «توسعۀ باتری‌های لیتیم-یون» به آنها اهدا می‌شود بیشتر بخوانید:
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۱۹ معرفی شدندتهران- ایرنا- جایزه نوبل فیزیولوژی یا پزشکی امسال ۲۰۱۹ بطور مشترک به دو دانشمند آمریکایی و یک دانشمند انگلیسی به دلیل اکتشافات آن‌ها در زمینه اینکه «چگونه سلول‌ها قابلیت دسترسی به اکسیژن را احساس کرده و خود را با آن تطبیق می‌دهند»، تعلق گرفت. Top Iranian stem cell scientist, Dr_Masoud_Soleimani, in US jail for 11 months with no proven conviction Free_Masoud_Soleimani
منبع: IRNA_1313 - 🏆 6. / 63 ادامه مطلب »

برندگان جایزه نوبل فیزیک ۲۰۱۹ اعلام شدتهران- ایرنا- جایزه نوبل فیزیک امسال ۲۰۱۹ به دو محقق سوییسی و یک محقق آمریکایی- کانادایی اعطا شد.
منبع: IRNA_1313 - 🏆 6. / 63 ادامه مطلب »

جایزه نوبل فیزیک مشترکاً به جیمز پیبلز، میشل مایور و دیدیه کوئلوز اعطا شد💢جایزه نوبل فیزیک سال ۲۰۱۹ میلادی بطور مشترک به جیمز پیبلز، پژوهشگر دانشگاه پرینستون همچنین میشل مایور و دیدیه کلوز، پژوهشگران سوئیسی اعطا شد جزئیات بیشتر🔽 💢نیمی از جایزه نوبل فیزیک سال ۲۰۱۹ به جیمز پیبلز به دلیل «اکتشافات نظری او در کیهان شناسی فیزیکی» و نیم دیگر مشترکاً به میشل مایور و دیدیه کوئلوز برای «کشف یک سیاره فراخورشیدی که در مدار ستاره‌ای مانند خورشید در گردش است» اعطا می‌شود جزئیات بیشتر:
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »