عکاس باتجربه ایتالیایی و از برندگان هفتمین دوره مسابقه بینالمللی جوایز عکس استانبول گفت که کسب این جایزه تفاوت قابل توجهی در فعالیتهای وی ایجاد کرده است. - خبرگزاری آناتولی فابیو بوکیارلی، عکاس خبری ایتالیایی که برنده جایزه اول در بخش «مجموعه عکس خبری» هفتمین دوره مسابقه بین المللی جوایز عکس استانبول «Istanbul Photo Awards 2021» که به همت خبرگزاری آناتولی برگزار میشود، اظهار داشت که کسب این جایزه...
فابیو بوکیارلی، عکاس خبری ایتالیایی که برنده جایزه اول در بخش «مجموعه عکس خبری» هفتمین دوره مسابقه بین المللی جوایز عکس استانبول «Istanbul Photo Awards 2021» که به همت خبرگزاری آناتولی برگزار میشود، اظهار داشت که کسب این جایزه تفاوت قابل توجهی در فعالیتهای وی ایجاد کرده و این امر باعث افزایش تعداد بازدیدکنندگان شده است.
بوکیارلی در گفتوگویی اختصاصی با خبرگزاری آناتولی گفت که وی سعی کرده است با عکسهایی که در ابتدای سال 2020 در ایتالیا گرفته نشان دهد که چگونه ویروس کشنده بر زندگی روزمره مردم تاثیر میگذارد. وی افزود: توانستم با کارکنان صلیب سرخ که خانه به خانه میرفتند تا وضعیت افراد آلوده را بررسی کنند، ارتباط برقرار کنم. روندی که ویروس کرونا خانوادهها را از هم جدا میکند بسیار ویرانگر و در عین حال یک دیدگاه صادقانه ارائه کرد.
عکاس باتجربه ایتالیایی با بيان اينکه سعی کرد با افرادی که از آنها عکس میگرفت همدردی کند، در عين حال به حقوق بشر اهميت میداد، گفت: تمرکز اصلی من همواره تفسير احساسات و ايجاد تصوير سازی سازگار با آن بوده است. headtopics.
عکاس باتجربه ایتالیایی و از برندگان هفتمین دوره مسابقه بینالمللی جوایز عکس استانبول گفت که کسب این جایزه تفاوت قابل توجهی در فعالیتهای وی ایجاد کرده است.آنکارا/خبرگزاری آناتولی
فابیو بوکیارلی، عکاس خبری ایتالیایی که برنده جایزه اول در بخش «مجموعه عکس خبری» هفتمین دوره مسابقه بین المللی جوایز عکس استانبول «Istanbul Photo Awards 2021» که به همت خبرگزاری آناتولی برگزار میشود، اظهار داشت که کسب این جایزه تفاوت قابل توجهی در فعالیتهای وی ایجاد کرده و این امر باعث افزایش تعداد بازدیدکنندگان شده است.
بوکیارلی در گفتوگویی اختصاصی با خبرگزاری آناتولی گفت که وی سعی کرده است با عکسهایی که در ابتدای سال 2020 در ایتالیا گرفته نشان دهد که چگونه ویروس کشنده بر زندگی روزمره مردم تاثیر میگذارد.
وی افزود: توانستم با کارکنان صلیب سرخ که خانه به خانه میرفتند تا وضعیت افراد آلوده را بررسی کنند، ارتباط برقرار کنم. روندی که ویروس کرونا خانوادهها را از هم جدا میکند بسیار ویرانگر و در عین حال یک دیدگاه صادقانه ارائه کرد.
عکاس باتجربه ایتالیایی با بيان اينکه سعی کرد با افرادی که از آنها عکس میگرفت همدردی کند، در عين حال به حقوق بشر اهميت میداد، گفت: تمرکز اصلی من همواره تفسير احساسات و ايجاد تصوير سازی سازگار با آن بوده است.
بوکیارلی با اشاره به اهمیت روزنامه نگاری مستقل به ویژه درک اهمیت و ارزش تصویر گفت که اگر عکسهای کسانی که جنگها را ثبت میکنند نبود، اطلاعات زیادی در مورد درگیریهای سوریه یا لیبی نداشتیم.
اوغور یلدیریم، عکاس خبری روزنامه صباح نیز با عکسهایی که از جنگ قره باغ بین آذربایجان و ارمنستان گرفته بود در همین رده جایزه دوم را دریافت کرد، گفت: اگرچه اکثر مردم حضور در منطقه جنگی را ترسناک توصیف میکنند، اما تنها آرزوی من انعکاس حقیقت بدون برنامه یا سناریوی قبلی بود.
وی گفت: من میخواستم ویرانیهای ناشی از این جنگ را با کشته شدن غیرنظامیان نشان دهم.
ییلدیریم گفت: یک عکس ممکن است جهان را تغییر ندهد، اما میتواند آگاهی را در جامعه افزایش دهد. میتواند عموم مردم را به نقطهای بهتر یا بدتر سوق و تودهها را بسیج کند.
کریس مک گرث، عکاس خبری گتی ایماژ با عکسهای خود از انفجار بیروت در رده سوم این گروه قرار گرفته نیز گفت که به ویژه تحت تأثیر داستان 10 آتش نشان از گروه 5 قرار گرفتم که اولین بار در آتش سوزی انبار 12 در بندر حضور داشتند. همه 10 نفر در انفجار جان باختند.
وی گفت که عکاس خبری قدرت راه اندازی ارتباطات جهانی در مورد مسائل جاری را دارد و این ارتباط فرصتی را برای تغییر در زندگی و موقعیت افراد فراهم میکند.