به گزارش خبرنگار ایلنا، روز گذشته وزیر صمت در نشست با استانداران ادعا کرد که درج قیمت تولیدکننده باعث کاهش قیمت 1500 قلم کالا شده است. اظهار نظری که واکنشهای مخالفان را در پی داشت، بسیاری معتقد بودند که چنین کاهش قیمت گستردهای که فاطمیامین مدعی آن است در بازار دیده نمیشود برخی نیز در فضای مجازی به کنایه از وزیر صمت خواستند که نام و قیمت بخش کوچکی از این کالاها را اعلام کند
تولیدکنندگان نیز از این طرح ناراضی هستند. آنها میگویند ایجاد پیچیدگی بیشتر در فرآیند فروش تنها به ضرر تولیدکننده تمام میشود چراکه میزان تقاضا را برای کالاهای داخلی کاهش میدهد. بنابراین به نظر نمیرسد «درج قیمت تولیدکننده» هیچ یک از ذینفعان را راضی کرده باشد. قاسمعلی حسنی دبیر اتحادیه بنکداران غذایی به ایلنا گفت که از کاهش قیمتی که ادعا شده در مورد هیچ یک از اقلام مواد غذایی مطلع نیست.
وی افزود: با این اقدام مشکلات زیادی ایجاد شده، خریدار نمیداند که کالا را با چه درصد سود و چه قیمتی باید بخرد. درصدی که برای سود اعلام کردهاند به میزانی است که هزینهها از آن پیشی میگیرد. اگر این کار کارشناسیشده بود و هزینهها محاسبه میشد، فروشنده مجبور به فروش کالای خود به قیمت 20 درصد بیش از قیمت تولیدکننده نمیشد. همه تولیدکنندگان هم با این اقدام مخالف هستند. قیمتگذاری در هر کجا که وارد شده ایجاد مشکل کرده و نتیجه عکس میدهد و شاید باعث افزایش قیمت کالا هم شود.
وی ادامه داد: ممکن است در کوتاهمدت قیمتگذاری دستوری 20 درصد سود کار کند اما در بلندمدت دیگر فروشنده زیر بار این شرایط نمیرود و کالا را به روشهای مختلف گرانتر میفروشد. بنابراین به نظر نمیرسد که تاثیر کاهشی روی کالاها داشته باشد، چراکه یک طرح ناپخته است که همه ناراضی هستند و شاید روی کاغذ هم کارآمد نباشد، چطور انتظار داریم که از قبل آن قیمتها کاهش پیدا کند؟ برای کاهش قیمت باید تصمیمگیریهای بنیادین انجام شود با چنین طرح ناپخته ای به این هدف نمیرسیم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »