بدن آواره زن؛ میدانی برای نبرد

  • 📰 iranwire
  • ⏱ Reading Time:
  • 53 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

زن که باشی، پیکرت میدانی‌ است برای نبرد؛ جنگی برای بقا. این‌ بار به رسم هشتم مارس، «روز جهانی زن»، دنیای پناه‌جویی را با محوریت زنان روایت می‌کنیم؛ از جنگ تا استبداد و تحمیل فقر. ۸مارس_روزجهانی_زن اطلاع_رسانی یادداشت aidaghajar 👇

. شیوا به خانواده‌اش گفته بود با همه فشارهای دنیای پناه‌جویی اما زیستن برای رسیدن به مقصد را به زندگی که در ایران زیر محدودیت‌ها و فشارهای تحمیل شده خانوادگی، اجتماعی و سیاسی داشت، ترجیح می‌داد.سهیلا

حس تن دادگی، گناه، شرم و درماندگی وجود بسیاری از این زنان را در هم می‌شکند بدون آن‌ که فریادرسی داشته باشند.سال ۲۰۲۰، از آتن تا آلمان: شوهر زن در ایران در تصادف کشته شده بود و پدر شوهرش در صدد بود تا فرزند زن را با توسل به «قانون قیمومیت»، از مادر بگیرد؛ دختری ۱۶ ساله که دو سال از تحصیل محروم مانده بود و مادرش برای آن‌ که او را از دست ندهد، به ترکیه و بعد یونان گریخته بود.

زنی در ترکیه می‌گوید: «اولش عاشقانه داشتیم اما گفت باید برود. او رفت و من ماندم کنار مردی تُرک که خانه و پول دارد. حالا احساس می‌کنم شب‌ها یک نفر به من تجاوز می‌کند، وگرنه برای زنده ماندن باید تن به خیلی‌ها می‌دادم.» دنیای پناه‌جویی زنان، از جنگ تا استبداد و تحمیل فقر، به پازلی می‌ماند که حکایت هر انسان در آن قطعه‌ای از پازل میلیون تکه‌ای است. اگر صرفا زنان را محور بحث پناه‌جویی قرار دهیم و به نمونه‌های عنوان شده بنگریم، بدن و روان آن‌ها از لحظه ترک خانه در اختیار همسرانی قرار می‌گیرد که ممکن است خشونت روا دارند و بعد در کمپ‌ها و مسیر و قاچاق‌چیان، مرزبانان و نیروهای پلیس در بازداشت‌گاه‌ها همگی امکان قدرت‌رانی بر تن و روح او پیدا می کنند.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 4. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.