بحران بورس در ایران؛ کاربران از شواهد «دستکاری و فریب» دولت روحانی در بورس برای «غارت» ثروت مردم می‌گویند

18/06/1399 11:09:00 ب.ظ

🔺بحران بورس در ایران؛ کاربران از شواهد «دستکاری و فریب» دولت روحانی در بورس برای «غارت» ثروت مردم می‌گویند ⚡️رشد منفی ۴۰ هزار واحدی بازار سهام ایران حکایت از جهت نزولی پیکان نمودار شاخص سهام دارد.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. رشد منفی ۴۰ هزار واحدی بازار سهام ایران حکایت از جهت نزولی پیکان نمودار شاخص سهام دارد.

معنای وضعیت کنونی به زبان ساده این است که سرمایه‌گذاران خرد، که در دوران رشد حبابی سه ماهه اول امسال سرمایه‌های خود را وارد بورس کرده بودند، حالا دارند به شدت ضرر می‌کنند.

هرچند پیش از این نیز بسیاری از کارشناسان و فعالان اقتصادی هشدار داده بودند که رونق بی‌سابقه بورس ایران در ابتدای سال ۱۳۹۹ مطابق با واقعیت‌های اقتصادی نیست و نمی‌تواند تداوم داشته باشد، اما تبلیغات گسترده حکومتی بسیاری را وسوسه کرد تا سرمایه‌های اندک خود را به سهام تبدیل کنند. اما حالا که دارایی‌های آنها در معرض خطر است، نمایندگان مجلس تازه به «دستکاری» و «فریب» دولت اذعان می‌کنند.

از جمله محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، هفته گذشته دستکاری بازار را مایه « نگرانی جدی» دانست و توضیح داد که این مساله از طریق «اطلاعات غلط دادن به مفهوم گمراه کردن در حوزه سرمایه‌گذاری» صورت می‌پذیرد. headtopics.com

او در توضیح خطرات حضور مردم در بازار دستکاری شده سهام به کسانی اشاره کرد که «واحد مسکونی» و خودروی‌‌شان را فروخته‌اند و «حتی قرض کرده‌اند و وارد بازار سرمایه شده‌اند.»

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : تصاویر دیدنی از فوران یکی از فعال‌ترین آتشفشان‌های جهان در جزیره هاوایی

ویدیوها : یکی از فعال‌ترین آتشفشان‌های جهان به نام «کیلاویا» در جزیره هاوایی روز چهارشنبه ۷ ژوئن (۱۷ خرداد) فوران کرده است. ادامه مطلب >>

ربیعی: حمایت دولت از بورس با دخالت در شاخص‌ها متفاوت استسخنگوی دولت گفت: ما باید از مردم و دارایی‌های آنان حمایت کنیم ولی دستکاری کردن شاخص‌ها یا بالا و پایین بردن آن با حمایت از بازار سرمایه، متفاوت است.

چرا افزایش قیمت مسکن متوقف نمی‌شود؟/ پیش‌بینی تکانه‌ در بازار مسکن پس از ریزش بورسمعاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با توجه به اتفاقات بازار سرمایه، پیش بینی می‌شود که تکانه‌هایی به بازار مسکن وارد شود. از این رو سیاستی که وزارت راه و شهرسازی در حال اجرا دارد و استراتژی اصلی دولت، جداسازی بازار مصرف از بازار سرمایه گذاری در مسکن است.

حمایت کانون وکلای فرانسه از نسرین ستوده و وکلایی که جان‌شان در خطر است

ترقه‌بازی در یک پارتی علت آغاز یکی از بزرگترین آتش‌سوزی‌های کالیفرنیا بوده است - BBC News فارسیمقام‌های ایالت کالیفرنیا در غرب آمریکا می‌گویند ترقه‌بازی در یک پارتی علت شکل‌گیری یکی از چندین آتش‌سوزی است که جنگل‌ها و مراتع این ایالت را فراگرفته است. همزمان در جنوب کالیفرنیا چند رکورد جدید گرما ثبت شده که یکی از آنها در دره مرگ، گرمترین رکورد قابل اعتماد ثبت شده در تاریخ هواشناسی جهان گزارش شده است.

کاخ سفید: پرزیدنت ترامپ از اخراج مردم آمریکا از خانه‌های‌شان در طول همه‌گیری کرونا جلوگیری می‌کندصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

رهبر مخالفان در ونزوئلا از ارتش می‌خواهد از تحریم انتخابات پشتیبانی کند🔺رهبر مخالفان در ونزوئلا از ارتش می‌خواهد از تحریم انتخابات پشتیبانی کند ⚡️ خوان گوایدو، رهبر مخالفان در ونزوئلا، از رهبران نظامی آن کشور خواسته است که از تحریم انتخابات پارلمانی ۶ دسامبر ونزوئلا حمایت کنند.